Tarafını seç, şu kahveyi tek kişilik yapmam hangi tarafta olduğumu gösteriyor..🤪😄

Tarafını seç, şu kahveyi tek kişilik yapmam hangi tarafta olduğumu gösteriyor..🤪😄

Afiyet olsun ben közde kahve daha çok seviyorum aslında bakarsak közde olan her şey normaline göre daha güzel geliyor bence o yanık tadı özellikle. ama çay sevmem hiç bir zaman. yine de genel olarak, tercih, kişisel zevklere ve kültürel tercihlere bağlıdır. Közde kahve, özellikle Türk kültüründe yaygın bir gelenektir ve birçok kişi için keyifli bir deneyimdir. Közde kahve hazırlamak için özel ekipman gerekebilir ve bu yöntem genellikle daha fazla zaman ve çaba gerektirir. Semaverde çay da Türk kültüründe oldukça popülerdir ve birçok kişi için sıcak çay keyifli bir içecektir. Her ikisi de ayrı keyifli deneyimler sunarlar ve seçim, kişisel tercihlere ve o anki ruh haline göre değişebilir. Bu nedenle, hangisinin daha iyi olduğunu söylemek doğru değildir.
valla su sekilde kahveyi hic icmedim sanirim ya da ben bilmiyom hatirlamiyom ama birinde trdeyken bodrumdan donuyorduk uzun suredir yoldaydik sabah cikmistik neyse vardik geri donecez saat oglen falandi bir yerde oturak yemek vs yiyek dedik orada da boyle semaver vardi bize sans tam yeni demliyorlardi taze, ordaki cay cok iyiydi hatta annem ordaki cayi hep cok sevmisti uzun zamandir hic oyle cay icmemisti hep cayin guzeli vs konusu acilinca ordaki cay gelir aklina en son kendisi semaver aldi trden ama havaalaninda gecirmediler kjfgkfd neyseki bir sekilde sanirsam bir sonraki sene (gecen sene) yeni alip onu getirdi, bakalim havalar az isinsin yaz gelsin iceriz onda da... 😅
onerdigin cay var mi, bide demlik olarak falan ne en iyi. Aluminium alacam da ben, var mi bi bildigin..
Beragama mi, bergamot olmasin o😅
bergama🤣🤣
ne bilim ki fghk dedim acaba ben mi yanlis biliyom hatirliyom bi bakayim dedim yoo gayet dogru biliyormusum😅
🤷♂️😅
Cevap
24Cevap
https://photos.app.goo.gl/SK3GpvFQcpFsWT9c7 tabiki semaver 😉
Açık ara semaverde çay derim.. Kimse çay aşkımızı sorgulamasın djdjdj
Közde kahvenin farkının olduğuna inanmıyorum, semaverde çay diyeyim ben.
Semaverde çay mangalde et sofrada sevdiklerim 🥰
Kahvenin her türlüsüne tamamım ben, çay olmasa da olur hiç aramam.🤷♀️🫴☕
Semaverde çay içtim ama
Közde kahve nasip olmadı daha
Önce çay içeyim ardından kahveyle noktalarım
Ben karadenizliyim diyim sen anla
benim favorim odun ateşinde bakır çaydanlık... tabiii İstanbul'da bu mumkun olmuyor herzaman.. evde mecburen gaz ocagında yapıyoz.
cins bakımından soruyosan kacak caylar bızım rıze cayından lezzetlı
Semaverde çayın yeri bi başka yaa
İkiside efsane şeyler ama kahve içmek isterim
Közde kahve tercih ederim
Közde kahve 🙃
Semaverde çayin tadı başka oluyor.
İkisinide peş peşe içerim çünkü ikiside güzel tat
semaver alalım çoğulcuyum
Kahve içemiyorum o yüzden çay
Her türlü çay, çayın üstüne gül koklamam
Ayrım yapmam ikisinide çok seviyorum
İkisinin de yeri ayrı ❤️
Tercihim kahve olur
Kahveyi tercih ederim çaycı degilim
Önce çay sonra kahve olsa çok iyi olur...
Her ikisi de favorimdir.
Semaverde cay,15 bardak icerim herhalde.
Közde kahve ayrı bir güzel oluyor 😊
Tadi ayni gelir bana
Bilmen sen
Semaverde cay 😂
Çay tercihim
Semaverde çay ❤️
Semaverde çay
Közde kahve ☕️
ikisini alsam )
Semaverde çay
Semaverde çay…
Semaver çayı