Yeme & İçme Çikolatanın dilinizde bıraktığı aşk dolu izi hangi hâlinde saklıdır? bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Düş perdelerine mutluluk katan çikolata rüyasının en aşk dolu hikayesi senin için hangi roldedir?Sıcak çikolata ve bitter benim hikayem, sizler de gönderin; bakalım Çikolatanın dilinizde bıraktığı aşk dolu izi hangi hâlinde saklıdır? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben hafif tat severim. Tüm herşeyi bastırmamalı. Sütlü olan iyidir 1 1 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl 🙏✨🎈 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bitter love ben 💖 1 2 Yorumla madina1 +1 yıl Tenkyuu 💗 Yorumla bLueetimeS +1 yıl Yurr velkom Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bende çikolata çok severim. ağızda eridiği için o tat tarif edilemez sanki her şey bitmiş de mutluluğu bulmuşsunuz gibi 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Oranı yüksek bitter çikolataya bayılırım. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar