Yeme & İçme Ceviz mi? Fındık mı? AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ceviz mi? Fındık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Ceviz Ceviz daha yağlı ve lezzetli bir yapıya sahip bana göre 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,5b cevap paylaştı. Fark etmez ikisini de yerim ben ama ceviz kırmak ile uğraşamam gerçi fındık da kırılıyordu dimi unuttum uzun zamanıdır yemedim 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Üreticisi olduğum halde fındığı ne yemesini ne toplamasını severim 1 0 Yorumla
karetra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Ceviz bi süre sonra bayıyo fındık dicem ordunun dereleriiii 1 0 Yorumla
Tuռiȿ10 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl İkiside vizyonsuz insanların tercihi. Elit kitle antep fıstığı tercih eder. 14 mayıstan sonra bütün ceviz ve fındık tedarikçilerinin hakkından geleceğiz, az kaldı. 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Ceviz güç artırıcı özelliği var doğal yoldan 😆 2 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ceviz beyine faydalı fındık enerji vermeye 😀 1 0 Yorumla
krkmz171755 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Fındık karedenize destek olmak için ☺️ 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. Findik 1 0 Yorumla
derin_karanlık Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 40% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ceviz 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,3b cevap paylaştı. fındık 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 498 cevap paylaştı. cevizzzz 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Ceviz bence. 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,6b cevap paylaştı. fındık 1 0 Yorumla
Tuğçe0707 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ceviz 1 1 Yorumla ESKIbirKSliadam 1 yıl Fazla yeme düz duvara tırmanırsın tuğçe Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ceviz
Ceviz daha yağlı ve lezzetli bir yapıya sahip bana göre
Fark etmez ikisini de yerim ben ama ceviz kırmak ile uğraşamam gerçi fındık da kırılıyordu dimi unuttum uzun zamanıdır yemedim
Üreticisi olduğum halde fındığı ne yemesini ne toplamasını severim
Ceviz bi süre sonra bayıyo fındık dicem ordunun dereleriiii
İkiside vizyonsuz insanların tercihi. Elit kitle antep fıstığı tercih eder. 14 mayıstan sonra bütün ceviz ve fındık tedarikçilerinin hakkından geleceğiz, az kaldı.
Ceviz daha iyi çalışmak için
Ceviz güç artırıcı özelliği var doğal yoldan 😆
Ordulu oldugum için findukk
ne için sorudpuna bağlı
Ceviz arada olursa findik
Ceviz beyine faydalı fındık enerji vermeye 😀
Fındık karedenize destek olmak için ☺️
Findik
Findik
Ceviz
fındık
cevizzzz