Yeme & İçme Kahve sever misiniz KS üyeleri? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni yaptım filtre kahve biraz demlensin, isteyen varsa buyursun ♥️ Kahve sever misiniz KS üyeleri? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet kahve severim 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çayı daha çok severim ama kahveyide çok içerim. 0 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kahvesiz bir gün düşünemiyorum ve düşünmekte istemiyorum. 0 0 Yorumla
He-Da Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl İyi akşamlar, çay varken hayatta kahvenin yüzüne bakmam hiç sevmem kahve. 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Sevmem 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Ne seversin Yorumla çirkinkalplinsan +1 yıl Soda Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Şu an içiyorum desem aşırı severim🤎 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Afiyet olsun derimm Yorumla Rosse_ +1 yıl Teşekkürler sanada afiyet olsun 😌 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mocha severim 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk kahvesi severim 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nööö 0 6 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Ne vereyim? Yorumla aichaa +1 yıl Muzlu süt 🙄 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Olur yaparız Yorumla aichaa +1 yıl Bööl köpüklü olsun bebişş 💅 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Merak etme köpürturüm ben Yorumla aichaa +1 yıl Oh ohhh yandan yandaaaaan 💃 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kahve en sevdiğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet kahve severim
Çayı daha çok severim ama kahveyide çok içerim.
Kahvesiz bir gün düşünemiyorum ve düşünmekte istemiyorum.
İyi akşamlar, çay varken hayatta kahvenin yüzüne bakmam hiç sevmem kahve.
Sevmem
Ne seversin
Soda
Şu an içiyorum desem aşırı severim🤎
Afiyet olsun derimm
Teşekkürler sanada afiyet olsun 😌
Mocha severim
Türk kahvesi tercihim
Türk kahvesi severim
Bayılırımmm kahveye ☕☕
Nööö
Ne vereyim?