Güncellemeler
+1 yıl
Güncellenme eskidende teknoloji vardı sonra nüükler savaş çıktı medeniyet yok oldu buna örnek olarak Türkiye'de bazı şehirlerde İspanya'ya uzanan on iki bin yıllık tüneller keşfedilmiş bunları ilkel çağ insanları yapamaz , mısır Firavun'u tutankhamunun lahitini açanların çoğu ölmüş bilim adamları araştırma yapmış lahitten radyasyon yayıldığını anlamış, mısır hiyerogliflerinde elektriğin ve bazı araçların varlığını görebilirsiniz ,
Güncellemeler
+1 yıl
maharabata ve ramayana destanlarında bir nüükler bomba atıldığını okursanız anlarsınız Kur'an'ı Kerimde bile diyor sizden önce gelenler daha derine indi ve daha yükseğe çıktı daha yüzlerce örnek verebilirim ama bu kadar yeter dünyada 5 kez medeniyet yükseldi ve çöktü bu sadece bizim dünyada degil diğer gezegenlerdeki insanlarda da böyle oluyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alakası bile yok. Bunlar zamanla yapılan hiyerogliflerin üst üste binmesi ile oluşmuş şeyler hatta adı vardı ama unuttum.
Ya knk sen bunu düşünmek için hangi hayallere daldın yani her şeyede tasaduf denilmez
Aynen eski Mısır zamanında helikopter vs olduğunu düşünen sen değil ben hayallere dalıyorum kanka. Ben gerçekleri konuşuyorum al buyur kendin oku. evrimagaci.org/abydos-helikopteri-eski-misirda-ileri-teknoloji-mi-vardi-1979
Knk eskidende teknoloji vardı sonra nüükler savaş çıktı medeniyet yok oldu Albert Einstein bile 4. dunya savaşı taş ve sopa ile olacak dedi yani gitmiş internetten bilgi öğrenmeye çalışıyorsun aaa ben sana albertin sözünü gösterdim bundan daha iyi kaynak bulamazsin
Dediklerini okurken hayret ettim. Böyle boş şeylere inanman komik. Yok neymiş eskiden nükleer savaşlar varmış, medeniyetler, helikopter falan varmış aynen. Şu an ki bilimsel bilgiler ışığında evrenin yaşının 13,7 milyar yıl civarında olduğunu bile bilebilirken birkaç bin yıl önceki nükleer savaşın izlerini gerçekten bilemeyecek miyiz sence? Dediklerin arasında tek mantıklı olan eskiden medeniyetlerin olması ve elektriğin olması. Çünkü Mısır zamanında basit yapımı piller vardı ama sadece bunlarla sınırlıdır. Einstein'in dediği söz ile bu durum ne alaka. Adam öyle demiş çünkü şu anki nükleer teknoloji ile bir savaş çıksa bu silahsal bakımdan gerilemeye sebep olabilir ama ilkel çağlara dönüşecek kadar büyük değil maalesef. Ben de eskiden senin gibiydim. Mu kıtasına falan inanırdım. Sen gitmiş komplo teorilerine kafaya takmışsın ama benim attığım arkeolojik çalışmalar ve tarihsel belgeler sonucu gün ışığına çıkmış bilgilere "internetten bilgi öğrenmeye çalışıyorsun" demişsin, harbi güldüm. Daha yazım kurallarına dikkat edemiyorsun gelmiş bana ahkam kesiyorsun.
Ek olarak bana Albert Einstein'ı kaynak gösterdin en iyi kaynak o diyorsun ama burada Kur'an-ı Kerim'den bahsediyorsun Albert Einstein Kur'an-ı Kerim için bunu yazan tanrı çocuk gibiymiş diyor ki haklı. Buna ne diyeceksin?
Frig vadisinde ki on beş milyon yıllık 4×4 tekerlek izleri ne oluyor o zaman yaz googleye bak o izlere o zaman anlarsın hem tek buda değil afrika gabonda bir nüükler reaktör bulunmuş ve bilim adamları orada binlerce yıl önce uranyum çıkarıldığını ispat etmiş yani reaktörde bulunması gerekenden çok az uranyum bulunmuş araştır ister inan ister inanma
Albert Einstein Allah'a inandı ama müslüman olmadı kurana öyle demiş olabilir demişse cehennemde zaten sen bana makaleleri kaynak gösterdin bende alberti gösterdim yoksa en iyi kaynak tabikide Kur'an'ı Kerim sonrada bulunan kanıtlar ve sonrada dilden dile dolaşan destanlar mahabarata destanlarında bir nüükler savaşın olduğu geçiyor git oku anlarsın
Bana internetten bilgilere inanma diyorsun Google'a aç yaz diyorsun bari kendinle çelişme. O bahsettiğin nükleer reaktör doğal yollar sonucu oluşmuş bir yer. Komplo teorilerine inanacağın yere bilimsel bilgilerle ilgilensen keşke. Uranyum zaten Dünya'da bulunan bir şey.
Nabza göre şerbet vermek oluyor ki seninki. İşine gelince Albert Einstein böyle dedi işine gelmeyince banane. Allah’a inanmadı Albert Einstein. Kendisi panteisttir. Benim kaynakların kanıtlı şeyler. En iyi kaynak Kur'an-ı Kerim değil. Sen Kur'an-ı Kerim dersin başkası İncil başkası Tevrat. En iyi kaynak tarihi ve arkeolojik belgelerdir bu konuda. Destanlara mı inanıyorsun cidden? Destanlarda ejderhalar da var. Hatta Türk destanlarına bak. Ağaçların doğurduğu çocukların gökyüzünden ışıkla geldiği taşların bereket getirdiğiyle ilgili şeylerde var. Bunlar gerçek mi sence?
Üslubumu bozmayacam şimdi ben sana dedimki Google'dan Frig vadisindeki araba tekerleği izlerine bak dedim ben git falanca sitedeki bilgiye inan demedim Allah Allah
Bak çocukların gökyüzünden ışıkla geldiği dedin şimdi bir insan neden böyle saçma bir şey düşünsunku yani demek istediğim bunu görmüşler ki diyorlar o konu ayrı konu orada uzaylı varlıklar melez bir bebeği annesine getiriyor tanrıların Arabaları kitabını okumanı tavsiye ederim
Gittim baktım. Birbiri içerisine geçmiş izler. Düşünsene kaç bin yıl önce yaşamış üstün zekalı bir ırksın ama böyle izler bırakarak gidiyorsun. Bunu iddia eden de sadece Rus bir jeolog. Zamanında çöllerde izler vardı kayalar hareket ediyor diyorlardı. Ama geceleri buz tuttuğu için kayaların o izleri oluşturduğu ortaya çıkmıştı. Bu da benzeri bir şey olabilir. İkinci yorumuna gelince de o zamanlar inançları bağlamında böyle düşündüler. Yunanlılar 'da Medusa'ya inanıyorlardı. Bu da mı gerçek sana göre? Son dediklerine koptum resmen. Neyse daha fazla anlatmaya çalışmayacağım. Bilim yerine komplo teorilerine inanıyorsun iyi günler.
Mig 17 ne alaka 🤣
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!