Yeme & İçme Yaşadığınız şehrin en meşhur yemeği nedir? Srkn_Srt Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soru güncel Yaşadığınız şehrin en meşhur yemeği nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hamburger 1 0 Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Käse Spätzle 😃Kasar Peynirli eriste gibi bisey 🤓 1 6 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Almanya mı :) Yorumla Deli_Sorular_Kafamda +1 yıl Evet 😅 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Erişte yi sen yapıyorsun sanırım 😂 Yorumla Deli_Sorular_Kafamda +1 yıl yaparim tabi 😃 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Banada yapar misin 😂 Yorumla Deli_Sorular_Kafamda +1 yıl cok affedersim ama Hayir! Sadece sevdiklerime yapiyorum Yorumla
NoName89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl şırdan, mumbar, ciğer, kebap, şalgam tahmin edin bakalım neresi 😄 1 5 Yorumla Adanus0101 +1 yıl Tahmin ettim... üstüne kabak tatlısı olsun Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Tabii ki de Adana Yorumla NoName89 +1 yıl 😄👏🏽👍🏼 Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Galiba adanalı Yorumla NoName89 +1 yıl galiba değil kesin ve net 😁 Yorumla
Amanyabosver Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ciborek 1 8 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Nereye özgü bir yemek Yorumla Amanyabosver +1 yıl Eskişehir Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Sende yapar misin arada sirada Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Aaa eskisehirli buldummmm Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Belki değildir 🤣 Yorumla Amanyabosver +1 yıl @biriisteyaabiriiii sende mi Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl @Amanyabosver evetttttt Yorumla Amanyabosver +1 yıl @biriisteyaabiriiii 😂😂😂😂 Yorumla
alijan31 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Döner, künefe 1 1 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Hatay ♥ Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ankara Tava 1 5 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Hmm tava diyince zaten güzel olmaması mümkün mü :) Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl Yani 😊 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Yapar mısın? Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl Evet Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Eline sağlık Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ciğer 1 5 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Nerenin ciğeri? Yorumla CoolEmmi72 +1 yıl Batmanliyim burada çok güzel ciğer yapılır.. tabi Diyarbakır ciğeri gibi olmaz Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Eyvallah , güzeldir eminim Yorumla CoolEmmi72 +1 yıl Bekleriz birgün 🙏 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Eyvallah kardeşim kısmet olursa insallah Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. bence uykuluk 1 1 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl İlk defa duydum Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnegöl Köfte 1 3 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Bursa mı :) Yorumla ChungCha +1 yıl Evet Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Bursada güzel yemeğide güzel ♥ Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tantuni 1 5 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Mersin :) Yorumla sierravista +1 yıl Yess Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Yapmayı biliyor musun :) Yorumla sierravista +1 yıl Sevmediğim için yapmıyorum 😄 ama denersem yaparım çok zor değil Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Tantuni nasıl sevilmez :) Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sarıyer böreği 1 1 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Lezzetli olduğu kesin :) Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Salçalı ekmek 🤣🤣 ( İstanbul ) 0 3 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Çocukluğumuzun unutulmaz yemeği haklısın ❤️ Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ben hala severek yiyorum kafam esince yapar yerim ve de çok severim Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Afiyet olsun o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Etli köfte 1 6 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Neresi orası çıkaramadım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harput Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Eyvallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresi olduğunu biliyon mu Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Elazığ kardeşim gelmişliğim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi biliyomussun Yorumla
öfğwsşwğsş Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Köfte… mis gibi 1 1 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Neresi orası Yorumla
feminist_nil Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Samsun pidesi😊 1 3 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Güzeldir eminim Yorumla feminist_nil +1 yıl Evet😊 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Kısmet olursa yeriz insallah Yorumla
Yaprak888 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl İstanbul'un ne bilmiyorum 1 1 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Bende bilmiyorum 🤷♂️ Yorumla
