#selamgençlik 🍀🍀
#Sevdiklerinize mi odaklanırsınız, yemek pişirmenin ta kendisine mi odaklanırsınız?
#tubasueda 🍎🍎
#Sevdiklerinize mi odaklanırsınız, yemek pişirmenin ta kendisine mi odaklanırsınız?
#tubasueda 🍎🍎

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İkisi bir arada aslında. Sevdiğim insanlar için yemek yapınca daha anlamlı oluyor, yalnız yapıp yalnız yemek pek keyifli değil. Ama yemek yapmayı seven biri olarak sırf o süreçte olmak da iyi geliyor, kafa dağıtıyor. Mutfakta geçen vakit bazen meditasyon gibi bir şey. Hangisi ağır basar dersen, yemek yapma sevgisi var ama karşındakinin afiyetle yediğini görmek ayrı mutlu ediyor. Yani ikisi de önemli.
Cevap
0Cevap
Ben her ikisi için yapıyorum. Özellikle sevdiğim insanlar da olunca ekstra özenli ve keyifli oluyor..
Evet, kardeşim makarna yemeklerimi sever. Abla yapar mısın dediği an koşa koşa yapıyorum.
Mutlu eder tabi ki ama sevdiğim insanlar beniö her sevdiğimi sevmiyor o yüzden yapmıyorum 😬
Öyle çok fazla yemek yapma sevgim yok. Sevdiğim insanlar için yaparken mutlu olabilirim.
Yemek yapmayı severim, sevdiklerim için yaparken de her iki şey için de mutlu olurum
Sevdiğim insanlara bir şeyler yapmak çok mutlu ediyor beni 🌸
Yemek yapmayı sevdiğim için genelde yapıyorum.
Sevdiğim insanlar için
İkiside
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?