Şu an canınız en çok hangi yiyeceği çekiyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Şu an canınız en çok hangi yiyeceği çekiyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Selam gadası şu an canım en çok hamburger çekiyor birde buzlu bir içecek yanında. viski olabilir veya kahve olabilir ayda kola olabilir yani soğuk olsun da bir de böyle deniz kenarı olacaktı orada meyve falan yerken bir yandan da hayatı düşünmek hayal kurmak güzel olurdu
Çok güzel bi kuzu kaburga yenirdi hee ama saf temiz baharatsız olucak onun yağını lavaşa yediricen lavaşada salata dürüm yapıcan haşırt diye ısırıcan öffff
İnternete karnım tok olduğu zamanlarda bile neyi görürsem göreyim yemek olarak ister istemez benim canım çekiyor. şu an güzel sevdiğim yemeklerin olduğu bir masa olsa beni çok mutlu ederdi
Hatay döner 😇
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
5Cevap
şu an bunları çekti canim. Keşke bu görseli koymasaydiniz (*_*) ben oruçlu değilim ama sitede birçok kişi oruçlu.
Görseller insanın canını çektirebilir haklısın ama ramazan ayında herkes bu görselleri görüyor zaten elinde telefonla oynarken sosyal medyalarda, sokakta hemen her yerde...
Önemli olan insanın bu görselleri görüp nefsini terbiye etmesidir...
Edememiş olanlar ne yapsın o zaman?
Sitede bir tek ben yemek sorusu sormuyorum binlerce yemek sorusu var bana yapmış olduğun yorumu binlerce yemek sorusunun altına saı yapmalısın
Ama ben sadece takip ettiğim kişilerin sorularını görüp cevapliyorum ilk önce. Bu kadar büyütüp alinmayin, sadece fikrimi söyledim.
@Safaloji evinde et pirzola yiyemeyen pek çok insan var. Yorumumda haksız olduğumu düşünmüyorum. İradesi zayıf bir insan da değilim, buna rağmen benim canım çektiyse başkalarının da çekmiştir diye düşündüm o yorumu yaparken.
🙏🙏 hayırlı iftarlar
Ben böyle bir şey söylemek istemedim, eğer öyle anlasildiysa özür dilerim.
Asıl amacim görsellerin insanlarin canını çektirmek isteyebileceğiydi.
@Safaloji 🍬🙋🏻♀️
Karnım tok olduğu için canım bir şey çekmiyor
Gadasi mangal olsa. neguzel bağ evinde. mangal harika gider topragam
Ne görsem onu çekiyor. Yemek görsellerinden uzak durmaya çalışıyorum 😂
Sarma yiyeceğim.. Keyifli akşamlar. 😄
Resimdekini 😋
Görseldekini çekti
Offf çok güzel görünüyolarr
Görsele ağzım sulandı yapmayın etmeyinn
Bunlara baya para gitmiştir mis mis
Fotodanım olsun
Sushi 😭