Kahve Dünyası
Mehmet Efendi

Diğer (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mehmet Efendi tavsiye ederim. İstanbul merkezli bir kahve markasıdır ve Türkiye'nin en ünlü Türk kahvesi markalarından biridir. Şirket, 1871 yılında Mehmet Efendi tarafından kuruldu ve o zamandan beri Türk kahvesi üretiminde uzmanlaşmıştır. Mehmet Efendi, yüksek kaliteli Arabica çekirdekleri kullanarak Türk kahvesi yapar ve kahvenin doğru şekilde öğütülmesi ve pişirilmesi konusunda uzmanlaşmıştır.
Mehmet Efendi, Türk kahvesi için öğütülmüş kahve, cezve, fincan gibi ürünler de sunar. Ayrıca, markanın kahveleri, Türkiye'deki birçok kahve dükkanında ve uluslararası düzeyde birçok ülkede de bulunabilir. Mehmet Efendi'nin yüksek kaliteli kahveleri ve uzmanlığı, Türk kahvesi sevenler tarafından geniş bir hayran kitlesine sahip olmasını sağlamıştır.
ChatGPT mi yazdı bunları :D
@Kirmizizevk haykırdım 😀😀
Türk kahvesi markaları arasında lezzet farklılıkları olabilir ve lezzet tercihleri kişisel olduğu için belirli bir markanın daha lezzetli olduğunu söylemek zordur. Ancak, ülkemizde tanınmış ve köklü kahve markalarından birini seçerek iyi bir deneyim yaşamanız mümkündür. En popüler markalar arasında Mehmet Efendi, Kurukahveci Nuri Toplar, Özerlat ve Selamlique yer almaktadır.
Ben aktardan gidip taze çekilmiş kahve alıyorum. Hem daha ekonomik hem daha lezzetli. Millet bu iki markada ne buluyor anlamıyorum. İki üç fincanlık şeye dünyanın parasını dökülüyorlar.
Cevap
23Cevap
Ben çekim alıyorum çünkü bu tarz kapalı ürünler bozdu tadını. Fazla kavrulmuş tatları
Mehmet efendi Türk kahvesini içiyoruz.
Ben genelde sade ve şekersiz kahve seviyorum ama fark etmez kahvenin hepsi lezzetlidir
Kapali kahve Mehmet Efendi, taze ve yeni cekiliyorsa eger Adana Uğur Kuruyemiş
bildiğinden şaşmamak gerek semt kuruyemiş'çisinden istediğim kadar taz çeektirip tüketiyorum.
İmren diye bir kahvesi var Ordu'nun. Bence o.
Bim’de satılan Abdullah Efendi en iyisi zaten ödül de almış 😄
Mehmet efendi Türk kahvesi en kaliteli kahve markasıdır
Mehmet Efendi adamdır.. Birde Özdilek Vesselam var o da çok iyi
Ben genelde filtre kahve içerim ama türk kahvesi içiceksem mehmet efendi alıyorum.
Türk kahvesi ile pek aram yoktur kırk yılda bir içiyorum. markalarını falan ayırt edebileceğimi sanmıyorum hepsi aynı geliyor yani
Mehmet efendi varken dünya kahvesi ne biri marka diğeri göz boyama
Şekeroğlu-Ruby ~Chocolate coffe ~Ruby çikolatalı kahve.
Az şekerle Türk kahvesi gibi yapıyorum mükemmel oluyor
Bana gure menecik kahvesi ama ikisinin aradan soruyorsan mahmud efendi
Genellikle Mehmet Efendi kullanıyorum
annem sevdiği için mehmet efendi bide (mehmet)
Kahve dünyası
Kolombiya kahvesi
Kahve Dünyası
Kahve Dünyası daha lezzetli bence
Açıktan taze çekilmiş severim
Net dibek bu arada
Hiç birisini sevmiyorum.
Mehmet efendi
en iyisi kahve dünyasınınki
Mehmet Efendi demezsem ayıp olur.
KuruKahveci Mehmet Efendi alıyorum.
Mehmet Efendi