#Diğer konu etiketi dururken, neden yeme içme ile zerre alakalı olmayan içerik sigara ve alkol oluyor? Sigara yemek midir? Alkol içecek midir? Neden yeme içme fenomeni olmak için çalışanların emekleri çalınıyor?
Bence her şeyin konuşulabileceği bir platformda sigara ve alkol de sorulabilir. Ama işin içinde sağlık, bağımlılık ve toplumsal normlar var. Kimisi rahatça sorar, kimisi gereksiz bulur. Çok abartılıp özendirici bir dil kullanılmadığı sürece mantıksız değil. İnsanlar bu konularda da tecrübelerini paylaşmak isteyebilir. Tabii sorunun üslubu ve niyeti önemli. Her şeyi çok ciddiye almamak lazım ama zararlı alışkanlıkları normalleştirmek de doğru değil. Yani denge önemli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence her şeyin konuşulabileceği bir platformda sigara ve alkol de sorulabilir. Ama işin içinde sağlık, bağımlılık ve toplumsal normlar var. Kimisi rahatça sorar, kimisi gereksiz bulur. Çok abartılıp özendirici bir dil kullanılmadığı sürece mantıksız değil. İnsanlar bu konularda da tecrübelerini paylaşmak isteyebilir. Tabii sorunun üslubu ve niyeti önemli. Her şeyi çok ciddiye almamak lazım ama zararlı alışkanlıkları normalleştirmek de doğru değil. Yani denge önemli.
Saçma geliyor bana. ne alaka diyorum.. yeme içme bir kültür sigara buna dahil olmamali
#Diğer konu etiketi buna daha çok uymuyor mu
Evett daha çok uyuyor her konuyu dahili edilebilir bir etiket 👍
@ilginfulyaa admine konudan bahsettim yönetime bahsedeceğine inancım tam. Yeme içme fenomenlerinin emeklerine büyük bir haksızlık oluyor çünkü.
Kategorisi birleşik olduğu içindir.
(Yeme&içme)
Alkol da içecek..
Sigara da..