Yeme & İçme En sevdiğiniz yemek sosları hangileri? TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Benim favorilerim: Acılı ketçap, domates sosu, buffalo sos, barbekü sos ve başemel sos Güncellemeler+1 yıl Birde acı soslar var favorilerim arasında En sevdiğiniz yemek sosları hangileri? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben barbekü soslarını severim birde acı sos knk 1 0 Yorumla
elifbee Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 80% +1 yıl afrika ateşi diye bir sos var çok güzel. burger sos ve barbeküyüde unutamam dsfjnvks 1 3 Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl İlgimi çekti denicem bir ara Yorumla elifbee +1 yıl ben söyledim tabi deniceksin dfıjoıdsjfov Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Doğru dmxjzhzgj Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burger ve ranch sosu çok severim. Tabi ki favorim kremalı soslar makarna ve tavuk yemeklerinde güzel olduğı için. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Pek sosla aram yok. Birkere evde barbekü sosu görmüştüm tadı fena değildi. Genelde baharat kullanırım. 1 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Köri sos, ranch sos, hardal, domates sos, acılı ketçap, mayonez, başemel sos... 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sarımsaklı mayonez, acı sos, BBQ favorilerim <3 1 0 Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Salata sosu seviyorum sadece nar ekşisi 1 2 Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Nickimiz benziyor mxnxhxhz Yorumla Thecupcake89 +1 yıl Aaa evet Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl acı soslar mayonez > ketçap bu arada 1 1 Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Mayonez sarımsaklıysa dediğine katılabilirim ama sarımsaksızsa ketçap daha iyi Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ranch, normal mayonez ve sarımsaklı mayonez 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. kendi yaptığım yeşil soslar 1 0 Yorumla
İremmakeup1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sarımsaklı mayonez acılı sos o acı illa olucak 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Ranch sos 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Ketcap mayones 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Domates ve beşamel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben barbekü soslarını severim birde acı sos knk
afrika ateşi diye bir sos var çok güzel. burger sos ve barbeküyüde unutamam dsfjnvks
İlgimi çekti denicem bir ara
ben söyledim tabi deniceksin dfıjoıdsjfov
Doğru dmxjzhzgj
Burger ve ranch sosu çok severim. Tabi ki favorim kremalı soslar makarna ve tavuk yemeklerinde güzel olduğı için.
Pek sosla aram yok. Birkere evde barbekü sosu görmüştüm tadı fena değildi. Genelde baharat kullanırım.
Köri sos, ranch sos, hardal, domates sos, acılı ketçap, mayonez, başemel sos...
Sarımsaklı mayonez, acı sos, BBQ favorilerim <3
Salata sosu seviyorum sadece nar ekşisi
Nickimiz benziyor mxnxhxhz
Aaa evet
acı soslar mayonez > ketçap bu arada
Mayonez sarımsaklıysa dediğine katılabilirim ama sarımsaksızsa ketçap daha iyi
Ranch, normal mayonez ve sarımsaklı mayonez
kendi yaptığım yeşil soslar
Ranch ve barbekü
Başemel sos, ranch sos, köri sos
Acı soslar
Ranch