Dışarıda makarnaya para vermek saçma mı? 

Gereksiz
Tercih meselesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Tamamen saçma diyemem çünkü bazı makarnalar yapan kişiden dolayı ekstra lezzetli oluyor. Makarnayı normalde tercih etmeyen ben bile bunu söylüyorsam dışarıda güzel ve özel bir sosla servis edilmiş bir makarna yemek istemek de çok doğal bir istek.
Makarnanın çok çeşidi var evde yaptığım makarna be sosları beni oldukça tatmin ediyor. Dolayısı ile dışarda makarna yemek bana göre lükse kaçıyor. Asla yemem diyemem çünkü dediğim gibi makarnanın çok çeşidi var ve ilgimi çeken merak ettiğim olursa yerim doğal olarak.
Genelde evde yapılabilecek bişii olduğu için yemeyi saçma bulanlar var, ona kalırsa cay kahve ve çoğu yemekte evde yapılabilir. Kebaplar bile. Bence saçma değil, amaç zaten makarna yemek değil dışarıda yemek
Makarnayı haşlayıp salçayla karıştırmaktan ibaret sananlar için saçma evet hajsjjsjsks makarna derya deniz bir dünyadır. Başlı başına bir mutfaktır. Yüzlerce sosla çok çeşitli ve leziz hallere bürünür
Cevap
48Cevap
Saçma. Değil ama saçma fiyatli olanlardan da yemem
Ya Geçen gün bir tabak saçma sapan bir makarna 120 lira para verdim gerçekten de hayatımda ilk kez verdiğim paraya acıdım diyebilirim
Makarnayı bilmem ama kahvaltı yapmak inanılmaz saçma evde basitçe hazırlayacağın şeyleri maliyetinin 10 katına çakıyorlar yediğin şey melemen haşlanmış yumurta reçel peynir zeytin vesaire. Fiyatı uygunsa makarna yenilebilir:)
saçma değil aslında da düz makarna alıyorsa sacma... mesela ben bayramda ısım vermeyım bır alısverıs merkezınde boyle sadece soğuk meze, salata ve makarna satan bir stand seklınde bır butik tarz restauranttan pesto sos , mısır ve mantarlı bır makarna yedim.. üfff evde yapsam aynı lezzetı tutturbılıyormıyım muamma..
Hayır bazı restoranların makarnaları efsane oluyor. Hazır makarna kullanmıyor ve kendileri açıyorlar makarnalarını.. Sonuçsa mükemmel.. Keyifli geceler..
Bence nadir dışarı çıkan insanlar için saçma olan ama her gün ya da genellikle dışarıda yiyen biri için normal olabilir. Çünkü nadir dışarıda yemek yiyen birisi için mantıken tercih listesinde bile olmaz.
Değil, bazı soslar falan farklı oluyor. Biz arkadaşlarımla nadir olsa da yeriz ama gitmiyorum artık, her hafta zam geliyor. 🙄
Öyle bir makarna yapıyorum ki, etli, acı domates soslu tabi kendi damak zevkim parmaklarımıda yiyorum😅 ama lüks bir mekanda makarna 🍝 yiyebilirim, bence saçma değil.
Çok usta ve ünlü biryerse olabilir. Ama gidip de dışarıda yemek yemek için makarna tercih etmek hiç mantıklı değil bence
Çok saçma geliyor bana bilmiyorum ama yinede düşünüyorum belki yemek yapmasını bilmiyordur ya da parası boldur harcayacak yer arıyordur
Saçma değil, belki farklı makarna yapamıyordur ve dışarda canı makarna yemek istemiştir. Olabilir yani
Ben gereksiz görüyorum, evde yapabildiğim şeyler için dışarda doyamayacağım bir tabağa o kadar para veremem.
Tercih meselesi çok güzel yapan mekanlarda var hakkını yemek istemem ve makarnayı çok seviyorum ben yerim.
Gereksiz bence ya. Annemin yaptığı yemekleri tercih ederim, ana eli değmiş bir yemekten güzel olamaz hiçbir yemek ❤️😋
Tercih meselesi açıkçası ben değişik bir şey olursa yerim onun dışında evde yemeyi tercih ederim.
