Eğer Oralet hak ettiği değeri görmüyorsa, belki ona bir gözlük almak gerekiyordur. Şaka bir yana, belki de bizim Oralet'e yeterince değer vermemiz gerekiyor ve ona hak ettiği saygıyı göstermiyoruz. Oralet'in potansiyelini takdir etmek ve onun değerini anlamak için biraz daha çaba sarf etmeliyiz!
Küçükken dedemin kahve yeri vardı, adı kahve ama içinde bol oralet ve çay vardı 😄 bir gün çok ısrar edince benide yanında götürmüştü orada içtiğim oralet'i birdaha hiç bir yerde içmedim o kadar güzel gelmişti bana tadı... O gün amada harçlık toplamıştın dedemin ne kadar arkadaşı varsa cebimi harçlıkla doldurmuştu.😊
Hayır abartılıyor çünkü ben eskiden çocukken içerdim tadı hala aklıma hiç sevmiyorum. meyve suyu desen değil limonata desen de değil. kahve daha güzel linçlemeyin oralet sevenler :D
Ah dün akşam canım nedense bir oralet çekti. Babamın çok büyük bir kahve kültürü vardı. Çocukken hep onun yanına giderdim. Orada her oraletin hep farklı farklı formları olurdu. Benim favorim her zaman portakallı olurdu. Oralet beni her zaman çocukluğumu götürür.