Yeme & İçme Akşam yemeği için pizza yaptımm! 😍 Pizza sevmeyen var mıdır? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Yok canımm sevmeyen yoktur Olabilir mi ki acaba 🤔 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Akşam yemeği için pizza yaptımm! 😍 Pizza sevmeyen var mıdır? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor Eline sağlık ben çok severim Pizza 2 1 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim Normal bir görüş yazdığın için öncelikle Yorumla
BirGaribAbdal66 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Pizza sevilmez miii bol sucuklu veya karışık malzemesi bol olacak booll mayonezli 1 litre kola yanına 0 1 Yorumla BirGaribAbdal66 +1 yıl Akşam akşam bize kilo aldırma gibi niyetin var ellaam 😅😅 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. waww :))) genede ince hamur makbul :) ama guzel gorunuyor 0 3 Yorumla Manquer +1 yıl İnce açıyorum da hamur çok kabarıyor 😃 Yorumla nomorebets35 +1 yıl elinize saglik Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bu saatte Pizza cekti canim 23:57 UNUTMAYACAĞIM Bana Pizza borclusun 1 0 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hazır alınınca hiç sevmiyorum. Evde kendim yapınca seviyorum 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. yıllardır yemiyorum saglıklı bir besin değil diye 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Gayet lezzetli bir pizza olmuş. Ellerine sağlık. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Güzel olmuş. Sevmeyenlerin dilimlerini bana yollayabilirsin 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çok güzel görünüyor ellerine sağlık😋 Sevmeyen vardır illaki 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Ellerine sağlık.. ama bana bamya yemeği daha uygunmuş 🙄 0 0 Yorumla
lemanpinar34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 9 ay Cok guzel olmuş, eline sağlık. Ev pizzaları cok güzel olmakla beraber arkadaşım tavsiyesiyle Sbarro 'yu keşfettiğimden beri ne başka bir mekan ne de evde pizza yapıp yemekteyim😇. 0 1 Yorumla Zevkli_dokunuşlar 9 ay Şimdi pizza mı yiyosun Yorumla
baynbasketcı Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İllaki vardır ama bence olmamalı çok güzel bir lezzet. Eline sağlık 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 496 cevap paylaştı. Olsa da yesek modundayım. 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Glutensiz ve ince hamursa yerim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Vardır ama ben çok severimmmm 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. çok meraklısı değilim 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Müthiş görünüyor 😍 Tam bana göre, bol malzemos😋 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Pizza sevmeyen bu dünyadan değildir. d 0 0 Yorumla
PaPaTyA-_-87 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 70% +1 yıl Ben severim. Uzat bir dilim pizza 🍕 lütfen. 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. Çok seviyorum ama yemiyorum 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Ay hayır yoktur tabiki. Çok severimm. 0 0 Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Bu aralar sık yiyorum Erman Kuzu gibi hamır oldum 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 859 cevap paylaştı. Pizzanın her çeşidi güzeldir. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Pizza 🍕 çok severim, ellerine sağlık… 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Severim ama doyurmuyor. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. ben çok severim 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence yoktur 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Severim 😋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Güzel görünüyor Eline sağlık ben çok severim Pizza
Teşekkür ederim
Normal bir görüş yazdığın için öncelikle
Pizza sevilmez miii bol sucuklu veya karışık malzemesi bol olacak booll mayonezli 1 litre kola yanına
Akşam akşam bize kilo aldırma gibi niyetin var ellaam 😅😅
waww :))) genede ince hamur makbul :) ama guzel gorunuyor
İnce açıyorum da hamur çok kabarıyor 😃
elinize saglik
Teşekkürler
Bu saatte Pizza cekti canim
23:57 UNUTMAYACAĞIM
Bana Pizza borclusun
Hazır alınınca hiç sevmiyorum. Evde kendim yapınca seviyorum
yıllardır yemiyorum saglıklı bir besin değil diye
Gayet lezzetli bir pizza olmuş. Ellerine sağlık.
Güzel olmuş. Sevmeyenlerin dilimlerini bana yollayabilirsin
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık😋
Sevmeyen vardır illaki
Ellerine sağlık.. ama bana bamya yemeği daha uygunmuş 🙄
Hamurabi ne yaptın öyle
mantarı çok severim😋
Cok guzel olmuş, eline sağlık. Ev pizzaları cok güzel olmakla beraber arkadaşım tavsiyesiyle Sbarro 'yu keşfettiğimden beri ne başka bir mekan ne de evde pizza yapıp yemekteyim😇.
Şimdi pizza mı yiyosun
Sevmiyorum pizza resimdekide iğrenç gözüküyor
İllaki vardır ama bence olmamalı çok güzel bir lezzet. Eline sağlık
Yanlış oldu oy yok sevmeyen yoktur
Olsa da yesek modundayım.
Yoktur. Bol mantarlı, bayılırımm
sevgilim sevmiyor zorla yedirmiştim
Nefret ediyorum pizzadan
Glutensiz ve ince hamursa yerim
Vardır ama ben çok severimmmm
çok meraklısı değilim
Müthiş görünüyor 😍 Tam bana göre, bol malzemos😋
Hayır demem ☹️
Pizza sevmeyen bu dünyadan değildir. d
Ben severim. Uzat bir dilim pizza 🍕 lütfen.
çok güzel görünüyor
Çok seviyorum ama yemiyorum
Ay hayır yoktur tabiki. Çok severimm.
Bu aralar sık yiyorum Erman Kuzu gibi hamır oldum
Pizzanın her çeşidi güzeldir.
Pizza 🍕 çok severim, ellerine sağlık…
acıkmışken görmek hiç hoş olmadı :(
Severim ama doyurmuyor.
Mantarlımı bayılırım 😍
güzel
Sevemedim
ben çok severim