Yeme & İçme Elmalı turta yaptım, nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Elmalı turta yaptım nasıl olmuş?👏👏 Elmalı turta yaptım, nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. güzel olmuş ellerinize sağlık 1 0 Yorumla
__Efe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Elmalı turta yazınca çıkan elmalı turtalar gerçekmişş. Kanka şekli görüntüsü filan çok güzel tadı da öyle galibaaa. Afiyet olsuunn 😋😋 1 0 Yorumla
Savaşcı0133 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Ben vaz gectim gelmekden istemeye geliyoz elmali da yapmis yumurtalar yani corek borekler pastalar offf ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzel görünüyor ama biraz ağır oluyor yaa... ellerine sağlık 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl görüntü güzeltadını bilememyiyenlere afiyetler olsun :) 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor ama turtası fazla mi pişmiş , sanki 55 kez yapmışım çok anlıyormuşum gibi:)) 1 0 Yorumla
meellooderler Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl çok güzel olmuş ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun inşaallah 1 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Ama ben çok seviyorum. Canım çekti, ne olacak şimdi? 1 0 Yorumla
karpuzlusekerrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok güzel görünüyor eminim tadida güzeldir eline sağlık 1 0 Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tadına bakamadığım her şey benim için boş bir görseldir. Belki acıdır ne bilelim? 1 4 Yorumla karpuzlusekerrr +1 yıl Elamli turta diyoruz şekerle yapılır meyve vardır elma sekerlidir tatlıdır acı ne alaka dkdnxm Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl @karpuzlusekerrr işte belki kandırıkçısın ne bilelim? Yorumla karpuzlusekerrr +1 yıl Sen guvensizlesmissin kanka elmalı turtaya bile guvenmiyosun dknfmc Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl @karpuzlusekerrr Tamam belki içinde armut var. Tadına bakmadan nasıl bilebilirsin ki? Yorumla
kıvanç125 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kargo yaparmısın adresime pastanedekiler kötü oluyor el yapımına benzemiyor. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Görsel şık afiyet olsun 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Fena durmuyor ellerine sağlık 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Severim afiyetler olsun 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Ellerine emeğine sağlık, iyi görünüyor👌🏻 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor ellerinize sağlık. 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Lezzetli görünüyor ellerine sağlık 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş.Eline sağlık. 1 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Lezzetli görünüyor 😋 ellerine sağlık 😊👍 1 0 Yorumla
sjsjsjssjahsjw Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Ellerine sağlık abla. Afiyet olsun ❤️😀 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 842 cevap paylaştı. Üff canım çekti. Afiyet olsun. 1 0 Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Ellerinize Sağlık Yine Döktürmüşsünüz😄 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Harika elinize sağlık 🌺 1 0 Yorumla
gaworbs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl güzel misafir mi gelecek tatlı paylaşıp duruyorsub 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Nefis gözüküyor 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Güzel duruyor 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Idare eder 1 0 Yorumla
kissmemore Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl En sevdiğim tatlı çok güzel görünüyor afiyet olsun 1 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 846 cevap paylaştı. Güzel gözüküyor. 1 0 Yorumla
Cyclaxs4 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bence olmamış 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmamış olan ne Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 605 cevap paylaştı. Güzel eline sağlık 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Kalkan gibi maşallah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
güzel olmuş ellerinize sağlık
Elmalı turta yazınca çıkan elmalı turtalar gerçekmişş. Kanka şekli görüntüsü filan çok güzel tadı da öyle galibaaa. Afiyet olsuunn 😋😋
Ben vaz gectim gelmekden istemeye geliyoz elmali da yapmis yumurtalar yani corek borekler pastalar offf ya
😅😅
Güzel görünüyor ama biraz ağır oluyor yaa... ellerine sağlık
görüntü güzel
tadını bilemem
yiyenlere afiyetler olsun :)
Güzel görünüyor ama turtası fazla mi pişmiş , sanki 55 kez yapmışım çok anlıyormuşum gibi:))
çok güzel olmuş ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun inşaallah
Ama ben çok seviyorum. Canım çekti, ne olacak şimdi?
Çok güzel görünüyor eminim tadida güzeldir eline sağlık
Tadına bakamadığım her şey benim için boş bir görseldir. Belki acıdır ne bilelim?
Elamli turta diyoruz şekerle yapılır meyve vardır elma sekerlidir tatlıdır acı ne alaka dkdnxm
@karpuzlusekerrr işte belki kandırıkçısın ne bilelim?
Sen guvensizlesmissin kanka elmalı turtaya bile guvenmiyosun dknfmc
@karpuzlusekerrr Tamam belki içinde armut var. Tadına bakmadan nasıl bilebilirsin ki?
Kargo yaparmısın adresime pastanedekiler kötü oluyor el yapımına benzemiyor.
Görsel şık afiyet olsun
Fena durmuyor ellerine sağlık
Severim afiyetler olsun
Ellerine emeğine sağlık, iyi görünüyor👌🏻
Güzel gözüküyor ellerinize sağlık.
Lezzetli görünüyor ellerine sağlık
Çok güzel olmuş.
Eline sağlık.
Lezzetli görünüyor 😋 ellerine sağlık 😊👍
yurt dışı kargo var mı :)
Ellerine sağlık abla. Afiyet olsun ❤️😀
Üff canım çekti. Afiyet olsun.