Mesela her alkol içen adam karısına şiddet mi uygular ne oluyor alkol içince kötü biri mi oluyor 🙄

Mesela her alkol içen adam karısına şiddet mi uygular ne oluyor alkol içince kötü biri mi oluyor 🙄
Tabii ki hayır. Alkol, insanı olmadığı bir şeye dönüştürmez. İçinde zaten mevcut olanı, bastırılanı ortaya çıkarır. Ruhunda şiddet eğilimi olmayan insanı kavgacı veya küfürbaz yapmaz.
Hayır ne ilgisi var ki? her alkol tüketen biri kötü olmaz yani mesela bir kişi şimdi araba sürerken hız yapsa araba mı kötü olacak kullanan insan mı? her insan alkol içebilir doz önemlidir. ayrıca fazla ilaç içmek de öldürür yani her şeyin fazlası zararlıdır kişi kendisi içiyorsa kimseye zararı yoksa neden kötü olsun?
Öyle bir algı var bizim millette ondan sordum 😅🙄
Yok yanlış anlamayın size demedim :D yani bu algıda olanlara söyledim. size afiyet bal şeker olsunn
Ben içmiyorum barış yavaş gel 😅
Fotoğrafı inetnernetten bulmuşsun o zaman :D tamam neyse kısaca alkol içen kötü değildir.
Pinterest 🙄
Evet ondan
Güzel olan ne varsa ya haram ya sağlıksız ya da günah. Sadece ölçülü olmayı bileceksin
Cevap
13Cevap
Azı da çoğu da haram kılınmış olan her şeyden uzak durmak gerekiyor dini olarak. Onun dışında alkol insanı zayıf düşürüyor kullanmamız için bir beyin verilmiş sağlıklı fikirlere sahip olabilelim diye alkol alınca bilinç bazen gidiyor bazen belirsizlik içinde oluyosun, yaptıklarını hatırlamıyorsun. İçmenin sınırı olmadığı için istemediğin ya da yapmam dediğin şeyleri yapabiliyorsun istemeden bu seni kötü yapar ya da yapmaz kesinlikle ZAYIF yapar. Kendine %100 hakim olamayabiliyosun. Peki sen neden %50 zihinle bir gece geçireceksin? %100 zihin açıklığıyla uyumak varken sızıp kalasın. Çakır olmak belki insanı gevşetip rahatlatıyor ama içmenin sınırı yokki. O yüzden hiç içmemek aile kuruma zarar vermemek adına.
Ben nadir de olsa 3-4 double bazen fazla visky içerim. Ve zamanında her markadan 10larca şişe barındırırdım evde. Birlikte içtiğim sevgilim de oldu hatta içtikten sonra tartıştıgımız kavga ettiğimiz de oldu ama ne olursa olsun şiddet psikolojik bir şeydir ve şişeyi bitirsem bile asla bir tokat dahi atmamışımdır. Karakter meselesi bu.
Benim etrafımda Alkol tüketen çok insan var. İçmesini bilen de var, sapıtan da. Sapıtanlarla alkollü mekanlara gitmiyorum zaten de, içmesi bilenlerle çok kral eğleniyorsun. O sebeple Alkol için insan kötü değildir. Sadece nasıl içmesini bilen ve bilmeyen insan vardır.
Bu ara bende sardım whiskeye 😆
Cranberryli soda ile aşırı lezzetli. Yeni keşfettim
Ve hayır asla kötü değildir. Alkol iyiliklerin anasidir❤️
ne alakası var
ağzıyla içen adam güzel adamdır..
oturur beraber içer hatunuyla :)
Başka yeri ile içen de mi var jfjfmf
Icince sapitan var :)
Ben başka bir şey anladım 😅
Ya ben içerim ve içince peygambere dönüşüyorum.
Inanmıyorum 🗿
Alkol içen adamdan zarar gelmez ben de alkoligim günlük en az bir ufak içerim ama git sor birisi kötü derse alkolü bırakırım
Nasıl kullandığınız önemli. alkolü adam içiyor ise sorun olmaz , ama alkol adamı içiyor ise uzak durun.
Ne saçma durum. İçki içmesini bilmeyen kişi
hiç içmesin. Ben keyif için içerim. Kimseyide üzmem. Üzeceksem de ağzıma sürmem
Hayır kötü olmuyor, keyfine içen kimseye zararı olmayan bir çok insan var
Hayır ya öyle olmuyor ama dindar kesim için tabi öyle
Hayır, tabii ki lakin çok aşırı tüketiyorsa sıkıntı.
Alkol alan kadin da kocasina mi siddet uyguluyo :O
Güzelmiş
Geneli alkol içenlerden çıkıyo, istatistiksel veri
Değil tabi, hiçbi zaman herkesi itham etmem, her topluluğun iyisi kötüsü var, ama biz aklımızla ve irademizle iyiliğe ulaşırız. Alkol buna engeldir.
Alkol kişiliğini açığa çıkarıyor biriyle tanışınca slkol alın ne olduğunu öğrenirsiniz 😂
yooo alkol kullanıyorum ama partiden partiye ve bir zararını görmedim
Hayır ne alâka içmek ile içmemek ile
Evt sonuçta haram yasak
Hayır öyle bir şey yok
Alkolik değilse ve ağzıyla içiyorsa hayır
Mutsuz bence
saçmalamayın.
Olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?