Yeme & İçme Bu saatte canınız en çok ne çekiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çay, kahve , tatlı veya siz ne istiyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Peki ya bu saatt Güncellemeler+1 yıl Tatlı isteyenler Bu saatte canınız en çok ne çekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl tarrrrrrak. saçlarımı taramak istiyorum sürekli aynanın karşısına geçip. 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum seni Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Tarrrrak herkeste varda taramayı bilmek gerek sanattır o tarrragı kullanmak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ay öyle valla ya. bazen saçlarımı tarrrrrrrrayacak birilerini bulmak istiyorum. çünkü çok yoruluyorum kendim tarrrrrrrrrarken :( Yorumla Soran +1 yıl Buluruz sakin ol bayan gizli Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şu an sosisli sandoviç yaptım bir anda açlık hissi düştü 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl valla döner yaprak sarması falan olsa güzel olur :D şöyle 2-3 dürüm olsa yerim yani :D 0 0 Yorumla
clirex01 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Valla bu saatte canımın çektiği tek bir şey oluyor genelde dkdkdk 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Tuzlu bişeyler ama ne olduğunu anlayamadım😂 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Birşeyler geliyor Recep İvedik filminden aklıma ☺️ Yorumla Besara +1 yıl Ne o be😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Birisi yorum yapmış Allah aşkına baksana şuna 😁😁 kudurmuslar Yorumla Besara +1 yıl Tarakçı 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok o konu biz insanlar için doğal konu da bu sitede yeniyim böyle açıkça hemen yazıyor mu insanlar. Mesaj atma diye bir durum yok mu bu sitede Yorumla Besara +1 yıl Var ama bunlar ulu orta sevenler😂😂 Yorumla Soran +1 yıl O yazanlar gerçekte en fazla 5 dakikadır 😁😁 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sütlü bir tatlı olsa iyi giderdi. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk baklava nasıl olurdu sütlü Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Severim Yorumla Soran +1 yıl Site güvensiz olduğu için ısmarlarim desemde etkisiz olur sanırım Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl kahve içtim kesmedi gene kahve içeceğim :d 0 0 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çay kesinlikle 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Herkes tatlı çeşitleri istedi ama Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Tatlı aramam ben oturup bi sıcak çay içmek isterim Yorumla Soran +1 yıl Yarın ısmarlarim toplanın grupça Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Haribo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzeldir Yorumla
FlörtözBakire Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl tatlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm ismarlayalim Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bişi çekmi4 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Açık yaz ne çekmiş Yorumla aichaa +1 yıl Çekmiyor Yorumla aichaa +1 yıl Belki çiğ köfte olabilir Yorumla Soran +1 yıl Benim aklım fesat sanırım 👍 Yorumla Soran +1 yıl Tatlı neden istemedin ki Yorumla aichaa +1 yıl Baharatlı şeyler çekti Yorumla Soran +1 yıl Baharatlı hmmm nedir sipariş verelim Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Soğuk su 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Mutfak Yorumla primadonna_girl +1 yıl İçtim bile Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun bende isterim Yorumla primadonna_girl +1 yıl 🧊🥤 Yorumla primadonna_girl +1 yıl Hepsini içtim srry Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun müdür Yorumla primadonna_girl +1 yıl Sağoll Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sütlaç çekti canım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ismarlarim ☺️ Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kahve. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbir şey 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Tatlı Cevap sahibi +1 yıl Yok. Soran +1 yıl Tamam gizli sakin Cevap sahibi +1 yıl Ne anladın ki ger*zek. Soran +1 yıl bir şey demedim birşeyden anlam çıkartmadım , neden ağzın bozuk? Cevap sahibi +1 yıl Tatlı dedin. Ben de yok dedim. Gereksiz yere yorum yapıyorsun onu diyorum. Soran +1 yıl Lütfen uyu. Sakinleş Cevap sahibi +1 yıl Uzandığım yerden sakince yazıyorum. Sen yanlış anlamışsın. Bye Soran +1 yıl Okey müdür Cevap sahibi +1 yıl Peki, eleman Soran +1 yıl Teşekkür ederim mudur Cevap sahibi +1 yıl Bir de teşekkür ediyor. 🤣 Soran +1 yıl Ağlayacak halimiz yok herhalde eleman olalım be olacak müdür Cevap sahibi +1 yıl Senin hamurunda hanzoluk var. Soran +1 yıl Ehhh Allah vergisi işte 👍☺️ sen nasıl diyorsan öyleyimdir
KaybolanBirVenüsüm Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kola 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şekerli şekersiz ismaliyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
tarrrrrrak. saçlarımı taramak istiyorum sürekli aynanın karşısına geçip.
