Yeme & İçme Favori tatlınız ne? YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Benim favlardan biri bu Güncellemeler+1 yıl Bu klasik soru niye bu kadar tuttu Favori tatlınız ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Benim en sevdiğim tatlılar bunlar afiyet olsun :) birde triliçe seviyorum CheesecakeBaklavaTiramisuBrownieMacaronÇikolata SufleProfiterolMuffinWaffleTruffleEclairCupcakeDonutPanna CottaCrepeChurroCreme BruleeŞekerpareRulo PastaŞekerli Kurabiye 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Sütlaç gadası 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Soğuk baklava. <3En sevdiğim sütlü tatlı da @igdonducakss 'ta mevcut. :D 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Fark etmiyor peynirli tatlılar hariç hepsini severim 0 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Sütlaç :D Şu kimse yalvarsın da barışın artık :D :D 0 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl En sevdiğim sütlü tatlı ekler. En sevdiğim şerbetli tatlı ise kadayıf. 0 0 Yorumla
YIKILMAZ_MENTAL Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl senin olduğun her tatlıya ben favori derim hadi bakiyim 0 0 Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl DondurmaSütlaçBaklavaTriliçePuding 0 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söz konusu tatlı olduğunda ayrım yapmayı pek sevmem, hepsini çok severek yerim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sütlü olan her türlü tatlı benim dostumdur. @baris_lonelyforever sevmediğin tatlı yokmuş kardeş 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne olduğunu çözemedim ben bunun ne o 🙄 0 2 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Ekler yaa az tipi kaymış ne var ödödlslldx merakettimmişte +1 yıl he bende çikolatalı kestane şekeri sandım bi an
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dondurmalı irmik helvası 1 0 Yorumla
Derya52 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl 1. si cikolata 2. si sutlac 0 1 Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl 👍👍 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Sütlü tatlılara bayılırım. 0 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sütlü tatlılar seviyorum sütlaç kazandibi gibi 0 0 Yorumla
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Waffle 🖤 0 3 Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Malzemeleri iyi hoş güzelde bazen çikolatası agır geliyor Yorumla Elenìel +1 yıl Nutella sevdiğim için sorun olmuyor bana 😊 Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl Bol yemeler afiyet olsun 😋 Yorumla
özgekalaycıı Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Favorim fırın sütlaçtır 0 1 Yorumla eneskilinc_4 +1 yıl 🥹👍 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ev yapımı baklava 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sütlaaaaççç 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 301 cevap paylaştı. Canım çekti be 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Kazandibi 0 0 Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Cizkek 0 1 Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl kardeşim o profil fotosu ve isim ne öyle 😃 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Profiterol waffle 💖 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Waffle 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Magnolia 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Benim en sevdiğim tatlılar bunlar afiyet olsun :) birde triliçe seviyorum
Cheesecake
Baklava
Tiramisu
Brownie
Macaron
Çikolata Sufle
Profiterol
Muffin
Waffle
Truffle
Eclair
Cupcake
Donut
Panna Cotta
Crepe
Churro
Creme Brulee
Şekerpare
Rulo Pasta
Şekerli Kurabiye
Sütlaç gadası
Soğuk baklava. <3
En sevdiğim sütlü tatlı da @igdonducakss 'ta mevcut. :D
Fark etmiyor peynirli tatlılar hariç hepsini severim
Sütlaç :D Şu kimse yalvarsın da barışın artık :D :D
En sevdiğim sütlü tatlı ekler. En sevdiğim şerbetli tatlı ise kadayıf.
senin olduğun her tatlıya ben favori derim hadi bakiyim
Söz konusu tatlı olduğunda ayrım yapmayı pek sevmem, hepsini çok severek yerim.
sütlü olan her türlü tatlı benim dostumdur. @baris_lonelyforever sevmediğin tatlı yokmuş kardeş
ne olduğunu çözemedim ben bunun ne o 🙄
Ekler yaa az tipi kaymış ne var ödödlslldx
he bende çikolatalı kestane şekeri sandım bi an
Dondurmalı irmik helvası
Puding sütlaç güllaç
Kesinlikle ekler
tiramisu ve ekler benim dee
1. si cikolata 2. si sutlac
👍👍
Sütlü tatlılara bayılırım.
şu sıra limonlu dondurma.
Dilber dudağı 😄😄😄