biriisteyaabiriiii Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Balaban 1 19 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Eskişehir mi? Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Evet şu an orada yaşamıyorum ama cok severim orayi Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Neden? Eskişehir'i hiç görmedim ama çok güzel olduğunu söylerler Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Cok guzel tam bir öğrenci şehri ama öğrenci olmayanlar içinde huzurlu bir şehir fakat çok uçak geçiyor Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Bu arada yemeğe şöyle bir baktım iştah kabartıcı duruyor ♥ Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Evet çok guzelll Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Yapar mısın? Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Nasıl yani Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Ara sıra yapar mısın? Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Bazen Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Güzel yapar misin uğraştırıcı bir yemek gibi duruyor Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Cok uğraştığıci ama guzel Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Ama değer gibi duruyor Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Evet Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Mutfakla aran nasıl Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Eh ortalama Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Anladım alakan yok gibi 😂 Yorumla biriisteyaabiriiii +1 yıl Niye ya var biraz🥹 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Ben senden daha çok biliyorum sanki 😂 Yorumla
internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Mancar 1 1 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl İlk defa duydum neresi orası nasıl bir yemektir Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Patates 😂 0 7 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Milli yiyeceğimiz o ya 😂 Yorumla Aytenliikadinn +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Nerenin yemeği 😂 Yorumla Aytenliikadinn +1 yıl Almanya Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Milli Yiyeceğimiz dedim uluslararası olmuş 😂 Yorumla Aytenliikadinn +1 yıl hahahaha Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Bende patatese bayılırım her türlüsü yenir 😍 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Küfte 0 3 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Nirenin kuftesi ☺️ Yorumla babysharkSmom +1 yıl Trakya be ya Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Konum at gelek yiyek be ya Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Etliekmek 0 15 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Konya mi Yorumla Şeriffe +1 yıl Evet Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Güzel 👍 Yorumla Şeriffe +1 yıl Konya mı güzel Yorumla Srkn_Srt +1 yıl İkiside güzel Yorumla Şeriffe +1 yıl Konya da yaşamak hiç de güzel değil bu arada Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Neden nerde yasamak isterdin Yorumla Şeriffe +1 yıl Sıkıcı şehir Memleketime dönmek istiyorum Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Meleketin neresi Yorumla Şeriffe +1 yıl Antalya Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Konyada ne yapıyorsun Yorumla Şeriffe +1 yıl Uzun hikaye Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Anlatmak istersen vaktim var yazabilirsin istersen Yorumla Şeriffe +1 yıl Yok sağol Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Tamam nasıl istersen Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çöp şiş 0 3 Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Nerenin yemeği Yorumla Jzjcjksjxkxdjjsj +1 yıl Aydın Yorumla Srkn_Srt +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ankara tava 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hamburger
Käse Spätzle 😃
Kasar Peynirli eriste gibi bisey 🤓
Almanya mı :)
Evet 😅
Erişte yi sen yapıyorsun sanırım 😂
yaparim tabi 😃
Banada yapar misin 😂
cok affedersim ama Hayir!
Sadece sevdiklerime yapiyorum
şırdan, mumbar, ciğer, kebap, şalgam tahmin edin bakalım neresi 😄
Tahmin ettim... üstüne kabak tatlısı olsun
Tabii ki de Adana
😄👏🏽👍🏼
Galiba adanalı
galiba değil kesin ve net 😁
Ciborek
Nereye özgü bir yemek
Eskişehir
Sende yapar misin arada sirada
Aaa eskisehirli buldummmm
Belki değildir 🤣
@biriisteyaabiriiii sende mi
@Amanyabosver evetttttt
@biriisteyaabiriiii 😂😂😂😂
Döner, künefe
Hatay ♥
Ankara Tava
Hmm tava diyince zaten güzel olmaması mümkün mü :)
Yani 😊
Yapar mısın?
Evet
Eline sağlık
Ciğer
Nerenin ciğeri?
Batmanliyim burada çok güzel ciğer yapılır.. tabi Diyarbakır ciğeri gibi olmaz
Eyvallah , güzeldir eminim
Bekleriz birgün 🙏
Eyvallah kardeşim kısmet olursa insallah
bence uykuluk
İlk defa duydum
İnegöl Köfte
Bursa mı :)
Evet
Bursada güzel yemeğide güzel ♥
Tantuni
Mersin :)
Yess
Yapmayı biliyor musun :)
Sevmediğim için yapmıyorum 😄 ama denersem yaparım çok zor değil
Tantuni nasıl sevilmez :)
Sarıyer böreği
Lezzetli olduğu kesin :)
Salçalı ekmek 🤣🤣 ( İstanbul )
Çocukluğumuzun unutulmaz yemeği haklısın ❤️
Ben hala severek yiyorum kafam esince yapar yerim ve de çok severim
Afiyet olsun o zaman
Etli köfte
Neresi orası çıkaramadım :)
Harput
Eyvallah
Neresi olduğunu biliyon mu
Elazığ kardeşim gelmişliğim var
İyi biliyomussun
İzmir köfte
Baklava
Çiğköfte
Köfte… mis gibi
Neresi orası
Samsun pidesi😊
Güzeldir eminim
Evet😊
Kısmet olursa yeriz insallah
İstanbul'un ne bilmiyorum
Bende bilmiyorum 🤷♂️
Balaban
Eskişehir mi?
Evet şu an orada yaşamıyorum ama cok severim orayi
Neden? Eskişehir'i hiç görmedim ama çok güzel olduğunu söylerler
Cok guzel tam bir öğrenci şehri ama öğrenci olmayanlar içinde huzurlu bir şehir fakat çok uçak geçiyor
Bu arada yemeğe şöyle bir baktım iştah kabartıcı duruyor ♥
Evet çok guzelll
Yapar mısın?
Nasıl yani
Ara sıra yapar mısın?
Bazen
Güzel yapar misin uğraştırıcı bir yemek gibi duruyor
Cok uğraştığıci ama guzel
Ama değer gibi duruyor
Evet
Mutfakla aran nasıl
Eh ortalama