Yeme & İçme Hayatının geri kalanında sadece bir çeşit yemek yiyecek olsaydın, o yemek ne olurdu? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süperss Hayatının geri kalanında sadece bir çeşit yemek yiyecek olsaydın, o yemek ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hamburger veya pizza :D 1 0 Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yaw bu fotoları nerden buluyorsunuz? O kadar etli yemek var gitmiş böreği almış asdjasd 1 12 Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Börek mi? O da etli bir yemek 😂😂 Yorumla Haaneke +1 yıl Kıymalı börek mi :) Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Beşamel soslu üstü kaşarlı et ya da tavuk Yunan usulü musakka ya da krepli tavuk gibi vs 😂😂😂 Yorumla Haaneke +1 yıl Pilavla börek yiyen var mıdır acaba?Pilavı da görünce aklıma geldi :D Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Olabilir ben yerim ne olacak ki 😂 Yorumla Haaneke +1 yıl Biraz ağır olmaz mı? Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Neden olsun ki pilav yerim yoğurtla baktım doymadım üstünede iki dilim börek 😂 Yorumla Haaneke +1 yıl 2-3 saat sonrada yüzük gözün şişer :D Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Oooo ben yediğini inkar edenlerdenim... Yorumla Haaneke +1 yıl Evet su içsem kilo alıyoruma dönüşür sonra :D Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Yooo öküz gibi yiyorum kuş kadarım ben 😂😂 Yorumla Haaneke +1 yıl Peki afiyet olsun :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hamburger veya pizza :D
Yaw bu fotoları nerden buluyorsunuz?
O kadar etli yemek var gitmiş böreği almış asdjasd
Börek mi? O da etli bir yemek 😂😂
Kıymalı börek mi :)
Beşamel soslu üstü kaşarlı et ya da tavuk Yunan usulü musakka ya da krepli tavuk gibi vs 😂😂😂
Pilavla börek yiyen var mıdır acaba?
Pilavı da görünce aklıma geldi :D
Olabilir ben yerim ne olacak ki 😂
Biraz ağır olmaz mı?
Neden olsun ki pilav yerim yoğurtla baktım doymadım üstünede iki dilim börek 😂
2-3 saat sonrada yüzük gözün şişer :D
Oooo ben yediğini inkar edenlerdenim...
Evet su içsem kilo alıyoruma dönüşür sonra :D
Yooo öküz gibi yiyorum kuş kadarım ben 😂😂
Peki afiyet olsun :D
Et ürünleri..
Mantı. Çok severim