Tercih meselesi bencede belki güzel kılan şeyler vardır
Düz makarna ise saçma özel sosu vs varsa değişir
Evden yemek varken neden dışarda yemeye ihtiyaç duyayım. Zaten para kolay kazanılmıyor.
Bana saçma geliyor ama tercih meselesi tabii. Bu arada makarnayı da severim.
Makarna mantı pilav bunları yemek çok saçma geliyor bana
Niye saçma olsun , Hakkını vererek yapan bir yer varsa
Normalde de pek sevmem makarna. Dışarda hiç yememm.
Saçma değil zira bazı gizli soslar oluyor ve o sosları tutturmak çok zor. Yani en güzel yemeği bile sollayan makarnalar var.
Kendimi enayi gibi hissederdim ama tatmak için yiyorsam öyle hissetmezdim. Acıktım diye yersem enayi gibi hissederdim yani.
Hayır değil. Ben daha köri ve petso sosşu makarnayı kendim bu ladar güzel yapmadım. Dışarda yemek en mantıklısı : )
Ben evde her türlü çeşitlisini yapıyorum ve dışarıda genelde ev yemeği tarzı şeyler yemeğe pek sıcak bakmıyorum ne yalan söyleyim.
hiçte saçma değil ben çok severim dışarda makarna yemeyi ve yerim de ayrıca sunumları lezzetleri daha güzel
Saçma olan Türk toplumunda basitleştirilmiş hali mi alakası yok spagetti dışarıda tercihimde olur yargıları bir yere bırakmak gerekir
İtalya da yedim, makarnanın ana vatanı sonuçta ama Türkiye 'de saçma evet.
Makarna, nohut pilav, tavuk pilav hepsi sacma disarda sadece fast food yenir
Para çok orasına burasına sıvıyo derim o kişi için dışarıda makarna yemek ne la
Hayır tabiki sevdiğim bir çok makarna çeşitleri vardır
Küçücük karnımı bile doyurmayan tabağa 50/60 lira vermek istemiyorum
valla çok güzel yapıyolar ben yiyorum zaten en sevdiğim yemek
Değil bence. Ben yiyorum çok güzel yapan yerler var ben onlar gibi yapamıyorum 😀
Canım istemişse yapmaya üşenmişsem parasını verir yerim neden saçma olsun ki
Kız kardeşim genelde makarna yer dışarıda önceden saçma gelirdi bana, artık gelmiyor.
Bence saçma... evde her zaman yapılabilen şeyleri dışarda denemek istemem..
Makarna yapmak yarım saat. Ne gerek var dışarıda yemeye.
Hayir tabiki diğer yemekleri de evde yapabiliriz bazen değişiklik gerekli
Diyelim çok aç biri var ve parası makarnaya yetiyor
E açsa yer
Dışarda makarna yemek isteyenler restorana vereceği parayı bana versin, ben yapayım onlara makarna.. snsnsjs
Yedikten sonra, keşke diyorum sosunu yapmayı becerebilsem kendim yapmayı denesem :)
Bence saçma bu yaşıma kadar dışarıda hiç makarna yemedim
Saçma bence ev de yapılabilen bir şey dışarı da yenince ne oluyor ki gerçekten.
İtalyan restoranlarına bayılırım. Parmesan tekerinde ya da deniz mahsullü al dante spagettiyi evde yapmamın ümkanı yok
tercih meselesi
ben yemezdim:)
Tercih meselesi
Tercih meselesi tabi ama bana göre saçma.
En gereksizi hem de..
İtalyan restaurantında ise değil bence
Tercih meselesi
tercih meselesi, bana göre gereksiz
Tercih meselesi bence.
Evde bile yemiyorum dısarda hayatta para vermem
Evde yap ye hem ekonomik😅😅
Yo niye saçma olsun çiğköfteye para verene kadar makarnaya veririm oh mis
Hiç denemedim ama güzel bir yer se denenir beraber deneriz ☺️
Makarna ya değil sosuna para veriliyor birçok çeşidi var
Evet evde hiçbir fark olmadan aynısını yapabiliyorsun ve daha ucuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?