Yeme & İçme Şu nane limonu gerçekten severek içen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İyileşmek nasip olmadı bu yıl..🤦♀️Bi türlü sevemedim ama iyi geliyor.🤧 Güncellemeler+1 yıl Süper soru Şu nane limonu gerçekten severek içen var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hayır ben hiç sevmiyorum :D çünkü tadı çok kötü geliyor bana. çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşebilirsin 🌸 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah ah bende hiç sevmiyorum, teşekkür ederim ☺️🌸
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bikaç gündür bal zencefil katıp içiyorum iyi geliyo herhalde ben fena üşüttüm ciğerlerim üşüyo sıcak sıvı iç ısıtıyo 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Oy oyy🤧 Yorumla Irresistibleart +1 yıl Citten oy evde pikeye satılıp dolanıyorum terleyip toksit atmak gerek Yorumla Soran +1 yıl Donuyorum gerçekten bende🥶 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Severek içenlere helal olsun gerçekten. Ben de sevmiyorum. Çok geçmiş olsun bu arada, Allah şifa versin tez zamanda. 🌸 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Yani çok lezzetli bir şey olduğunu söyleyemem ama sağlıklı olduğunu söyleyebilirim 1 0 Yorumla
Emiinemm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zencefil ve zerdeçal da koy iki kat güzel oluyor 😅 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Deme öyle 😁 Yorumla
kapraz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben çok seviyorum bazen zevk için içmişliğim bile var 😂😂😂 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaz kış iciyorum.Ama kendim yaparım dışardan almam. 1 0 Yorumla
SeroQuel_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Ben de sevmem annem yapardı midem bulanınca iyi geliyor mu ondan bile emin değilim 1 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bende çok sevmiyorum ama hasta olunca mecbur içiyorum 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Kötü olan şeyler hep iyi gelir zaten 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ve tadı güzel olan her şey zararlı Yorumla avcikaan +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 625 cevap paylaştı. Bende senin gibiyim knk 🤦😅 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun canım Yorumla Papagandukkani +1 yıl Yok şu an hasta değilim ama bu sene çok oldum he bir de nane limon konusunda aynıyız 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hımm sevilcek şey mi tövbe nimete de öyle denmez ama 🙃 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Hahaha aynen ya 🙈 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Evet güzel olur inşallah iyileşirsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Soğuk soğuk ne gider varya 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne soğuğu donuyorum zaten 🥶 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Hastamısın Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Sinan_ist +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Ayranlı soda içerim ben genelde 1 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nane limon yerine buzlu limonatayi tercih ederim. 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Yani nargilede içiliyor güzel tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
BirGaribAbdal66 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl iyi olur burun boğaz açar valla olsada içsekk 1 0 Yorumla
Varyemezteyze Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Seninki nane limon değil saf limon suyu olmuş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Düşün naneyi o kadar az koydum sjsj Yorumla
Ruahk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl nanesini az katmışsın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu zor içiyorum ki Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl ben desem ne dersin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl beraber olsun Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Hastaysam zorla içiyorum bende 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet var 2 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır içemiyorum. 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 749 cevap paylaştı. Ben severim 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben seviyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hayır ben hiç sevmiyorum :D çünkü tadı çok kötü geliyor bana. çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşebilirsin 🌸
Ah ah bende hiç sevmiyorum, teşekkür ederim ☺️🌸
Bikaç gündür bal zencefil katıp içiyorum iyi geliyo herhalde ben fena üşüttüm ciğerlerim üşüyo sıcak sıvı iç ısıtıyo
Oy oyy🤧
Citten oy evde pikeye satılıp dolanıyorum terleyip toksit atmak gerek
Donuyorum gerçekten bende🥶
Severek içenlere helal olsun gerçekten. Ben de sevmiyorum.
Çok geçmiş olsun bu arada, Allah şifa versin tez zamanda. 🌸
Teşekkür ederim ☺️
Yani çok lezzetli bir şey olduğunu söyleyemem ama sağlıklı olduğunu söyleyebilirim
Zencefil ve zerdeçal da koy iki kat güzel oluyor 😅
Deme öyle 😁
Ben çok seviyorum bazen zevk için içmişliğim bile var 😂😂😂
Yaz kış iciyorum.
Ama kendim yaparım dışardan almam.
Ben de sevmem annem yapardı midem bulanınca iyi geliyor mu ondan bile emin değilim
Bende çok sevmiyorum ama hasta olunca mecbur içiyorum
Kötü olan şeyler hep iyi gelir zaten
Ve tadı güzel olan her şey zararlı
Aynen öyle
Bende senin gibiyim knk 🤦😅
Geçmiş olsun canım
Yok şu an hasta değilim ama bu sene çok oldum he bir de nane limon konusunda aynıyız 😅
Hımm sevilcek şey mi tövbe nimete de öyle denmez ama 🙃
Hahaha aynen ya 🙈
Evet güzel olur inşallah iyileşirsin
Teşekkür ederim
Soğuk soğuk ne gider varya
Ne soğuğu donuyorum zaten 🥶
Hastamısın
Evett
Geçmiş olsun
Saol
Evet ben seviyorum ve içiyorum.
Ayranlı soda içerim ben genelde
Severek içiyorum aslında
Nane limon yerine buzlu limonatayi tercih ederim.
Yani nargilede içiliyor güzel tavsiye ederim.
iyi olur burun boğaz açar valla olsada içsekk
Bayılırım. İşine biraz da kekik suz
hastalandığımda içerim
Seninki nane limon değil saf limon suyu olmuş
Düşün naneyi o kadar az koydum sjsj
nanesini az katmışsın
Bunu zor içiyorum ki
ben desem ne dersin
Afiyet olsun
beraber olsun
İyi elemeler ozaman bak keyfinize
Ben nane limon çok seviyorum