Yeme & İçme Er kişi olarak browni yaptım. Nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yapay Zekaya Sor Aga bu saatten sonra ev erkeğiyim. Elimin hamuruyla her işe karışıcam 😂 Er kişi olarak browni yaptım. Nasıl olmuş? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. afiyet olsun iyi olmuş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oo reis afiyet olsun güzel görünüyor haftaya da börek bekliyoruz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bundan sonra elimın hamuruyla her masadayım kardesm skntı degıl haftaya döktürcez :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi iyi ozaman bende sigara böreği yapayım bir altın günü yaparız Kısırı kim yapacak? Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Bravo er kişisi bu millet seninle gurur duyuyor 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Beceriksiz olduğum için kötü demeye hakkım yok, ellerine sağlık afiyet olsun. 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. İyi olmuş iyi. İlerde daha iyilerini yaparsın. Xhzjsm 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Güzel duruyor, eline sağlık. Denemem için hemen gönderebilirsin :D 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl El sağlık da üzerindeki çikolata sosu mudur nedir o niye öyle tırnağa sürülememiş oje gibi duruyor 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl valla ilk defa yaptım yakmış olabılırım orasını azıcık asdhjasjd :D Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Şimdi fark ettim eline sağlık bile yazamamışim 😀 tamam 😀 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bunu kimin yaptığını biliyoruuuumm. Niye gizlendiysen 😅 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bılmıyosun 😀 Yorumla Alacabulaca +1 yıl Yazayım mı nickiniiiiii 😏😏😎😎😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaz lan 😀😀 Yorumla Alacabulaca +1 yıl Bakiretavuuuuuuuuk 😁😁 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Rengarenk yollar bunu beğendi 🌺🌿🌺 eline emeğine sağlık genç adam afiyet olsun valla seni alan yaşadı 🤗🌸🌿🌺💚🌼🌸🌼💮🏵️ 1 0 Yorumla
fleerd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Knk muhtemelen tereyağı yerine sıvıyağ kullanmışsın. Nefis yemek tarifleri brwoni tarifini öneririm. Eline sağlık afiyet olsun 0 0 Yorumla
wolfiecty Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl zaten erkek dediğinin karıyla kızla işi olmaz kırsın dizini evde otursun hqhahqhshwhjas 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bundan sonra öyle aga. Bak sokaktaki ampül patlamıs oturdum cimere yazdım 😀 Yorumla wolfiecty +1 yıl afferin agaam 🥹 Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Biraz farkli görünümü var ama tadı iyiyse afiyet olsun:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ilk defa yaptım böyle tabagın ıcıne kare tabak koymus gıbıyım blıyorm :D Yorumla
Bugünlergeçicek Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl En güzeli insanın kendini şımartmasıdır, elinize sağlık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yaptık bi çılgınlık :D Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Güzel görünüyor. Benim de uzun zamandır aklımdaydı, yapmak istiyordum. Canım çekti şimdi. 1 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. güzel olmuş öyle de görünüyor, eline sağlık. 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Fena durmuyor kaç gündür benimde canım istiyordu 🥹 eline sağlık ahah 0 0 Yorumla
EsRwa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl bu browni degıl kı sen bıldıgımız kek yapmısın hahah 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Sekerpare yapsana bana 1 12 Yorumla Soran +1 yıl hazır satılmıyo muydu lan o :D Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl tamam al gel🤣 Yorumla Soran +1 yıl yanına da çelenk de alayım mı :D Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Tatliyi getirde ne alirsan al😆 Yorumla Soran +1 yıl şerbetli yiceksen delikanlı gibi künefe ye :D şekerpare ne çağla şikel memesi gibi :D Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Hahahahahahah serro ya sekerpare candir Yorumla Soran +1 yıl lasdhasjhdajsd yıllar önce bı caps görmustm ben şekerpare diyince aklıma hep çağla şikel gelır o yuzden :D :D Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Simdi anladim😂😂😂 diyom cagla ne alkaa Yorumla Soran +1 yıl ya bı ara elbisesi düşmüştü bunun cok magazınsel bı olay olmustu :D Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Hee biliyom hahaha alisanda baya cosmutu Yorumla Soran +1 yıl gnasfdgasfdghasfdgahsfd kahkaha attım :ÇD :D:D Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Isjsjssjsbshhss Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Yoda Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Erim olur musun?Eline sağlık 1 6 Yorumla Soran +1 yıl aman allahım bu bir evlenme teklifi mi :D :D Yorumla KlavyeAbazanı +1 yıl Evet😂 Yorumla Soran +1 yıl o zaman hayır :D :D :D Yorumla KlavyeAbazanı +1 yıl Püü Yorumla Soran +1 yıl asdasd kadın olmak böyle bişeyse cok zevklı lan :D :D Yorumla KlavyeAbazanı +1 yıl Ben hic sevmem yapmayi o yuzden senin gibi birini bulmam lazim bana kalmasin boyle seyler ya da hep disaridan alicaz🙄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel olmus ama henüz çok sicakken kesmissin bir dahakine soğumasını beklemelisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ilk defa yapmıstım sanırım acemılıgıme geldı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de heyecandan sicakken keserim hep hiç bekleyemem sen de bendensin :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yaş pasta adana kebabı pilav güveç vs birçok yemeği yaparım tavsiye ediyorum 0 0 Yorumla
