Yeme & İçme Pazar günlerinin olmazsa olmazı nedir? Séduire Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Ben pazar olduğunu yaptığım kahvaltıdan anlıyorum 😂 Rahat ve özenli 😂 Pazar günlerinin olmazsa olmazı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kahvaltım tabiki ama ben solucan yemem senin gibi 0 1 Yorumla Séduire +1 yıl Ok Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bence film dizi izlemektir. afiyet olsun :D çok güzel olmuş 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Zeytinyağlı yiyemem ama basma da fistan giyemem ama senin gibi zalime ben efendim diyemem ama ben efendim diyemem ama 0 3 Yorumla Séduire +1 yıl Yani 😂 Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Aklıma bu şarkı geldi ondan Yorumla elaa3938383 +1 yıl oha tamda bu sarkiyi dinliyodum Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kalkıp kahvaltı hazırlamak için üşenen ben şu tabağa bak be 0 1 Yorumla Séduire +1 yıl Ben sadece pazar günleri hazırlayabiliyorum ama 😂 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Keyif kahvesi içerken magazin programı izlemek 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Erken uyanmak duş almak ve daha sonra rahat rahat bir şeyler yemek 0 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Abur cubur dizi keyfi rahat rahat kahvaltı yapmak 😊 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Salata olabilir pazar günü kahvaltıda yemek çok güzel oluyor. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Börek ve çay olabilir 🦉 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Babamın yaptığı yumurtalı ekmek kızartması 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Balkonda denize karşı güzel bir kahvaltı. 0 0 Yorumla
cemre3425 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl O ince kıyılmış şey nedir 0 1 Yorumla Séduire +1 yıl Salam ince ince doğrayıp kızartıyorum az yağda Yorumla
Şüphelii Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aga be 0 4 Yorumla Séduire +1 yıl Noldu Yorumla Şüphelii +1 yıl Bana da hazırlar mısınız Yorumla Séduire +1 yıl Olur no problem 😂 Yorumla Şüphelii +1 yıl Üşendim şu an shg hangi semttesin Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel bir kahvaltı 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Kahvalti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kahvaltım tabiki
ama ben solucan yemem senin gibi
Ok
Bence film dizi izlemektir. afiyet olsun :D çok güzel olmuş
Zeytinyağlı yiyemem ama basma da fistan giyemem ama senin gibi zalime ben efendim diyemem ama ben efendim diyemem ama
Yani 😂
Aklıma bu şarkı geldi ondan
oha tamda bu sarkiyi dinliyodum
Kalkıp kahvaltı hazırlamak için üşenen ben şu tabağa bak be
Ben sadece pazar günleri hazırlayabiliyorum ama 😂
Keyif kahvesi içerken magazin programı izlemek
Erken uyanmak duş almak ve daha sonra rahat rahat bir şeyler yemek
Abur cubur dizi keyfi rahat rahat kahvaltı yapmak 😊
Salata olabilir pazar günü kahvaltıda yemek çok güzel oluyor.
gezmek eğlenmek uyumak :D
Börek ve çay olabilir 🦉
Aburcubur ve film keyfisi
Babamın yaptığı yumurtalı ekmek kızartması
Balkonda denize karşı güzel bir kahvaltı.
Patates kızartması simit çay
Şöyle zengin olamadık
O ince kıyılmış şey nedir
Salam ince ince doğrayıp kızartıyorum az yağda
Aga be
Noldu
Bana da hazırlar mısınız
Olur no problem 😂
Üşendim şu an shg hangi semttesin
Güzel bir kahvaltı
Yok.
Sıkılmak