Yeme & İçme Kahvenizin yanında ne yemeyi seversiniz? lizz08 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben kahvenin yanında lokum & çikolata çok severim 😍☕️ Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kahvenizin yanında ne yemeyi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben sigara kahve çok seviyorum yiyecek olarak da kahve bitter seviyorum afiyet olsun :) 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Kahveyle pek aram yok bu aralar. İçsem bile öylesine içtiğim için yanında yiyecek bir şey aramıyorum. 1 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Lokum çikolata severim eğer türk kahvesiyse diğer kahvelerin yanında kek kurabiye seviyorum 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl lokum olabilirbadem şekeri olabilirve çikolata olabilir 1 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kahvenin yanında sevdiğim kadın olsun onun güzel gözlerinden başka bir şey yiyemem 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl kahve sıgara gerısı luzumsuz oluyor 1 0 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl sade de olabilir bir şey olmasına gerek kalmadan 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kahve yanında bir şey yenmez 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Hurmalı truffle 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Cikolata 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çikolata 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Lokum. 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kuru kayısı 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bitter 1 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 956 cevap paylaştı. kahve + lokum 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Süt içmeyi severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben sigara kahve çok seviyorum yiyecek olarak da kahve bitter seviyorum afiyet olsun :)
Kahveyle pek aram yok bu aralar. İçsem bile öylesine içtiğim için yanında yiyecek bir şey aramıyorum.
Lokum çikolata severim eğer türk kahvesiyse diğer kahvelerin yanında kek kurabiye seviyorum
lokum olabilir
badem şekeri olabilir
ve çikolata olabilir
Kahvenin yanında sevdiğim kadın olsun onun güzel gözlerinden başka bir şey yiyemem
Kahveyi sek tercih ederim
kahve sıgara gerısı luzumsuz oluyor
Gözlerin ne renk
Çikolata kaplı pişmaniye
Fıstıklı lokum güzel oluyor
sade de olabilir bir şey olmasına gerek kalmadan
Genelde bir şey yemem
Kahve yanında bir şey yenmez
Bisküvi
Jelibon
Hurmalı truffle
Hiç bir şey