Yeme & İçme Pizza yaptım. Sizin akşam menünüzde ne var? haykocu1987 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Cocuklar israr etti anne pizza yap diye, yaptim iki pizza daha beklemede :) Pizza yaptım. Sizin akşam menünüzde ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tavuk var fırında pilav ve sebzeli bulgur yaptım salata ve ayran olacak 1 2 Yorumla haykocu1987 +1 yıl Of cok severim elinize saglik Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Yolliyim aşk olsun 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ellerine sağlık çok güzel olmuş pizza da en sevdiğim yemeklerden benim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Harbi yeteneklisin ya hamuru yumuşaksa süper olmuş gibi... 1 3 Yorumla haykocu1987 +1 yıl Ici yumusak disi citir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani bana 😢😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yedin bitirdin dimi Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Offf süper görünüyor eline emeğine sağlık güzel bayan 🌺 afiyet olsun akşam yemeğinde pilav kofte patates vardı sonra da sebzeli tuzlu kek yaptım 🍰 hatta görsel soru olarak ta paylaştim burada 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben niye böyle pizza yapamıyorum ya🥲 Ne güzel olmuş afiyet olsun Benim misafirim vardı kısır paçanga ve tavuk göğsü yapmıştım onları yedik 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Harika görünüyor elinize sağlık. Benim menü 120gr suda haşlanmış tavuk 70gr suda haşlanmış pirinç ve salata var 🙄 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Ben de pizza yicem bugün. Ama dışarıdan söylücem tabii. Bizde yapam kimse yok 😭 Güzel görünüyor. 0 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl şu yemek fotolarını paylaşmaktan bi vazgeçmediniz yıllardır yiyen var yiyemeden var 😏 0 0 Yorumla
alparslan5 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Elinize saglik güzel gorunuyor afiyet olsun☺️ 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl patlıcan kebabı var.)size afiyet olsun pizza güzel gözüküyo 0 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Çok güzel görünüyor 😍Akşam menüm henüz belli değil. Şimdi gircem mutfağa 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben akşam yemeğimi çoktan yedim fırında köfte patates ve yoğurt 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ooo afiyet olsun. Bugün çarşıda et menüsü takılıcam 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzel görünüyor, elinize sağlık 😀 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Airfryer de mi yapıyorsun 0 0 Yorumla
Acetbeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Makarna yedim dün sabah sabah canım çekti:) 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ellerine sağlık. Ben makarna yiyeceğim. 0 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Makarna vardı uzun zamandır yemedin iyi oldu 🤤 0 0 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben de pizza yedim, afiyet olsun 🤗 0 0 Yorumla
Vildrov Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Ellerinize saglik! Oldukca lezzetli gorunuyor. 0 0 Yorumla
BiiÖğretmenHanim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Fırında tavuk patatesBulgur pilavıCacık. 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güzel ellerine sağlık 0 0 Yorumla
hayallereneoluyor Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Harika görünüyor eline sağlık 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Canim çekti jsjsjd elinize sağlık güzel olmuş 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hoş görünüyor elinize sağlık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzel görünüyor, tarif verir misin 0 2 Yorumla haykocu1987 +1 yıl Selam yorumlarda yazdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam gördüm teşekkürler Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Ton balıklı salatamsı bir şeyler yapacağım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çok leziz duruyor ben daha bilmiyorum :) 0 0 Yorumla
alexandrasaksovic Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Yedir çocuklara obez yap 1 1 Yorumla haykocu1987 +1 yıl Aynen hayattaki tek hedefim bu, hergün pizza yiyoruz her sabah dondurmali waffel 🤣🤣🤣🤣😃🤣 m. al ya Yorumla
memoli01460146 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Senin çocukların mi var 0 1 Yorumla haykocu1987 +1 yıl Evet 3 cocuk annesiyim niye noldu? Yorumla
Ayçacıım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Erik 💚 0 2 Yorumla haykocu1987 +1 yıl Miss tuzlu bide 😃 Yorumla Ayçacıım +1 yıl Evet 😎🤣 Yorumla
ismlgezici Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Gerçekten çok iyi gözüküyor abla 0 4 Yorumla haykocu1987 +1 yıl Tskler ablam Yorumla ismlgezici +1 yıl Türk kadınları gerçekten çok hamarat abla bunun bir nedeni var mı acaba? Yorumla haykocu1987 +1 yıl Ben türk degilim 😅 bilmem Yorumla ismlgezici +1 yıl Afiyet Olsun İyi Günler Dilerim🍕😊 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 515 cevap paylaştı. Bence raki var ;) 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. sarma vardı 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Bana da yapan olsa 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Belli degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Tavuk var fırında pilav ve sebzeli bulgur yaptım salata ve ayran olacak
Of cok severim elinize saglik
Yolliyim aşk olsun 😄
Ellerine sağlık çok güzel olmuş pizza da en sevdiğim yemeklerden benim.
