Yeme & İçme Pikoyu hâlâ seven var mıı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çocukluğum dan beridir cookk seviyorummm ben bunu yaa yq sizz Pikoyu hâlâ seven var mıı? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Çok uzun yıllardır yemedim abla en son 10 yaşımdayken yemiştim yanlış hatırlamıyorsam 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cok tukettigim cikolata degildi. Ben genelde hafif seker orani az kakao orani yuksek olanlari tercih ederim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende oyuzden seviyorum Yorumla
BirGaribAbdal66 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl yemeyeli yıllar oldu raflara bile uzun zamandır görmüyorum hala üretiliyor mu bu be :D 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bende çok seviyorum , fazla sevilen bi çikolata değil 🙃 0 0 Yorumla
Antalya0766 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 681 cevap paylaştı. Bi ara cok yerdim sona unuttum gitti bi 5 yildir yemiyorumdur rahat sen hatirlatin Şu an 😅😅😅😅😅 0 0 Yorumla
Lennaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben hep albenili yerim asla buna para verip yemedim daha önce 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hafif portakal aroması çok güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinliklee Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Benim aldıklarım hep bayat oluyor ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaa neden ya Yorumla AliceMixfield +1 yıl Bilmiyorum o yüzden pek hevesim kalmadı🙄 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl ben severim arada görünce alıyorum :D 1 0 Yorumla
annesinisevmeyenkız1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eskiden severdim artık sevmiyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. hiçbir zaman sevmedim 0 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben ama tüketmiyorum artık abur cubur. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. severim ama çabuk bitiyor 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Hâlâ seviyorum hep seveceğim. 🖤 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Severim de mümkün olduğunca yemem abur cubur 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Denk geldikçe alırım 😊 0 0 Yorumla
KaybolanBirVenüsüm Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sevilmez mi ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimiii Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşiğim aşik ona ben 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olsa da yesek. 0 0 Yorumla
destuurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tadı bozdu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana da öyle geliyor ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Çok uzun yıllardır yemedim abla en son 10 yaşımdayken yemiştim yanlış hatırlamıyorsam
Cok tukettigim cikolata degildi. Ben genelde hafif seker orani az kakao orani yuksek olanlari tercih ederim
Bende oyuzden seviyorum
yemeyeli yıllar oldu raflara bile uzun zamandır görmüyorum hala üretiliyor mu bu be :D
Bende çok seviyorum , fazla sevilen bi çikolata değil 🙃
Bi ara cok yerdim sona unuttum gitti bi 5 yildir yemiyorumdur rahat sen hatirlatin Şu an 😅😅😅😅😅
Ben hep albenili yerim asla buna para verip yemedim daha önce
Hafif portakal aroması çok güzel
Kesinliklee
Benim aldıklarım hep bayat oluyor ya
Aaa neden ya
Bilmiyorum o yüzden pek hevesim kalmadı🙄
ben severim arada görünce alıyorum :D
Eskiden severdim artık sevmiyorum
Uzun zamandır yemiyorum, severim.
hiçbir zaman sevmedim
Ben ama tüketmiyorum artık abur cubur.
Evet 😇 ama denk gelmiyorumdur