Ben geceleri uyumadan önce bir porsiyon kazein proteini içiyorum ve bir kapsül ZMA takviyesi yutuyorum.
Sizin de buna benzer bir rutininiz var mı?

Ben geceleri uyumadan önce bir porsiyon kazein proteini içiyorum ve bir kapsül ZMA takviyesi yutuyorum.
Sizin de buna benzer bir rutininiz var mı?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet sigara var kahve var uyumadan önce bunları ben mutlaka tüketiyorum. bir de şarkı dinliyorum her zaman için birde biraz atıştırırdım
Hayır hatta son zamanlarda iyice iştahım kapandı 3 gündür sadece 2 tabak çorba içmişim katı bir yemek girmedi mideme
Aman dikkat et 😊
Melatonin alsam yetiyor. Bulk dönemi kazein eklicem.
Kazeini illa ki bulk dönemi almak zorunda değilsin. Günlük protein ihtiyacını gidermek, gece kas yıkımına engel olmak için alabilirsin. O algı yanlış 👍
Günlük protein ihtiyacımı zaten karşılıyorum. Kas konusunda takıntım yok çünkü ben sporu kas için yapmıyorum zaten vücut geliştirme yapmıyorum dövüş sporuyla ilgileniyorum irileşmek işime gelmez hamtallaştırır beni. Herkesin kullanım amaçları ve beslenme farklı olabilir sonuçta.
Eee bulk ne için öyleyse amaç irileşmek degilse? 😃
Farklı sikletlerde dövüşmek için o :) Mesela 75 kiloydum 60 a düştüm 70 e çıkıcam önümüzde ki sene de. Hazırlık dönemi Temmuz gibi başlıcak tabi. Temmuzdan itibaren bulk yani kilo alma olarak başlıcam 70 kg sikleti için.
Son sigaramı içer dişimi fırçalar suyumu içer yat moduna geçerim
Su bile içmiyorum çişim gelmesin diye 🤣
Şaşkın 🤣
🤣🤣
Kreatin ve omega3
Gece uyumadan önce neden kreatin?
pul biber ve yoğurt ikilisi var
Ne ise yarıyor? Yoksa sevdigin için mi? 😃
kilo vermeme yardımcı oluyor
Hadi ya iyiymiş 😃
Yeşil çay😃
Uykusuzluk yapar 😃