Yeme & İçme Bu akşamda bunu yaptım. Nasıl? ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İçli köfteden sonra, mantar :) Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bu akşamda bunu yaptım. Nadıl? Bu akşamda bunu yaptım. Nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bu akşam biz de mantar yaptık😍Elinize sağlık, güzel görünüyor 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Ben pek sevmiyorum mantar. Size afiyetler. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ellerinize sağlık, afiyet olsun.. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor ellerinize sağlık 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel olmuş 1 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Afiyet olsun güzel
Bu akşam biz de mantar yaptık😍
Elinize sağlık, güzel görünüyor
Ben pek sevmiyorum mantar. Size afiyetler.
Ellerinize sağlık, afiyet olsun..
Kızartma sandım bi an
Güzel gözüküyor ellerinize sağlık
Üstüne köfte mükemmel olur.
güzel görünüyor
afiyet olsun
güzel sağlıklı duruyor
İyi olmuş afiyet olsun eig beni seç kanka
Güzel olmuş
Afiyet olsun
Güzel gözüküyor
mantarı hiç sevmem ama eline sağlık 😋