Yeme & İçme Kahve soğuk mu içilir sıcak mı? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bence sıcak… az önce soğuk içtim midemi almak isteyene yollayabilirim 🥸 Kahve soğuk mu içilir sıcak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Mevsimine göre bence ama yaz aylarında buz gibi white iced mocha efsane gidiyor 🖤 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Hemen deniyorum 😅 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yazın soğuk kışın sıcak içerim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben kahveyi soğuk seviyorum her zaman daha etkili ve güzel oluyor bir de yaz ayı olduysa güzel 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Bence de sıcak içilir kahve. Buz ve krema ile orta da kahve diye bir şey bırakmıyorlar bambaşka bir şeye dönüşüyor o 1 5 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 🌹 PiLLy_BheBek +1 yıl ☕☘️ beyt_16 +1 yıl Ooo sıcak kahve mi o 😻 teşekkürler PiLLy_BheBek +1 yıl Afiyets 😌 beyt_16 +1 yıl 🌹🌹🌹
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Ikisini de denedim ama sıcak bir başka bir güzel 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Zaten kahve ile arama yok soğuk hic çekilmiyor biraz iğrenç oluyor tadi 😀Yine sıcak iyidir 😀 1 0 Yorumla
Enser_ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 394 cevap paylaştı. Ben sıcak ve yavas yavas içiyorum. Soguk icince hızlı iciliyor bana yaramıyor 1 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İkisi de içilir, soğuk havalarda sıcak daha güzel oluyor. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Kışın sıcak yazın soğuk güzel gidiyor. ya da o zaman canım ne isterse onu içmeyi severim. 1 0 Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Her türlü gideri var kahvenin. 1 2 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kahve olsun yeter 😅 Yorumla llalunahCr +1 yıl Evət.💫 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Sıcakta içilir soğukta tercih meselesi 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Tamam ya kızma 😅 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sıcak tabii ki 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Yesss Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Sıcak da olur soğukta. 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Hangisi bi tik ilerde ama 😅 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl İce coffee bana göre değil.. Sıcak içerim 1 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İki türlü de içilir. Soğuk ayrı seviyorum ama. 1 0 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İki şekilde de seviyorum kahveyi ☕😊 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hava sıcaksa soğuk, hava soğuksa sıcak 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisinin yeride ayrı 1 0 Yorumla
ADAmm12 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sıcak soğuk içilmez yaa 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Her anlam çıkan bir cümle ama ben anladım sen de bizdensin 👍🏽 Yorumla
gonegirl_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ben soğuk seviyorum 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Hımmm Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İki şekilde de içilir ben soğuk daha çok severim 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Bizimlan değilsın 😅 şaka şaka soğuk ta güzeldir hema benanah 😅 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Lahvenin yapilisina bagli 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sıcak içilir 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sıcak 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Soğuk seviyorum 1 0 Yorumla
Elf35d Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sıcak içilir 0 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Nihayet zevk sahibi biri Yorumla Elf35d +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla beyt_16 +1 yıl Ricalar efendim Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. sıcak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mevsimine göre bence ama yaz aylarında buz gibi white iced mocha efsane gidiyor 🖤
Hemen deniyorum 😅
Yazın soğuk kışın sıcak içerim.
Ben kahveyi soğuk seviyorum her zaman daha etkili ve güzel oluyor bir de yaz ayı olduysa güzel
Bence de sıcak içilir kahve. Buz ve krema ile orta da kahve diye bir şey bırakmıyorlar bambaşka bir şeye dönüşüyor o
Kesinlikle katılıyorum 🌹
☕☘️
Ooo sıcak kahve mi o 😻 teşekkürler
Afiyets 😌
🌹🌹🌹
Ikisini de denedim ama sıcak bir başka bir güzel
Kesinlikle
Zaten kahve ile arama yok soğuk hic çekilmiyor biraz iğrenç oluyor tadi 😀Yine sıcak iyidir 😀
Ben sıcak ve yavas yavas içiyorum. Soguk icince hızlı iciliyor bana yaramıyor
İkisi de içilir, soğuk havalarda sıcak daha güzel oluyor.
Kışın sıcak yazın soğuk güzel gidiyor. ya da o zaman canım ne isterse onu içmeyi severim.
Her türlü gideri var kahvenin.
Kahve olsun yeter 😅
Evət.💫
Sıcakta içilir soğukta tercih meselesi
Tamam ya kızma 😅
Sıcak tabii ki
Yesss
Sıcak da olur soğukta.
Hangisi bi tik ilerde ama 😅
Sıcak kahveden vazgeçmem
İce coffee bana göre değil.. Sıcak içerim
İki türlü de içilir. Soğuk ayrı seviyorum ama.
Ben sıcak tercih ederim
İki şekilde de seviyorum kahveyi ☕😊
Hava sıcaksa soğuk, hava soğuksa sıcak
Ikiside ama bence soguk daha güzel
İkisinin yeride ayrı
soğuk daha çok seviyorum
Sıcak soğuk içilmez yaa
Her anlam çıkan bir cümle ama ben anladım sen de bizdensin 👍🏽
Ben soğuk seviyorum
Hımmm
İki şekilde de içilir ben soğuk daha çok severim
Bizimlan değilsın 😅 şaka şaka soğuk ta güzeldir hema benanah 😅