Yeme & İçme Çilek sever misiniz? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Kendimi şu an bostan bahçesine girmiş dana gibi görüyorum. Eyle hojdır eyle mikemmeldir.2 tane bonti 1 tane snikırs 1 tane beskot farovla 1 tane duritos jubon uvv tenk yu Çilek sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 14,3b cevap paylaştı. Evet çok severim hem kokusu hem de kendine özgü canlı rengiyle benim için de meyveler arasında yeri çok ayrıdır diyebilirim.❤️ 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet cilek çok severim ve en çok sevdiğim meyvelerin başında gelir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 66b cevap paylaştı. Evet çilek severim sevdiğim ve bazen yediğim bir meyve. 0 0 Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 5 dönüm çilegimiz var ondan galiba sevmiyorum insan olmayanı seviyor 😄 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Aynen bak bende fındık sevmem mesela 10 dönüm fındık bahçesi var ama sevmem ne toplamasını ne yemesini 😃 Yorumla Dahliaa_ +1 yıl Bende fındık severim😂 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Marketten sevmem ama böyle toplayıp yediğimde severim :D 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bizim bahçede de var çilek ama az olduğu için geçen gün 3 adet yapmış sadece 😂 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Severim en sevdigim meyvelerden biri çilek zaten. 0 0 Yorumla
bakipgidecegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Severim ama aldıklarımda hiç lezzet yok. Hepsi de yavan 0 0 Yorumla
Hipokrat22 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evet seviyorum hemde çok kokusu bile beni kendimden geçiriyor 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dalından toplayıp yememe az kaldı bir kaç hafta 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Çokta aramam. Olsa da olur olmasa da yani. 0 0 Yorumla
Ashderimsusarım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hee çok seviyrem cok guzel mmmmisss 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alerjim olduğu için fazla sevemiyorum 0 0 Yorumla
Lostalost Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kokusuna bayılırım tadına o kadar değil 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Evet severim ama aşırı değil. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Eriği daha çok seviyorum 😒 0 0 Yorumla
IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Biz şurada bir haftadır Türkçe öğrenmişiz... 0 1 Yorumla IRMOS +1 yıl Çilek severiz bu arada. Sevilmez mi yahu... Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Severim. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sevmem. 0 0 Yorumla
Ajsjdndndmdmsmsmaö Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Naber 0 6 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İyidir sahip sen nasılsın Yorumla Ajsjdndndmdmsmsmaö +1 yıl Sahip ne be sjcjd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ya ne öyle geliyorsun aklımız gitti Yorumla Ajsjdndndmdmsmsmaö +1 yıl Canım senle sohbet etmek istedi Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl youtube.com/shorts/wwdhWWgxtfU?feature=share Yorumla Ajsjdndndmdmsmsmaö +1 yıl Ya ahajajaj bildim tamam ramam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet çok severim hem kokusu hem de kendine özgü canlı rengiyle benim için de meyveler arasında yeri çok ayrıdır diyebilirim.❤️
Evet cilek çok severim ve en çok sevdiğim meyvelerin başında gelir.
Evet çilek severim sevdiğim ve bazen yediğim bir meyve.
5 dönüm çilegimiz var ondan galiba sevmiyorum insan olmayanı seviyor 😄
Aynen bak bende fındık sevmem mesela 10 dönüm fındık bahçesi var ama sevmem ne toplamasını ne yemesini 😃
Bende fındık severim😂
Marketten sevmem ama böyle toplayıp yediğimde severim :D
bizim bahçede de var çilek ama az olduğu için geçen gün 3 adet yapmış sadece 😂
Severim en sevdigim meyvelerden biri çilek zaten.
Severim ama aldıklarımda hiç lezzet yok. Hepsi de yavan
Evet seviyorum hemde çok kokusu bile beni kendimden geçiriyor
Dalından toplayıp yememe az kaldı bir kaç hafta
Evet, severim...
Çokta aramam. Olsa da olur olmasa da yani.
Evet seviyorum
Hee çok seviyrem cok guzel mmmmisss
Alerjim olduğu için fazla sevemiyorum
Kokusuna bayılırım tadına o kadar değil
Evet severim ama aşırı değil.
Eriği daha çok seviyorum 😒
Severim de alerjim var maalesef.
Biz şurada bir haftadır Türkçe öğrenmişiz...
Çilek severiz bu arada. Sevilmez mi yahu...
Cok severim ama fazla yiyemiyorum alerjim var 😫
Evet severim
Severim ✨
Severim.
Evet
Severim
Erik çilek ve kiraz en sevdiğim meyve türleri
Hamileyim her gün yiyorum😅
Sevmem.
Naber
İyidir sahip sen nasılsın
Sahip ne be sjcjd