Anlıyorum seni
Tarrrrak herkeste varda taramayı bilmek gerek sanattır o tarrragı kullanmak
ay öyle valla ya. bazen saçlarımı tarrrrrrrrayacak birilerini bulmak istiyorum. çünkü çok yoruluyorum kendim tarrrrrrrrrarken :(
Buluruz sakin ol bayan gizli
Şu an sosisli sandoviç yaptım bir anda açlık hissi düştü
valla döner yaprak sarması falan olsa güzel olur :D şöyle 2-3 dürüm olsa yerim yani :D
Valla bu saatte canımın çektiği tek bir şey oluyor genelde dkdkdk
Tuzlu bişeyler ama ne olduğunu anlayamadım😂
Birşeyler geliyor Recep İvedik filminden aklıma ☺️
Ne o be😂😂
Birisi yorum yapmış Allah aşkına baksana şuna 😁😁 kudurmuslar
Tarakçı 😂😂
Yok o konu biz insanlar için doğal konu da bu sitede yeniyim böyle açıkça hemen yazıyor mu insanlar. Mesaj atma diye bir durum yok mu bu sitede
Var ama bunlar ulu orta sevenler😂😂
O yazanlar gerçekte en fazla 5 dakikadır 😁😁
Sütlü bir tatlı olsa iyi giderdi.
Soğuk baklava nasıl olurdu sütlü
Severim
Site güvensiz olduğu için ısmarlarim desemde etkisiz olur sanırım
Buz gibi bir kolaaaaa
kahve içtim kesmedi gene kahve içeceğim :d
Çay kesinlikle
Herkes tatlı çeşitleri istedi ama
Tatlı aramam ben oturup bi sıcak çay içmek isterim
Yarın ısmarlarim toplanın grupça
Haribo
Çok güzeldir
tatlı
Hmmm ismarlayalim
Bişi çekmi4
Açık yaz ne çekmiş
Çekmiyor
Belki çiğ köfte olabilir
Benim aklım fesat sanırım 👍
Tatlı neden istemedin ki
Baharatlı şeyler çekti
Baharatlı hmmm nedir sipariş verelim
Soğuk su
Mutfak
İçtim bile
Afiyet olsun bende isterim
🧊🥤
Hepsini içtim srry
Afiyet olsun müdür
Sağoll
Rica ederim
Sütlaç çekti canım
Ismarlarim ☺️
Tatlı
Meyve
Kahve.
Hiç bir şey
Günaydın cidden mu
Hiçbir şey
Tatlı
Yok.
Tamam gizli sakin
Ne anladın ki ger*zek.
bir şey demedim birşeyden anlam çıkartmadım , neden ağzın bozuk?
Tatlı dedin. Ben de yok dedim. Gereksiz yere yorum yapıyorsun onu diyorum.
Lütfen uyu. Sakinleş
Uzandığım yerden sakince yazıyorum. Sen yanlış anlamışsın. Bye
Okey müdür
Peki, eleman
Teşekkür ederim mudur
Bir de teşekkür ediyor. 🤣
Ağlayacak halimiz yok herhalde eleman olalım be olacak müdür
Senin hamurunda hanzoluk var.
Ehhh Allah vergisi işte 👍☺️ sen nasıl diyorsan öyleyimdir
profiterol ve ekler
Ismarlarim ☺️☺️
midye