Yeme & İçme Bu ne böreği ismini bilen var mı? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 😋😋Herkes farklı söylüyor ismini bakalım siz biliyor musunuz? Bu ne böreği ismini bilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Su böreği sanırım 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pudra şekerli küt böreği söylenirken küt değil de kürt gibi ağızdan çıkıyor. O yüzden kulağa farklı geliyor. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ben bu böreği Murat Soner’in tepki verdiği yalı çapkını sahnesinde gördüğümden beri Allah’ın nimeti bir kenara soğudum 😬 1 0 Yorumla
musty001 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kurt böreği offf süper olur ama haa yanında güzel birde çay canım çekti valla 1 0 Yorumla
Ghostian Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Saçma bi hamur işimilletin beyni karbonhidrattan çalışmıyor resmen 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kürt böreği değil mi ya bayadır yemiyorum özlemişim burada yapan yok 🥹 1 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kût böreği bunun adı, bazıları araya "r" harfi koyuyor😅 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. o böreğin adı Kürt böreğidir. Hikayesini youtube dinledim.Bingöllü bir inşaat işçisi ilk yapmış 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Küt böreği olarak bilirim hep ama kürt derim :D 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Yapanlar Kürt olduğu için öyle sanıyordum çocukken ama değilmiş 😀 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Kürt böreği çok lezzetli😋 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kürt değil küt böreği 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Laz böreği diye biliyoru₥ 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂😂 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl @MaşaKocaAyıı değil mii Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Küt böreği benim bildiğim. 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 731 cevap paylaştı. Normal de küt böreği deniyor 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Küt böreği 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kürt böreği 1 7 Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Kürt değil küt böreği 😂😂 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Kürt böreği. Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Küt böreği mk ya ne kürtü 😂 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Sen diyorsun be ge. i ze. ka. lı bir şey bildiğin yok boş yapma defo. l şurda. n Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Ne kürdü olduğunu sana söylerdimde neyse Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Ulan cahil bilmiyosun hala konuşuyosun kürt böreği değil küt böreği diyorum hala kürt diyosun andaval. Bilmiyosun bari boş boş konuşma Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl La. n mal senin bir şey bildiğin yok Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Küt böreği 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. KÜT böreği 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Küt böreği 1 1 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Küt değil kürt Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Küt böreği 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Su böreği sanırım
Pudra şekerli küt böreği söylenirken küt değil de kürt gibi ağızdan çıkıyor. O yüzden kulağa farklı geliyor.
Ben bu böreği Murat Soner’in tepki verdiği yalı çapkını sahnesinde gördüğümden beri Allah’ın nimeti bir kenara soğudum 😬
Kurt böreği offf süper olur ama haa yanında güzel birde çay canım çekti valla
Saçma bi hamur işi
milletin beyni karbonhidrattan çalışmıyor resmen
Kürt böreği değil mi ya bayadır yemiyorum özlemişim burada yapan yok 🥹
Kût böreği bunun adı, bazıları araya "r" harfi koyuyor😅
o böreğin adı Kürt böreğidir. Hikayesini youtube dinledim.
Bingöllü bir inşaat işçisi ilk yapmış
Küt böreği olarak bilirim hep ama kürt derim :D
Yapanlar Kürt olduğu için öyle sanıyordum çocukken ama değilmiş 😀
Kürt böreği çok lezzetli😋
Kürt değil küt böreği
Laz böreği diye biliyoru₥
😂😂😂
@MaşaKocaAyıı değil mii
Na yiyek Erhan? Böreği
Ben kürt böreği diyom buna
Küt böreği benim bildiğim.
Normal de küt böreği deniyor
Küt diye biliyorum
Küt böreğ
Küt böreği
Kürt böreği
Kürt değil küt böreği 😂😂
Kürt böreği.
Küt böreği mk ya ne kürtü 😂
Sen diyorsun be ge. i ze. ka. lı bir şey bildiğin yok boş yapma defo. l şurda. n
Ne kürdü olduğunu sana söylerdimde neyse
Ulan cahil bilmiyosun hala konuşuyosun kürt böreği değil küt böreği diyorum hala kürt diyosun andaval. Bilmiyosun bari boş boş konuşma
La. n mal senin bir şey bildiğin yok
Küt böreği
Aynen
Kürt böreee
KÜT böreği
Küt böreği
Küt değil kürt
Küt böreği
Küt böreği
Küt böreği
Kro boregi
küt derler