Yeme & İçme Pirincin suyunu çektiğini nasıl anlarım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk defa yapıyorum su gözükmüyor ama çıt çıt ses geliyor. Kapatıyım mı altını? Güncellemeler+1 yıl Çok şükür yanmamış ama hafif bi çiğlik var Pirincin suyunu çektiğini nasıl anlarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Pirinçler göz göz olunca kapat altını havlu kağıt tencere kapak arası 10 dk bekle demlensin. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaptım da tam pişmemiş Yorumla MuratRna +1 yıl Pilavı 7 8 dk ocağın en küçük yerinde yapacaksın cektiğini anlamak icin tahta kaşığı bir batır islaklik coksa zaten olmamış oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Bi dahakine öyle yaparım Yorumla
кεℓεвεӄℓεя Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Kaç dakikadır kapalı ağzı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla кεℓεвεӄℓεя +1 yıl Aç gitsin bir dahakine süre tut Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla
cossack Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl dibi tuttu onun kapat hemen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kapattım 😬 Yorumla cossack +1 yıl kapağını açma 10 15 dakika bekle sonra afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pirinçler göz göz olunca kapat altını havlu kağıt tencere kapak arası 10 dk bekle demlensin.
Öyle yaptım da tam pişmemiş
Pilavı 7 8 dk ocağın en küçük yerinde yapacaksın cektiğini anlamak icin tahta kaşığı bir batır islaklik coksa zaten olmamış oluyor.
Bi dahakine öyle yaparım
Kaç dakikadır kapalı ağzı
Bilmiyorum ki
Aç gitsin bir dahakine süre tut
Tamamdır
Kapat tabi
Kapattım
dibi tuttu onun kapat hemen
Kapattım 😬
kapağını açma 10 15 dakika bekle sonra afiyet olsun
Tamam teşekkürler