Yeme & İçme Kekim taşmış, şanssızlığı mı görüyorsunuz? Gökten altın yağsa sizin başınıza ne düşer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor 🤦🏻♀️Kekim taştı 🥮 anlatmaya gerek yok şanssızlığımı görüyorsunuz 🙄 Güncellemeler+1 yıl Soru başlığım böyle değildi, niye değiştiriyon ks🙄 Kekim taşmış, şanssızlığı mı görüyorsunuz? Gökten altın yağsa sizin başınıza ne düşer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ay ne güzel kabarmış. Arada olur öyle şanssız anlar bişey olmaz daha büyük olmuştur boşver😅 0 0 Yorumla
KafamdakiSorular12 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Kabartma tozunu abartma şokun ilk farketip çatal batırsaydın herhangi bi yerine böyle olmazdı diye düşünüyorum ya da malzeme azaltmak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kabartma tozu dökmedim bile😐 karbonat vardı ama djd Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl f*ck you diye söylenen yabancı filmde alt yazının ''kahretsin'' olarak geçmesi gibiydi senin soru başlığın 😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Soru başlığımı super soru seçtiklerinde değiştirmişler 😅 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Tepside kek olmaz ki, sorsan söylerdik... Kek kalıpları bile ancak yarıya kadar doldurulur akışkan kek hamuruyla. 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl burada söylemem uygun olmaz ama muhtemelen en kötü şey 😁 0 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Kabartma tozunumu fazla koydun yoksa tepsinmi küçüktü ilk defa böyle bir şey gördüm 😕 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eee normal bir tepsiye 3 temsili malzeme koyarsan bu sonuç kaçınılmaz. 0 0 Yorumla
Rotasızbalık74 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ablacım o tepside kek yapılır mı ya taşar tabi 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sansizlikla ne alakası var belliki düzgün yapamamjssin 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun bir daha ki sefere taşmaz umarım yine de emeğine sağlık 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Fırına kek atmıştım ya heehh işte artık yok 😂 der gibi olmuş 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Tezgaha vursaydın hava kabarcıkları çıksaydı taşmazdı. 0 0 Yorumla
kapraz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bendede yok şanş denen her neyse unutalı çok oldu anlamını 😂😂 0 0 Yorumla
urxıguhv Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum. Cidden muazzam gözüküyor 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Ne kadar beceriksiz bir bayan 🙄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar da vefasız bir bay Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. İki tepsiye bolseydin keşke 😯 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tepsiye alırken yeteri kıvamındaydı bi anda fazla kabarıp taştı djdj Yorumla
Gnossienne_No1 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hayatım bu şanssızlık değil, bildiğin bilmemezlik. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Abla sen nasıl kek yaptın ya😂 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaç Paket kabartma tozu döktünüz? 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. geçmiş olsun temizliği de zor olur 0 0 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 5 i 1 yerde düşer, şeytan tüyü vardır bende 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Euro düşer 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ay ne güzel kabarmış.
Arada olur öyle şanssız anlar bişey olmaz daha büyük olmuştur boşver😅
Kabartma tozunu abartma şokun ilk farketip çatal batırsaydın herhangi bi yerine böyle olmazdı diye düşünüyorum ya da malzeme azaltmak
Kabartma tozu dökmedim bile😐 karbonat vardı ama djd
f*ck you diye söylenen yabancı filmde alt yazının ''kahretsin'' olarak geçmesi gibiydi senin soru başlığın 😅
Soru başlığımı super soru seçtiklerinde değiştirmişler 😅
Tepside kek olmaz ki, sorsan söylerdik... Kek kalıpları bile ancak yarıya kadar doldurulur akışkan kek hamuruyla.
burada söylemem uygun olmaz ama muhtemelen en kötü şey 😁
Kabartma tozunumu fazla koydun yoksa tepsinmi küçüktü ilk defa böyle bir şey gördüm 😕
Eee normal bir tepsiye 3 temsili malzeme koyarsan bu sonuç kaçınılmaz.
Ablacım o tepside kek yapılır mı ya taşar tabi
Sansizlikla ne alakası var belliki düzgün yapamamjssin
Çok geçmiş olsun bir daha ki sefere taşmaz umarım yine de emeğine sağlık
Fırına kek atmıştım ya heehh işte artık yok 😂 der gibi olmuş
Tezgaha vursaydın hava kabarcıkları çıksaydı taşmazdı.
Bendede yok şanş denen her neyse unutalı çok oldu anlamını 😂😂
Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum. Cidden muazzam gözüküyor
Balik olsam gemi çarpar :)
Ne kadar beceriksiz bir bayan 🙄
Ne kadar da vefasız bir bay
İki tepsiye bolseydin keşke 😯
Tepsiye alırken yeteri kıvamındaydı bi anda fazla kabarıp taştı djdj
Enginlere sığmam taşarım demiş😬
Hayatım bu şanssızlık değil, bildiğin bilmemezlik.
Abla sen nasıl kek yaptın ya😂
Kaç Paket kabartma tozu döktünüz?
geçmiş olsun
temizliği de zor olur
ir keki yapmayı beceremiyorsun ya
geçmiş olsun reis
5 i 1 yerde düşer, şeytan tüyü vardır bende
Altın düşer genel olarak şanslıyım 😅
Euro düşer 😂
geçmiş olsun :D
Taş duser bana
Külçe düşer 🤭