Yeme & İçme Gece gece acıktım sizce hangisi? benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor hangisi iyi giderdi? 1. 2. 3. 4. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gece gece acıktım sizce hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. bence hamburger yiyin 1 1 Yorumla benmisK +1 yıl keşke
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yaa bu gece hepsi akar. Fakat şöyle bir fikrim kfc tavukları + patates kızartmaları ile çok güzel bir film izleyebilirsin. Ben her zaman ikisini birleştiririm. Ne yiyeceksen şimdiden afiyet olsun. 💫 0 0 Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hamburger olsa şu an keşke. 2 ısırıkta bitirebilirim 0 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Normalde hamburger ama bu görseldeki pizza çok iyi durduğu için pizzayı seçiyorum. 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ulaaannnn hepsini söyle yiyekkk canım çekti 1 0 Yorumla
falcon0x Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hepsi güzelde sağlıklı değil ki 1 2 Yorumla benmisK +1 yıl yiyemiyorum zaten bakıyorum anca Yorumla falcon0x +1 yıl Baktıkça canıö çekti benim de Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl fenerliler 3 yiyip yattı dkxkx 0 4 Yorumla benmisK +1 yıl PATLADIM Yorumla axiakrep +1 yıl onlarında balonu patladı fkfkcl Yorumla benmisK +1 yıl tövbe tövbeee kcndkdnkd Yorumla axiakrep +1 yıl bilseydim hatay usulü yollardım sana dürüm dkdk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
bence hamburger yiyin
keşke
Yaa bu gece hepsi akar. Fakat şöyle bir fikrim kfc tavukları + patates kızartmaları ile çok güzel bir film izleyebilirsin. Ben her zaman ikisini birleştiririm. Ne yiyeceksen şimdiden afiyet olsun. 💫
Hamburger olsa şu an keşke. 2 ısırıkta bitirebilirim
Normalde hamburger ama bu görseldeki pizza çok iyi durduğu için pizzayı seçiyorum.
Normalde pizzaseverim ama nu fotolardan burger hoşuma gitti
Ulaaannnn hepsini söyle yiyekkk canım çekti
Hepsi güzelde sağlıklı değil ki
yiyemiyorum zaten bakıyorum anca
Baktıkça canıö çekti benim de
fenerliler 3 yiyip yattı dkxkx
PATLADIM
onlarında balonu patladı fkfkcl
tövbe tövbeee kcndkdnkd
bilseydim hatay usulü yollardım sana dürüm dkdk
Yeme yemeeee kilo alican
Hiç biri 😄 ikisi de sağlıksız 😁