BelinayÖzata00 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Eline sağlık çok iyi ve bir insanın yapamayacağı hiçbişey yokturun sözüne geldin tebrikler ustam 😂🙏🏾😎 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sadece browni yaptım bence abartmıyalım :D Yorumla BelinayÖzata00 +1 yıl Yok kimsenin harcı değil yapma bee 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl çikolata ve terayağına sevgımı eklıyerek fırında beklettım valla bişi yapmadım :D Yorumla BelinayÖzata00 +1 yıl Ahahah en güzeli o işte 😂🌸 Yorumla
EdebiyatınKızı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Orucuz burada 😂 nereden karşıma çıktıysa... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dun bde iftardan sonra paylasmıstm bi dd Yorumla EdebiyatınKızı +1 yıl Evet farkettim 😂 ellerine sağlık 😊 Yorumla
neşecngr Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bu brownie neden ıslak kek gibi gözüküyor neyse sen başlığı düzelt deki er kişi olarak ıslak kek yaptim🤭😂 0 0 Yorumla
evhanimifundaa27 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Ay vallahi cok guzel olmus ne yeteneklisiniz oyle😂😂😊 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa yaptım. İşin sırrı içine sevgi katmakta 😀😀 Yorumla evhanimifundaa27 +1 yıl Ay evet evet cok guzel katmissiniz sevginizi😍☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim browni yaptığım için mutlu oldum su an 😂😂 Yorumla evhanimifundaa27 +1 yıl Cok komiksiniz yaa😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Haha insanları güldürmeyi severım 😂😂😀 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gayet başarılı gözüküyor. Kızlar kaçırmasın seni 1 0 Yorumla
Susususude Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 86% +1 yıl Tatlı yapan er kişi az oluyor sevimli geldi 1 0 Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor, ellerine sağlık. Afiyet olsun. 1 0 Yorumla
vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Erkekte yapar da bu değişik olmuş sanki 1 12 Yorumla Soran +1 yıl ilk defa yaptım. kalbımı kırdın al bıdaha yapmıcam :D Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yok içi pişmemiş bence 🤣🤣olsun sen yiyceksen sadece Yorumla Bugünlergeçicek +1 yıl @vakaivakvak Tattın mı knk? Yorumla vakaivakvak +1 yıl Sanane 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl tamam döğüşmeyın herkese brownı yapabılırım :D :D Yorumla vakaivakvak +1 yıl Sen en çok ablama yap yemek istiyor belli ki 🤪 Yorumla Soran +1 yıl asdjhajshda cok güldüm :D :D gidiyim türk kahvesı de yapayım da bari onu içeyim :D Yorumla vakaivakvak +1 yıl İc iç 😜🤣 Yorumla Bugünlergeçicek +1 yıl @vakaivakvak çok komiksin talkshowcu olabilirsin :) Yorumla vakaivakvak +1 yıl Tavsiyeni değerlendireceğim tatlım 🤪 Yorumla Bugünlergeçicek +1 yıl @soran da sana gülüyor zaten geçinip gidersiniz sjxkkdxk Yorumla Bugünlergeçicek +1 yıl Bir tek gülen o 😌 Yorumla
NaneLimon__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Degisik duruyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ilk defa yaptım tamam muazzam olmadı ama en azından oldu :D Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Ahahahah ellerine sağlık Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Her eve lazım🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederııımmm Yorumla Angelgloss +1 yıl Rica ederim Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzel gözüküyor tarif bıraksaydın keşke errrkek😄 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İçine bol sevgi 😀😀 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Bulması en zor şeyi söylemişsin tüh. Djxkg Yorumla Soran +1 yıl Bi ara gazete reklamları vardı. Bayinizden ısrarla isteyinz diye 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma o geldı ısrarla arayınız 😀 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ahshshs olur pankart felan açarım olmadı. Yorumla
Thekirschee Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Er kişi lafına güldüm djdhdhj🤪 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gdjsjdhs ilk defa yaptım haa 😀😀 Yorumla
Namesizquenn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Nası yaptınn tarif var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl var vereyim :D Yorumla Namesizquenn +1 yıl Oluur 😅 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Eline sağlık kanki marifetlisin helal olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kanka ilk defa yaptım bide lan normalde en fazla mısır patlatabılırdım ben :D Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. Gayet güzel gözüküyor, ellerine sağlık. 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Islak kek gibi daha çok 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Eline sağlık canım çekti ✨ 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok hoş gözüküyor ellerinize sağlık 💙 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben de haftaya yapmak için niyetlendim 0 0 Yorumla
Arnimlola Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 82% +1 yıl Canım çekti şimdi gece gece yapılır mı bu knk 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor, eline sağlık.👌 0 0 Yorumla
BelşaDonna Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Eline sağlık ne diyelim feci gözükmüyor 👀 0 0 Yorumla
Obirbeyefendii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 72% +1 yıl Eline sağlık, devamını bekliyorum😅 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vayy güzel tüm kadınların kalbini çaldın 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
afiyet olsun iyi olmuş.
