Havuz başı sitede oturuyorum ve çalışıyorum.. restorana yeni yemek eklenmesi gerekiyo ama ne olabilir bulamadık. sizce ne yemekler gider. Şu an menü
Hamburger+patates kızartması
Tavuklu wrap
Patates kızartması
Tavuk dürüm
Nugget+ patates kızartması
Ton balıklı ve normal salata var.. bunlara ek olarak üç yemek lazım fikri olan var mı? Full yabancılar var sitede yabancılar yiyecek bunları.. fikir verir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence ördek falan vardır
Nasıl yani
Ama sen umutsuz vakasında. Bu işi sana verdilerse bu durumda o da umutsuz vaka 😀😃😄😁
😂😂😂😂o kısım ayrı..😂😂
O değil de hani balık bu menüler de bebeğim?
Burası kafe tarzı bı yer , normalde tek kişi çalışıyor ve ben öğleden sonra yardıma gidiyorum sadece.. havuzdan çıkan kişi hızlıca biseyler yiyyecek ve içki olarak sadece bira çeşitleri, kırmızı beyaz , rose var, ağır alkol olarak sadece cin ve votka var.. yani hazırlaması bir kişiyle de kolay bişey olmalı burdaki ickilerle de gitmeli
Balık güzel fikir aslında ama hergun taze gelmeli.. becerilebilir mi bilmiyorum
Dışarıdan insan gelebiliyor mu?
Hayır.. çok çok nadir.. misafir kartı olur. sitede en az bir haftalık ev kiralaması lazım
Bazı yerler kılçığı alınmış fleto balık getiriyor sen sadece dolaptan alıp ızgara ya atıp ekmek arası servis yapıyorsun o kadar bence olmalı mutlaka.
Evet bunu söyleyim bakım ne diyecekler..
Nerede burası merak ettim bana da bazen böyle haftalık kiralık ev lazım oluyor.
Ayrıca hani köfte? Köfte patates çok iyi gider havuz başında bir de makarna
bunlar fast food, yemek değil:)
meze tarzı destek olabilir he yapması kolay, ana yemek balık tavuk ve et olabilir.
Evet rast food.. bu tarz başka ne olabilir? Hem bozulmayacak hem hızlı yapılacak hem satış yapacak 🙂
bence adana urfa gbi şeyler olabilir yanında soğaan söğüş ve bulgur pilavı önceden pişirir dondurucuya atar sonra ısıtırsınız
Soğan doğranarak, sumaklanacak, limonlanacak... pilav yapılacak oooo... bide et kısmı var 😂😂😂olmaz.. teşekkürler fikir için 😂
danayı direk tabağa koy o zaman
Mantıklı 😂anaa mantı mi yapsak ki?
tabi mantı candır hem de türk yimağı
gvurcuklar yesin semirsin
yanıan da şarap kaktırırsınız ordan da parayı vurursunuz
Valla hepsi tosun gibi 😂😂hele bı iciyolar.. ben şok hicbisey de olmuyo valla
sen öyle zannet olur da sen bilmezsin:)))
Zaten pahalı ya valla.. ama bı de eurolari var bu fiyatlara pahalı diyolar
sus ulen de bi erik 3 euo almanyada, ne pahalısı 20euro bi öğle yemeği, terbiyesiz gavurcuklar
😂😂😂😂😂 orasını bilemem ama.. taş gibi eşleri sevgilileri var adam içmekten göbeği yarılmış ve yüruyemiyo göbekten daha iciyo hem de güneşe oturup
valla ben anlatmiim sana:)))) en zaten göüyorsundur, sonra yağız trk erkeklerini arayıp duruyorlar, ben tatilde bıkmıştım gavur tacizinden
Pizza+tost+çiğköfte sür gitsin
Somon Füme Salata.
fettucini alfredo