Yeme & İçme Tavuk haşlamanın yanında pirinç pilavı mı güzel olur bulgur pilavı mı? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 👩🍳👩🍳👩🍳 Tavuk haşlamanın yanında pirinç pilavı mı güzel olur bulgur pilavı mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Ben daha çok bulgur pilavı tercih ederim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. bulgur pilavı 1 0 Yorumla
baykimse1903 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Senin sorular da hep yemekle alakalıymış 😆😆 pirinç pilavı der susarım 1 4 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Aynen sus 😀 Yorumla baykimse1903 +1 yıl 😆😆 Sana mı sorucam ne zaman konuşup ne zaman susacagimi alla alla 😆😆😆 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl İyi konuş 😅 Yorumla baykimse1903 +1 yıl Ters piskoloji yapıyor seni gidi seni 😆😆😆😂 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Valla tavuk haşlama deseydin pirinç derdim ama tavuk yaşlamayla ne gider bilemiyorum 1 9 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl 🤣🤣buda benim icadım Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Madem tavuk yaşlamayı icat ettin yanına yakışacak şeyi de icat ediver. Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Pirinç pilavını kim icat etti sanıyorsun sen Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl m.youtube.com/watchSeyyar tayyar dayı... Sen miydin :O Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 süper 👍 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl E heralde yani. Neyse artık bir ara bana da tavuk yaşlama ve icat ettiğin pilavdan yap da yemeğe çağır canım çekti valla 😀 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Tabi tabi Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Yemiş kadar oldum. Teşekkürler afiyet olsun. Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Rıca ederim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Pirinç pilavı uyar 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bol nohutlu bulgur pilavı efsane olur 1 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 502 cevap paylaştı. Pirinc daha çok yakışıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seninle hersey guzel be cicim ya.. nerdensin 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de seni çok begeniyorum Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Bulgur daha çok yakışıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben daha çok bulgur pilavı tercih ederim.
bulgur pilavı
Senin sorular da hep yemekle alakalıymış 😆😆 pirinç pilavı der susarım
Aynen sus 😀
😆😆 Sana mı sorucam ne zaman konuşup ne zaman susacagimi alla alla 😆😆😆
İyi konuş 😅
Ters piskoloji yapıyor seni gidi seni 😆😆😆😂
Valla tavuk haşlama deseydin pirinç derdim ama tavuk yaşlamayla ne gider bilemiyorum
🤣🤣buda benim icadım
Madem tavuk yaşlamayı icat ettin yanına yakışacak şeyi de icat ediver.
Pirinç pilavını kim icat etti sanıyorsun sen
m.youtube.com/watch
Seyyar tayyar dayı... Sen miydin :O
🤣🤣🤣🤣 süper 👍
E heralde yani. Neyse artık bir ara bana da tavuk yaşlama ve icat ettiğin pilavdan yap da yemeğe çağır canım çekti valla 😀
Tabi tabi
Yemiş kadar oldum. Teşekkürler afiyet olsun.
Rıca ederim
Pirinç pilavı daha iyi olur
Pirinç pilavı uyar
Bence bulgur pilavı Daha şık durur
Bol nohutlu bulgur pilavı efsane olur
Pirinc daha çok yakışıyor
Ne varsa afiyet olsun
Seninle hersey guzel be cicim ya.. nerdensin
Ben de seni çok begeniyorum
Bulgur daha çok yakışıyor.
pirinc tabiki
Pirinç pilavı