Yeme & İçme Sucuklu omlet sever misiniz? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sucuklu omlet sever misiniz? 🥳🥳🥳🥳 Sucuklu omlet sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Daha çok canım gibi.Ben yemem sevmem 1 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Ne diyorsun acaba nimete Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Salam dedim neyini sansürledin KS 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. sevmiyorum 1 0 Yorumla
Savaşcı0133 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Konum atarmisin gemen geliyorum pide alip yanina pirtakal suyu miss 1 6 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Tamam atarım 😀 Yorumla Savaşcı0133 +1 yıl Benim karsima cikan kiz da yumurta dahi kirmasini bilmiyor oluyor sansima ben Allahim sen mevzuyu biliyon😅 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Ne diyorsun 😅hiç bir şey anlamadım Yorumla Savaşcı0133 +1 yıl Hemen geliyorum pide de alip pideyle guzel gider yumurtali ve yaninda da taze sıkilmis portakal suyu :) Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl He tamam Yorumla Savaşcı0133 +1 yıl birey amin 😄 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Severim az önce yedim. Afiyet olsun sana da. 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim sanada afiyet olsun Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Severim eline sağlık abla 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Severim ama bu görünümde değil:) 2 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Yumurta yemiyorum, sevmem. 1 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Oooo kim sevmez ki gönder banada azcık ucundan😋😋 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Normalde böyle olmuyor bu 1 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 453 cevap paylaştı. Daha önce hiç yemedim herhalde, sucuğu sevmiyorum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çok aradığım bir şey değil 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yumurtali hic bir şey sevmem 1 0 Yorumla
1minyoncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çabuk tarif ver knk 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Tavayı çok az yağla sucukları kızart iki tane yumurtayı iyice çırp tavaya boşal bu kadar Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır sevmem 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 587 cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
YANLIZKURT37 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Şu pahalılıkta bulsak KİLOSU 350 TL olmuş ya. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. arada gider 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok güzel. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Daha çok canım gibi.
Ben yemem sevmem
Ne diyorsun acaba nimete
Salam dedim neyini sansürledin KS 😂
sevmiyorum
Konum atarmisin gemen geliyorum pide alip yanina pirtakal suyu miss
Tamam atarım 😀
Benim karsima cikan kiz da yumurta dahi kirmasini bilmiyor oluyor sansima ben Allahim sen mevzuyu biliyon😅
Ne diyorsun 😅hiç bir şey anlamadım
Hemen geliyorum pide de alip pideyle guzel gider yumurtali ve yaninda da taze sıkilmis portakal suyu :)
He tamam
birey amin 😄
Sucuğun olduğu her şeyi severim
Severim az önce yedim. Afiyet olsun sana da.
Teşekkür ederim sanada afiyet olsun
Severim eline sağlık abla
Teşekkür ederim
Severim ama bu görünümde değil:)
Yumurta yemiyorum, sevmem.
Sucuklu olan her şey güzeldir
Sucuğu sade yumurta kıymalı
Böyle sevmem açıkçası
Severim sevilmez mi hiç
Oooo kim sevmez ki gönder banada azcık ucundan😋😋
Normalde böyle olmuyor bu
bununla iyi frizbi oynanır :d
Daha önce hiç yemedim herhalde, sucuğu sevmiyorum
Sucuk tüketmiyorum
Çok aradığım bir şey değil
Yumurtali hic bir şey sevmem
Kasap sucuğu seviyorum
Severim araya biber de atcan
Çabuk tarif ver knk
Tavayı çok az yağla sucukları kızart iki tane yumurtayı iyice çırp tavaya boşal bu kadar
Hayır sevmem
Severim
Şu pahalılıkta bulsak KİLOSU 350 TL olmuş ya.
Sucuk sevmem
Olsada yesek
Hayir sucuk sevmem
Sucuk sevmem.
Mooduma göre.
arada gider
Çok güzel.
çok kızarmış bu
Evet severim.
hayir ben üzgünken yerim mutluyken yemem
Evetttt
Sevilmezmi beee olsada yesekk 😍