Yeme & İçme Kars ketesi yaptım nasıl olmuş, bilen var mı? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kars ketesi yaptım nasıl olmuş, bilen var mı? 👏👏👏🥳🥳 Kars ketesi yaptım nasıl olmuş, bilen var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor eline sağlık 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Güzel olmuş eline salık 1 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ellerine sağlık keteyi bilirim de Kars ketesi ilk defa duydum Bayburt ketesinin içine un kavuruyorlar bunun içinde bir şey var mı? 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Evet bunda da var Yorumla
kapraz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben cok severim karslıyım ama tadını bilmiyorum şu an nasıl olmuş ama görüntüsü gayet başarılı ellerine sağlık 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Karşılıklı bir hanım arkadas vardı çok güzel yapıyordu görünce onun kesesi aklıma geldi çok iyi arkadaşım eline sağlık 1 0 Yorumla
Tk1923 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Görünüşte güzelde, yaptığın hiç etik değil yalnız 😥 1 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet, Karslı arkadaşımın annesi yapıyor öyle yedim. 1 0 Yorumla
Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç duymadım ama çok lezzetli duruyor ellerinize sağlık 1 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl guzel gorunuyor tadına bakmak isterdım eline sağlık 1 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erzurum'dakini biliyorum da bu nasıl acaba. Eline sağlık güzel duruyor 1 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Kete deyince ilk Kayseri gelir aklıma ama güzel görünüyorlar eline sağlık 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben buna bayılıyorum ya arasında un var mı🤤🤤 1 3 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Evet var Yorumla babysharkSmom +1 yıl Elinize sağlık ve afiyet yiyin, hatta benim yerime de bir parça😌 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 olur yerim Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Var tabiki afiyet olsun tatlımı tuzlumu bu 1 7 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Tuzlu Yorumla Yunus3577 +1 yıl Hadi ya vallahi şimdi içim eridi olsada yesek Yorumla Yunus3577 +1 yıl Yanında şöyle çeçil birde çay 😋 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Evet güzel olur Yorumla Yunus3577 +1 yıl Hangel biliyormusun? Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Evet biliyorum Yorumla Yunus3577 +1 yıl Karslı Mısın? Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Salçalı bir şey mi o pide.😂 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hiç duymadım ama güzel gözüküyor 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Görünüşü iyi duruyor ellerine sağlık 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum ama güzel görünüyor ellerine sağlık 😋 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 850 cevap paylaştı. Özellikle de sıcakken çok güzel. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Gayet iyi 1 0 Yorumla
mısırgevreği__ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bilmiyorum, çok güzel olmuş ellerine saglik 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Bilmiyorum ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Çok güzel görünüyor eline sağlık
Güzel olmuş eline salık
Ellerine sağlık keteyi bilirim de Kars ketesi ilk defa duydum Bayburt ketesinin içine un kavuruyorlar bunun içinde bir şey var mı?
Evet bunda da var
Ben cok severim karslıyım ama tadını bilmiyorum şu an nasıl olmuş ama görüntüsü gayet başarılı ellerine sağlık
Karşılıklı bir hanım arkadas vardı çok güzel yapıyordu görünce onun kesesi aklıma geldi çok iyi arkadaşım eline sağlık
Görünüşte güzelde, yaptığın hiç etik değil yalnız 😥
Evet, Karslı arkadaşımın annesi yapıyor öyle yedim.
Hiç duymadım ama çok lezzetli duruyor ellerinize sağlık
guzel gorunuyor tadına bakmak isterdım eline sağlık
Erzurum'dakini biliyorum da bu nasıl acaba. Eline sağlık güzel duruyor
Kete deyince ilk Kayseri gelir aklıma ama güzel görünüyorlar eline sağlık
Ben buna bayılıyorum ya arasında un var mı🤤🤤
Evet var
Elinize sağlık ve afiyet yiyin, hatta benim yerime de bir parça😌
Teşekkür ederim 😊 olur yerim
Var tabiki afiyet olsun tatlımı tuzlumu bu
Tuzlu
Hadi ya vallahi şimdi içim eridi olsada yesek
Yanında şöyle çeçil birde çay 😋