Yeme & İçme Krepi reçelli mi seversiniz çikolatalı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Krepi reçelli mi seversiniz çikolatalı mı?🥳🥳🥳🥳🥳 Krepi reçelli mi seversiniz çikolatalı mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Çikolatalı seveirm 1 0 Yorumla
Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle çikolata ve kaymak bir olucak varya ne yerdim şimdi 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. ikiside değil, içine peynir domates veya kavrulmuş mantar falan ekleyerek daha çok seviyorum 😄 1 0 Yorumla
relax17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Domatesli peynirli bide biberli olanı en güzel 2 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Peynirle çok güzel oluyor. 1 0 Yorumla
Bycentilmen3558 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Çikolata favorimdir. Müsait oldugunda bir şey sorabilir miyim? 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çikolatalı krep daha lezzetli oluyor bence 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. çikolatalı 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Cikolatali 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Çikolatalı tabiki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl üstüne şey sürmüş gibi olmuş💩 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nimet o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim annemin adı o nerden biliyorsun sen Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çikolatalı 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. reçelli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çikolatalı seveirm
Kesinlikle çikolata ve kaymak bir olucak varya ne yerdim şimdi
ikiside değil, içine peynir domates veya kavrulmuş mantar falan ekleyerek daha çok seviyorum 😄
Domatesli peynirli bide biberli olanı en güzel
Peynirle çok güzel oluyor.
Çikolatalı daha çok severim
Çikolata favorimdir. Müsait oldugunda bir şey sorabilir miyim?
Çikolatalı
Recel
Çikolatalı krep daha lezzetli oluyor bence
Sen hep yemek düşünüyorsun evli misin yoksa
çikolatalı
Krep sevmiyorum
Çikolatalı 🤩😄
Ballı 😋
Cikolatali
Sevmem
cikolatali
Çikolatalı tabiki