Tamamen saçma diyemem çünkü bazı makarnalar yapan kişiden dolayı ekstra lezzetli oluyor. Makarnayı normalde tercih etmeyen ben bile bunu söylüyorsam dışarıda güzel ve özel bir sosla servis edilmiş bir makarna yemek istemek de çok doğal bir istek.
Makarnanın çok çeşidi var evde yaptığım makarna be sosları beni oldukça tatmin ediyor. Dolayısı ile dışarda makarna yemek bana göre lükse kaçıyor. Asla yemem diyemem çünkü dediğim gibi makarnanın çok çeşidi var ve ilgimi çeken merak ettiğim olursa yerim doğal olarak.
Genelde evde yapılabilecek bişii olduğu için yemeyi saçma bulanlar var, ona kalırsa cay kahve ve çoğu yemekte evde yapılabilir. Kebaplar bile. Bence saçma değil, amaç zaten makarna yemek değil dışarıda yemek
Makarnayı haşlayıp salçayla karıştırmaktan ibaret sananlar için saçma evet hajsjjsjsks makarna derya deniz bir dünyadır. Başlı başına bir mutfaktır. Yüzlerce sosla çok çeşitli ve leziz hallere bürünür
saçma değil aslında da düz makarna alıyorsa sacma... mesela ben bayramda ısım vermeyım bır alısverıs merkezınde boyle sadece soğuk meze, salata ve makarna satan bir stand seklınde bır butik tarz restauranttan pesto sos , mısır ve mantarlı bır makarna yedim.. üfff evde yapsam aynı lezzetı tutturbılıyormıyım muamma..
Bence nadir dışarı çıkan insanlar için saçma olan ama her gün ya da genellikle dışarıda yiyen biri için normal olabilir. Çünkü nadir dışarıda yemek yiyen birisi için mantıken tercih listesinde bile olmaz.
Öyle bir makarna yapıyorum ki, etli, acı domates soslu tabi kendi damak zevkim parmaklarımıda yiyorum😅 ama lüks bir mekanda makarna 🍝 yiyebilirim, bence saçma değil.