Yeme & İçme Şimdi hangi yiyecek olsa saati umursamadan yerdiniz? AtMyWorst Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Çiğ köfte Cips Bardak mısır Pizza Kokoreç Ekler Tost Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şimdi hangi yiyecek olsa saati umursamadan yerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Pizza yemek isterdim ama diyet yapıyorum şu an. 0 0 Yorumla
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Canım şu anda çok fena halde cips istiyor o yüzden cips dedim ama marketler kapalı heyhat 😂😂😂 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya sen bizi öldürmek mi istiyorsun kizim hepsini birden istiyorumHepsini canim çekti Bu yüzden seçim yapamadim kusura bakmaZevkin kiyakmiş 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Şu an canım hiç birini çekmedi ama birkaç saat sonra güne tostla başlamak lezzetli olurdu 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. beyaz peynirli domates kurulu kekikli tost yap canım çekti 0 0 Yorumla
MuraTarhan Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl Bu Saatlerde tostun üstüne dost tanımam yanına da soğuk ayran abowwww 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Çiğköftenin saati yok açken bile yenir bol acılı olsa Sabah, sabah uykumuz açılırdı.😆 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Of hangisini seçsem ki😍 hepsi birbirinden güzel Kilo almak istemiyom saol skalzaöaç 0 0 Yorumla
ŞapkalıFilozof Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tostu (Özellikle sucuklu kaşarlı) günün her saatinde, her anında yiyabilirim. 0 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Aburcubue olan her şey. Ama özellikle çikolata ve şekerleme 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. çiğköfte, pizza, ekler :) hiçte hayır demem bunlara :D 0 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Kokoreç - uzun süredir de yemedim, canım çekti şimdi. 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Cips, süt mısır, pizza, ekler hepsini de yerdim😋🙃😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zamanında ayı gibi yedim daha ne yemeği? Yemekten iğrenir hâle geldim. Belki kekikli zeytinyağlı yoğurt yemeyi tercih ederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bardak mısır seçilmişte benimde "Bardak mısırı neyli seciyorsunuz" diye sorasım geldi 😂 0 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Tost olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sarma, mantı, döner, çiğ köfte, İskender, içli köfte... offf Açtım sayarken bida acıktım 😑 0 0 Yorumla
Kayseriden183 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Vallahi pizza da olurdu, çiğ köfte de olurdu ama ekler daha ağır bastı. O yüzden onu seçtim. 😂Ama şıkların hepsi güzel 👍 0 0 Yorumla
fatmaysk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl nedendir bilmem ama şu an en mantıklısı bu geldi ya geçen gördüm yiyemedin ondan. 1 0 Yorumla
Homeros56 Takip Et Xper 1 Yaş: 56 +1 yıl Malzemeleri sıhhatli seçildiğinde sağlıklı ve doyurucu olur 0 0 Yorumla
selinplr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl şu an deli gibi canım istiyor muhtemel akşam anneme pizza yaptırıcam. 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ekler aslında ama yaz geliyor dikkat etmek lazim 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. kokoreç olabilir 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 360 cevap paylaştı. tost iyidir, candır :) 0 0 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Tost tabii ki saat tutmaksizin yenebilir 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Kokoreç 3/4 acılı olucak ne güzel olur! 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tost 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tost yiyebilirmişim. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pizzaaa bide pardakta mısır 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 854 cevap paylaştı. Tost ve pizza ile çay. 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Tabi ki ekler tatlının saati olmaz 0 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Hepsine okeyim yemeğin saati falan olmaz🤣 0 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. Hamburger çekti canım 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 646 cevap paylaştı. Kokoreç tabikiiii🤝🏻 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. Fıstıklı baklava olsa dahi yemem 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Bu saatte hiç biri 0 0 Yorumla
Modemsizwifi Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Kokoreç ve ekler hariç hepsi. Off ama canım çekti! 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pastane dondurması 🦉 0 0 Yorumla
kfkfkdkkfkfxnoanaak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl çiğköfteyi her gün önüme koyun hayır demeden yerim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. kokoreçe asla hayır diyemiyorum 0 0 Yorumla
JoSam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Mısır olabilir. Bayadır yemedim canım çekti. 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 955 cevap paylaştı. Bardak mısır, ekler, cips 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Pizza yemek isterdim ama diyet yapıyorum şu an.
