Yeme & İçme Kahvaltıda noodle yenir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yenir gibi sanki Güncellemeler+1 yıl Ya bu nalet şey nasıl bi şeyse her yedikten sonra pişmanlık duyuyorum ama tekrar yiyesim geliyo yardim Kahvaltıda noodle yenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Markette satılan hazır paket noodleler varya üzerine sıcak su ekleyip yeniyor Denedim tadı iğrenç bir şey Kim alıp yiyor bunları 😃Kahvaltıda noodle yenmez.Bence 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yenir dostum afiyet bal şeker olsun. Ben bu aralar kilo almak için sürekli tüketmeyi düşünüyorum ne kadar iyi bir düşünce siz tartışın bunu😂😂 3 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yenebilir ben yerim yani sorun olmaz zaten kahvaltı sevmem 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kahvaltıda illa peynir zeytin yicez diye kural yok kafana göre takıl 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim mide isyan eder buna sabah sabah 🙄 sen iyi yiyorsun valla merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlama yaş kaç bu arada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşım 20 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Ben yemezdim. Sabah sabah yenecek şey değil. Zaten noodle aşırı sağlıksız bişey. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ergenlerin vazgeçilmez özentisi nodıl seviyorsan kesin 17 yaşındasın 2 0 Yorumla
efsun_alatav Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Noodle yiyemiyorum midemi bulandırıyor onun yerine çubuk makarna yerim 0 0 Yorumla
elmiraa12 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çok severim fakat yenmemeli çok yağlı öğlen yenilebilir 0 0 Yorumla
36726372638 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Yok be ye gitsin noodle saati mi olurmuş afiyet olsun 2 0 Yorumla
Elendil77 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Lahmacuna mayonez sıkıp yemişliğim var😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oha nası bi midesizliktir msiaoforid Yorumla Elendil77 +1 yıl Yalnız efsane oluyor. Hem lahmacun daha sağlıklı Yorumla Soran +1 yıl Onun tadı yaglamaya benziyodur Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 407 cevap paylaştı. Solucan gibi duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Qmhfo2ltnqhfm3ndba Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 949 cevap paylaştı. Yenir de mideye zararlı 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Evet yenir çoğu zaman yerim. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. çok çekici gelmedi kahvaltı için : ) 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uygun değil gibi ama yenilebilir tabi 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 802 cevap paylaştı. o ne ya sabah sabah 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mümkünse hiç bir vakitte yemeyin 0 0 Yorumla
melihyakicii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Miden benimki gibi çuvalsa ne atarsan gider 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yenmez. Genel olarak çok sağlıksız bir şey zaten 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Her zaman yiyebilirim 0 0 Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Ben herşeyi yerim kahvaltida ne varsa 😂 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet yenir. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Yemezdim 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 555 cevap paylaştı. Yenmez yenmez 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yenmez 0 0 Yorumla
HardCoreSaruu Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Yemişsin ya🙃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hee yedim ya şimdi de cips yiyorum🤤 Yorumla HardCoreSaruu +1 yıl Afiyet olsun bana yok mu Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. yenmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Markette satılan hazır paket noodleler varya üzerine sıcak su ekleyip yeniyor
Denedim tadı iğrenç bir şey
Kim alıp yiyor bunları 😃
Kahvaltıda noodle yenmez.
Bence
Yenir dostum afiyet bal şeker olsun. Ben bu aralar kilo almak için sürekli tüketmeyi düşünüyorum ne kadar iyi bir düşünce siz tartışın bunu😂😂
Yenebilir ben yerim yani sorun olmaz zaten kahvaltı sevmem
Kahvaltıda illa peynir zeytin yicez diye kural yok kafana göre takıl
Benim mide isyan eder buna sabah sabah 🙄 sen iyi yiyorsun valla merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlama yaş kaç bu arada
Yaşım 20
Ben yemezdim. Sabah sabah yenecek şey değil. Zaten noodle aşırı sağlıksız bişey.
Ergenlerin vazgeçilmez özentisi nodıl seviyorsan kesin 17 yaşındasın
Hamburger yerdim kilolu zamanlarımda 😂 şimdi fitim tabi 😋😌
Noodle yiyemiyorum midemi bulandırıyor onun yerine çubuk makarna yerim
Evet.
korede günlük her vakitte yenilebilecek
Çok severim fakat yenmemeli çok yağlı öğlen yenilebilir
Yok be ye gitsin noodle saati mi olurmuş afiyet olsun
Lahmacuna mayonez sıkıp yemişliğim var😅
Oha nası bi midesizliktir msiaoforid
Yalnız efsane oluyor. Hem lahmacun daha sağlıklı
Onun tadı yaglamaya benziyodur
Solucan gibi duruyor