Harbi yeteneklisin ya hamuru yumuşaksa süper olmuş gibi...
Ici yumusak disi citir
Hani bana 😢😢
Yedin bitirdin dimi
Offf süper görünüyor eline emeğine sağlık güzel bayan 🌺 afiyet olsun akşam yemeğinde pilav kofte patates vardı sonra da sebzeli tuzlu kek yaptım 🍰 hatta görsel soru olarak ta paylaştim burada
Ben niye böyle pizza yapamıyorum ya🥲 Ne güzel olmuş afiyet olsun
Benim misafirim vardı kısır paçanga ve tavuk göğsü yapmıştım onları yedik
Harika görünüyor elinize sağlık.
Benim menü 120gr suda haşlanmış tavuk 70gr suda haşlanmış pirinç ve salata var 🙄
Ben de pizza yicem bugün. Ama dışarıdan söylücem tabii. Bizde yapam kimse yok 😭 Güzel görünüyor.
şu yemek fotolarını paylaşmaktan bi vazgeçmediniz yıllardır yiyen var yiyemeden var 😏
Elinize saglik güzel gorunuyor afiyet olsun☺️
patlıcan kebabı var.)
size afiyet olsun pizza güzel gözüküyo
Çok güzel görünüyor 😍
Akşam menüm henüz belli değil. Şimdi gircem mutfağa 🤦🏻♀️
Ben akşam yemeğimi çoktan yedim fırında köfte patates ve yoğurt
Ooo afiyet olsun. Bugün çarşıda et menüsü takılıcam
Gönder getirle kapıda ödeme
Güzel görünüyor, elinize sağlık 😀
Aaaa pizza yapayım yarın. Afiyet olsun.
Çok güzel yapmışsınn😍
Airfryer de mi yapıyorsun
Ay çok hoş olmuş daha bilmiyorum
Oo ellerın zeval görmesin
Makarna yedim dün sabah sabah canım çekti:)
Eline sağlık, afiyet olsun.
Çorba içtim bi tek
Guzel olmus elınıze saglık
Tavuklu makarna vardı
Firinda makarna vardi
Ellerine sağlık. Ben makarna yiyeceğim.
Güzel görünüyor ellerinize sağlık 😉
Makarna vardı uzun zamandır yemedin iyi oldu 🤤
Ben de pizza yedim, afiyet olsun 🤗
Ellerinize saglik! Oldukca lezzetli gorunuyor.
Yakmışsın altlarını😅
Fırında tavuk patates
Bulgur pilavı
Cacık.
Güzel ellerine sağlık
Harika görünüyor eline sağlık
Valla ne yapsam daha karar veremedim.
Canim çekti jsjsjd elinize sağlık güzel olmuş
Elinize sağlık güzel görünüyor
Hoş görünüyor elinize sağlık.
Çok güzel görünüyor, tarif verir misin
Selam yorumlarda yazdim
Tamam gördüm teşekkürler
Lezziz görünüyorlar ellerine sağlık
Elinize sağlık. Bizde dolma, sarma vardı.
sulu köfte yedim biraz.
Ton balıklı salatamsı bir şeyler yapacağım
Çok leziz duruyor ben daha bilmiyorum :)
Yedir çocuklara obez yap
Aynen hayattaki tek hedefim bu, hergün pizza yiyoruz her sabah dondurmali waffel 🤣🤣🤣🤣😃🤣 m. al ya
Senin çocukların mi var
Evet 3 cocuk annesiyim niye noldu?
Erik 💚
Miss tuzlu bide 😃
Evet 😎🤣
Gerçekten çok iyi gözüküyor abla
Tskler ablam
Türk kadınları gerçekten çok hamarat abla bunun bir nedeni var mı acaba?
Ben türk degilim 😅 bilmem
Afiyet Olsun İyi Günler Dilerim🍕😊
patates salatası ve kıymalı börek :)
Bence raki var ;)
sarma vardı
Bana da yapan olsa
Simit
Yemek yemedim
Nefis gozukuyo eline saglik
Karnıyarık yedim
pizza yapicam ben de
Belli degil