Canım şu anda çok fena halde cips istiyor o yüzden cips dedim ama marketler kapalı heyhat 😂😂😂
Ya sen bizi öldürmek mi istiyorsun kizim hepsini birden istiyorum
Hepsini canim çekti
Bu yüzden seçim yapamadim kusura bakma
Zevkin kiyakmiş
Şu an canım hiç birini çekmedi ama birkaç saat sonra güne tostla başlamak lezzetli olurdu
beyaz peynirli domates kurulu kekikli tost yap canım çekti
Bu Saatlerde tostun üstüne dost tanımam yanına da soğuk ayran abowwww
Çiğköftenin saati yok açken bile yenir bol acılı olsa Sabah, sabah uykumuz açılırdı.😆
Of hangisini seçsem ki😍 hepsi birbirinden güzel Kilo almak istemiyom saol skalzaöaç
Tostu (Özellikle sucuklu kaşarlı) günün her saatinde, her anında yiyabilirim.
Aburcubue olan her şey. Ama özellikle çikolata ve şekerleme
çiğköfte, pizza, ekler :) hiçte hayır demem bunlara :D
Kokoreç - uzun süredir de yemedim, canım çekti şimdi.
Cips, süt mısır, pizza, ekler hepsini de yerdim😋🙃😊
Zamanında ayı gibi yedim daha ne yemeği? Yemekten iğrenir hâle geldim. Belki kekikli zeytinyağlı yoğurt yemeyi tercih ederim.
Bardak mısır seçilmişte benimde "Bardak mısırı neyli seciyorsunuz" diye sorasım geldi 😂
Tost olabilir.
Sarma, mantı, döner, çiğ köfte, İskender, içli köfte... offf Açtım sayarken bida acıktım 😑
Vallahi pizza da olurdu, çiğ köfte de olurdu ama ekler daha ağır bastı. O yüzden onu seçtim. 😂
Ama şıkların hepsi güzel 👍
nedendir bilmem ama şu an en mantıklısı bu geldi ya geçen gördüm yiyemedin ondan.
Malzemeleri sıhhatli seçildiğinde sağlıklı ve doyurucu olur
şu an deli gibi canım istiyor muhtemel akşam anneme pizza yaptırıcam.
Ekler aslında ama yaz geliyor dikkat etmek lazim
kokoreç olabilir
tost iyidir, candır :)
Tost tabii ki saat tutmaksizin yenebilir
Kokoreç 3/4 acılı olucak ne güzel olur!
Tost
Çiğ köfte vazgeçilmezimiz
Tost yiyebilirmişim.
Pizzaaa bide pardakta mısır
Çiğ Köfte dürüm ama Jumbo olanı 😂😂
Tost olabilir
Tost ve pizza ile çay.
Tabi ki ekler tatlının saati olmaz
Pasta olsa iyi gömülürdü valla
Hepsine okeyim yemeğin saati falan olmaz🤣
Hamburger çekti canım
Yemek yerimm çikolata soğuk baklama
Kokoreç tabikiiii🤝🏻
Kokoreç ve tost tam saati
Hepsini yerim
Bardak mısır ve cips hariç hepsi
Eklerryaa gece gece gördum hiç iyi olmadı
Hepsinden de yiyebilirim 😍😄
Bardak mısır canım çekti görünce yaa
o kadar şişim ki yiyemem
Şu an hicbirsey yiyemem
Fıstıklı baklava olsa dahi yemem
Bardak mısır favorim.
Bu saatte hiç biri
Çiğ köfte ve bardakta mısır
Kokoreç ve ekler hariç hepsi. Off ama canım çekti!
Pastane dondurması 🦉
Ekler pasta isterdim
çiğköfteyi her gün önüme koyun hayır demeden yerim
Neden profiterol yokk
Kokoreçin saati vakti olmaz.
kokoreçe asla hayır diyemiyorum
Mısır olabilir. Bayadır yemedim canım çekti.
Bardak mısır, ekler, cips