Oo reis afiyet olsun güzel görünüyor haftaya da börek bekliyoruz
bundan sonra elimın hamuruyla her masadayım kardesm skntı degıl haftaya döktürcez :D
İyi iyi ozaman bende sigara böreği yapayım bir altın günü yaparız
Kısırı kim yapacak?
Bravo er kişisi bu millet seninle gurur duyuyor
Beceriksiz olduğum için kötü demeye hakkım yok, ellerine sağlık afiyet olsun.
İyi olmuş iyi. İlerde daha iyilerini yaparsın. Xhzjsm
Güzel duruyor, eline sağlık. Denemem için hemen gönderebilirsin :D
El sağlık da üzerindeki çikolata sosu mudur nedir o niye öyle tırnağa sürülememiş oje gibi duruyor 😂
valla ilk defa yaptım yakmış olabılırım orasını azıcık asdhjasjd :D
Şimdi fark ettim eline sağlık bile yazamamışim 😀 tamam 😀
Bunu kimin yaptığını biliyoruuuumm. Niye gizlendiysen 😅
Hayır bılmıyosun 😀
Yazayım mı nickiniiiiii 😏😏😎😎😂😂
Yaz lan 😀😀
Bakiretavuuuuuuuuk 😁😁
Rengarenk yollar bunu beğendi 🌺🌿🌺 eline emeğine sağlık genç adam afiyet olsun valla seni alan yaşadı 🤗🌸🌿🌺💚🌼🌸🌼💮🏵️
Knk muhtemelen tereyağı yerine sıvıyağ kullanmışsın. Nefis yemek tarifleri brwoni tarifini öneririm. Eline sağlık afiyet olsun
zaten erkek dediğinin karıyla kızla işi olmaz kırsın dizini evde otursun hqhahqhshwhjas
Bundan sonra öyle aga. Bak sokaktaki ampül patlamıs oturdum cimere yazdım 😀
afferin agaam 🥹
Biraz farkli görünümü var ama tadı iyiyse afiyet olsun:)
ilk defa yaptım böyle tabagın ıcıne kare tabak koymus gıbıyım blıyorm :D
En güzeli insanın kendini şımartmasıdır, elinize sağlık
yaptık bi çılgınlık :D
Güzel görünüyor. Benim de uzun zamandır aklımdaydı, yapmak istiyordum. Canım çekti şimdi.
güzel olmuş öyle de görünüyor, eline sağlık.
Fena durmuyor kaç gündür benimde canım istiyordu 🥹 eline sağlık ahah
bu browni degıl kı sen bıldıgımız kek yapmısın hahah
Sekerpare yapsana bana
hazır satılmıyo muydu lan o :D
tamam al gel🤣
yanına da çelenk de alayım mı :D
Tatliyi getirde ne alirsan al😆
şerbetli yiceksen delikanlı gibi künefe ye :D şekerpare ne çağla şikel memesi gibi :D
Hahahahahahah serro ya sekerpare candir
lasdhasjhdajsd yıllar önce bı caps görmustm ben şekerpare diyince aklıma hep çağla şikel gelır o yuzden :D :D
Simdi anladim😂😂😂 diyom cagla ne alkaa
ya bı ara elbisesi düşmüştü bunun cok magazınsel bı olay olmustu :D
Hee biliyom hahaha alisanda baya cosmutu
gnasfdgasfdghasfdgahsfd kahkaha attım :ÇD :D:D
Isjsjssjsbshhss
Erim olur musun?
