Yeme & İçme Midye dolma sever misiniz? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Midye yemeği sever misiniz? Yediyseniz tadı nasıl? Güncellemeler+1 yıl İlk defa yiyeceğim bende inşallah tadı güzeldir 👀 Midye dolma sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Hiç yemedim maalesef ama çok merak ediyorum 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. :enfes bir lezzet baharatı pirinci midyesi birleşince damak tadı olan yemelidirbir oturuşta 30 adet yerim 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Dolmasına da, tavasına da bayılırım. Bir defada 30 tane orta boy midye dolma yiyebilirim, bol limonlu. Pişman olmazsın, bağımlısı olursun. 0 0 Yorumla
doesn-t_exist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Alkollüyken midye dolma içerikli çok kötü bir anı yaşamıştım. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yemiştim, zehirlendim çok fena. Tövbe ettim daha da yemem. 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 8 gü Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Bayılırım ❤️ 0 0 Yorumla
matmazell-noir Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bayılırım ya. Bol limonlu olacak. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. 7 yıl önce denedim fakat sevmedim. 0 0 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bayılırım 0 5 Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl İlk defa yiyeceğim bir şey olmaz demi Yorumla EverythingİllusioN +1 yıl Olmaz olmaz görüntüsü başta insanı tedirgin ediyor ama çok lezzetli bir şey, limon sıkmayı unutma:) Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla EverythingİllusioN +1 yıl Afiyet olsun:) Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl 😊😊 Yorumla
вседляменя Takip Et Xper 5 Yaş: 102 +1 yıl Severim nasıl anlatılır bilmiyorum 0 3 Yorumla вседляменя +1 yıl Deniz mahsülü tadı aldığın pirinç Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl Zehirlenme olmaz demi Yorumla вседляменя +1 yıl Ben çok yedim hiçbir şey olmadı Yorumla
Antalya0766 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 681 cevap paylaştı. Hyr sevmem 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hiç yemedim maalesef ama çok merak ediyorum
:enfes bir lezzet baharatı pirinci midyesi birleşince damak tadı olan yemelidir
bir oturuşta 30 adet yerim
Dolmasına da, tavasına da bayılırım. Bir defada 30 tane orta boy midye dolma yiyebilirim, bol limonlu. Pişman olmazsın, bağımlısı olursun.
Alkollüyken midye dolma içerikli çok kötü bir anı yaşamıştım.
Yemiştim, zehirlendim çok fena. Tövbe ettim daha da yemem.
Bayılırım ❤️
Eh işte çok sevmem
Severim, bol limonlu mis..
Bayılırım ya. Bol limonlu olacak.
Evet çok severim
7 yıl önce denedim fakat sevmedim.
Bayılırım
İlk defa yiyeceğim bir şey olmaz demi
Olmaz olmaz görüntüsü başta insanı tedirgin ediyor ama çok lezzetli bir şey, limon sıkmayı unutma:)
Teşekkür ederim 😊
Afiyet olsun:)
😊😊
Severim nasıl anlatılır bilmiyorum
Deniz mahsülü tadı aldığın pirinç
Zehirlenme olmaz demi
Ben çok yedim hiçbir şey olmadı
hayır sevmem
Çoook severim
Bayılırım
Severim
Çok severim.