Yeme & İçme Kumpirinizi neli seversiniz? haykocu1987 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Almanyadan selamlar , detay soruda sakli. Maas geldi yiyecegiz tabi😅🤣 Kumpirinizi neli seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun yemek güzel görünüyor ben normal kumpir severim başka neli var bilmiyorum 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sosis gibi şarküteri yemem asla dışarıda. En ucuz ve kötü markaları kullanıyorlar Acı sos HaydariKısırMor lahana Kornişon yeterli 1 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl İkinci görsel gayet güzel hoş görünüyor. 1 0 Yorumla
_816615122218_ Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kumpir severim neli olduğu bana fark etmez. 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiç denemedim ama çok merak ediyorum. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ful malzemeli 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Oo iyimis tarifi isterim bende 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Karışık severim de o kumpir ne abla oyle 0 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Denemediğim için bir şey diyemicem 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 463 cevap paylaştı. sosis mısır mayonez kaşar 0 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Denemedim, tavsiye ediyor musunuz? 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. direk kumpir sevmiyorum ben : ) 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok severim 😊 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mısır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Afiyet olsun yemek güzel görünüyor ben normal kumpir severim başka neli var bilmiyorum
Sosis gibi şarküteri yemem asla dışarıda. En ucuz ve kötü markaları kullanıyorlar
Acı sos
Haydari
Kısır
Mor lahana
Kornişon yeterli
İkinci görsel gayet güzel hoş görünüyor.
Kumpir severim neli olduğu bana fark etmez.
Offf her şeyli güzel
Hiç denemedim ama çok merak ediyorum.
Ful malzemeli
Kumpir sevmiyorum Afiyet olsun
İkinci resimden yerim
Oo iyimis tarifi isterim bende
Karışık severim de o kumpir ne abla oyle
Denemediğim için bir şey diyemicem
sosis mısır mayonez kaşar
Denemedim, tavsiye ediyor musunuz?
direk kumpir sevmiyorum ben : )
Şu kumpirden hiçbir şey anlamıyorum