Yeme & İçme Cupcake yaptım, nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor İftara yine birşeyler yapıyoruz malum işlerde biraz seyrek olunca 😂 Cupcake yaptım, nasıl gözüküyor sizce? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Bence harika görünüyor 0 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Çok güzel görünütor tarifini versene yaparım ben bunu 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Atacağım Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne zamandır yemiyorum ya. Gerçekten çok görünüyorlar. 🥺 Elinize sağlık... 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor 🌼 0 0 Yorumla
BelinayÖzata00 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hiç yapmadım denicem sağol ya fikrin için ama şimdi canım çekti dışarıya çıkıp eksikleri alıp gelmem lazım 😂😂😂 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kanki yine tatlılar tatlılar eline sağlık 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Piramid kek bol cikolati onu denesene 0 0 Yorumla
Heyecanlandıran Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Görüntüsü güzel tadıda güzeldir umarım 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok güzel gözüküyor 🥰🥰Ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oh süper görünüyor yaa🥲🥲banada 1 tane cupcake 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. çok guzeller çikolatası içinde mi? 0 0 Yorumla
TrabzonDükü Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl görüntü güzel ama tadı da önemli :) eline sağlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence harika görünüyor
Çok güzel görünütor tarifini versene yaparım ben bunu
Atacağım
Ne zamandır yemiyorum ya. Gerçekten çok görünüyorlar. 🥺 Elinize sağlık...
Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor 🌼
Hiç yapmadım denicem sağol ya fikrin için ama şimdi canım çekti dışarıya çıkıp eksikleri alıp gelmem lazım 😂😂😂
Kanki yine tatlılar tatlılar eline sağlık
Piramid kek bol cikolati onu denesene
Eline sağlık şef, güzel gözüküyor 🌸
Ay çok tatlı olmuş eline sağlık.
Görüntüsü güzel tadıda güzeldir umarım
Tiramisu nerede🤯
Ellerine saglik, mükemmel olmuş😊
Çok güzel gözüküyor 🥰🥰
Ellerinize sağlık
Oh süper görünüyor yaa🥲🥲banada 1 tane cupcake
çok guzeller çikolatası içinde mi?
görüntü güzel ama tadı da önemli :) eline sağlık