Eline sağlık
aman allahım bu bir evlenme teklifi mi :D :D
Evet😂
o zaman hayır :D :D :D
Püü
asdasd kadın olmak böyle bişeyse cok zevklı lan :D :D
Ben hic sevmem yapmayi o yuzden senin gibi birini bulmam lazim bana kalmasin boyle seyler ya da hep disaridan alicaz🙄
Güzel olmus ama henüz çok sicakken kesmissin bir dahakine soğumasını beklemelisin
ilk defa yapmıstım sanırım acemılıgıme geldı :D
Ben de heyecandan sicakken keserim hep hiç bekleyemem sen de bendensin :D
Ben yaş pasta adana kebabı pilav güveç vs birçok yemeği yaparım tavsiye ediyorum
Eline sağlık çok iyi ve bir insanın yapamayacağı hiçbişey yokturun sözüne geldin tebrikler ustam 😂🙏🏾😎
sadece browni yaptım bence abartmıyalım :D
Yok kimsenin harcı değil yapma bee 😂😂😂
çikolata ve terayağına sevgımı eklıyerek fırında beklettım valla bişi yapmadım :D
Ahahah en güzeli o işte 😂🌸
Orucuz burada 😂 nereden karşıma çıktıysa...
Dun bde iftardan sonra paylasmıstm bi dd
Evet farkettim 😂 ellerine sağlık 😊
Bu brownie neden ıslak kek gibi gözüküyor neyse sen başlığı düzelt deki er kişi olarak ıslak kek yaptim🤭😂
Ay vallahi cok guzel olmus ne yeteneklisiniz oyle😂😂😊
İlk defa yaptım. İşin sırrı içine sevgi katmakta 😀😀
Ay evet evet cok guzel katmissiniz sevginizi😍☺️☺️
Teşekkür ederim browni yaptığım için mutlu oldum su an 😂😂
Cok komiksiniz yaa😂😂
Haha insanları güldürmeyi severım 😂😂😀
Ben hep öyle yapıyorum mecburen
Er kişi niyetine güzel görünüyor😄
Gayet başarılı gözüküyor. Kızlar kaçırmasın seni
Tatlı yapan er kişi az oluyor sevimli geldi
Güzel görünüyor, ellerine sağlık. Afiyet olsun.
Tebrikler kardeşim güzrl olmuş
Sonunda aranılan koca adayı
Iyi görünüyor afiyet olsun.
Erkekte yapar da bu değişik olmuş sanki
ilk defa yaptım. kalbımı kırdın al bıdaha yapmıcam :D
Yok içi pişmemiş bence 🤣🤣olsun sen yiyceksen sadece
@vakaivakvak Tattın mı knk?
Sanane 🤣🤣
tamam döğüşmeyın herkese brownı yapabılırım :D :D
Sen en çok ablama yap yemek istiyor belli ki 🤪
asdjhajshda cok güldüm :D :D gidiyim türk kahvesı de yapayım da bari onu içeyim :D
İc iç 😜🤣
@vakaivakvak çok komiksin talkshowcu olabilirsin :)
Tavsiyeni değerlendireceğim tatlım 🤪
@soran da sana gülüyor zaten geçinip gidersiniz sjxkkdxk
Bir tek gülen o 😌
Degisik duruyor
ilk defa yaptım tamam muazzam olmadı ama en azından oldu :D
Ahahahah ellerine sağlık
Her eve lazım🤣
Tesekkur ederııımmm
Rica ederim
Güzel gözüküyor tarif bıraksaydın keşke errrkek😄
İçine bol sevgi 😀😀
Bulması en zor şeyi söylemişsin tüh. Djxkg
Bi ara gazete reklamları vardı. Bayinizden ısrarla isteyinz diye 😀😀
Aklıma o geldı ısrarla arayınız 😀
Ahshshs olur pankart felan açarım olmadı.
Er kişi lafına güldüm djdhdhj🤪
Gdjsjdhs ilk defa yaptım haa 😀😀
Nası yaptınn tarif var mı
var vereyim :D
Oluur 😅
Eline sağlık kanki marifetlisin helal olsun
kanka ilk defa yaptım bide lan normalde en fazla mısır patlatabılırdım ben :D
eline sağlık güzel görünüyo
Gayet güzel gözüküyor, ellerine sağlık.
Vişnelibrowni olsa yerdim
Tebrikler er kişisi eline sağlık
Hehehe çok güzel eline sağlık 😅😋