Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati'nin damak tadımızın değiştiği ve koyun eti yemediğimizi iddia eden bir açıklaması bulunuyor.

Dana Eti
Kuzu Eti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati'nin damak tadımızın değiştiği ve koyun eti yemediğimizi iddia eden bir açıklaması bulunuyor.

Dana eti, koyun eti ve kuzu eti farklıdır. Küresel ısınma cart curt ayağına dana etiyle beslenmemizi istemiyorlar, merhaba küresel bir proje bu. Yapay et, böcek yenmesi olayları boşa çıkmıyor. Pahalılık da boşa değil dana etindeki. İşin içinde olan biri olarak söylüyorum, hepsi suni olaylar.
Şimdi olay şu ki bakan ne Fatih neyin ne olduğunu bilmiyor ya da biliyor salağa yatıyor diyor ki vay damak zevkimiz değişti koyun yemiyor dana iniyor ulan nerede dana yeniyor ya bana 100 kişi bulsun sokaktan ne yiyor bir soralım ulan 50'den fazla 70-80 tanesi kuzu diyecektir koyun diyecektir ya.
Ulan millet de para mı var adam gidiyor 5.000 TL'ye koyun buluyor kesiyor yiyor yani
Ha belki insanların bir kesimi de şöyle düşünüyordur ulan ekonomi kötü boktan ben 5.000 liraya koyun keseceğime 15 bin liraya dana keserim diyor ya da küçük dana keserim 10.000 ediyor olabilir tabii bunda sizin payınız çok büyük nebati alkışlayın kendini
Ülkeye küçükbaş sokacaksın büyükbaş çok sokmayacaksın küçük başım maliyeti az olur hayvan geziniyor yiyor sağdan soldan bir şey ama dana öyle mi ona özel bir dam yapacaksın yemini vereceksin altını temizle bir sürü masraf.
Sizi de oraya bakan diye koyuyorlar ya neyse
koyun eti yemediğimizi iddia eden bir açıklaması yok sayın Nebati''nin uydurmayın, genel istatistik olarak Koyun eti koktuğu için Türk Halkı dana etini daha çok tercih ediyor anlamında söyledi.
Yalan mı peki
Cevap
39Cevap
Ben et sevmiyorum pek fazla.
Ben dana pek sevmiyorum kuzu seviyorum 😍hele mangalda kuzu ciğer şiş olacak bol yağlı 😋ekmeği banıp bol soslu soğan ile üfff be
Kuzu eti dana eti hepsini yerim hastayim hasta ete
Biftek pirzola antrikot aşiğim resmen
Ne anlatiyom ben
Soruya cevap vereyim
Genelde dana eti yerim
Fakat kuzu etini de çok severim
Nerde ve nasıl yiyeceksem ona göre değişir. Her et her yerde olmaz. Tabiiki nebati enfalsyona yenildik demeye dili varmıyor kilosu 80 liradan 350 liraya çıkmış kıymaya damak zevki diye bahane buluyor. Olsun en azından komik
Bakanimiza et alabilmek icin yakinda kredi cekmek zorunda kalacagimizi birisi söylesin. En buyuk banknotumuz 1 kg kiyma alamiyor ama bakanimiz koyun eti vs dana eti anketi yapiyor resmen. Yoldan geçerken tutup ekonomi bakani yapmışlar.
Dana eti yoksa koyun eti yesinler. Sayın nebati çok haklı
İnsanın aklıyla alay ediyorlar baskabisey değil.. damak tadı değişmişmiş... millet alamiyo başka şeylere yöneliyor demiyolar, damak tadı değişmiş... soğan bile olmuş 18 lira.. ne eti, kıyması, danası, koyunu
Ekonomisi olmayan ülkenin ekonomi bakanı piyasayı hayvancılığı üretimi bitiren ekonomiden anlamadığı aşikar olan sözde ekonominin bakanı?
Kuzu eti ne yav yavrucağızın yünü bile kırpılmaz siz etini yiyorsunuz. Ondan sonra gidip ye bana islami usul helal kesimden söz etmeyin.
Koyun etini kendimi bildim bileli yemem. Yiyemem daha doğrusu kokuyor çünkü. O yüzden dana eti diyorum.
Dana eti seviyorum da çok pahalandı eskiden olduğu kadar sık alamıyorum maalesef ayda 2 kez falan alıyorum
Vatandaşın tadıda tuzuda damak tadıda kaçtı. Etin kilosu olmuş 350 tl. Tadına varan kaç vatandaş var.
Ben sana etini seviyorum tam bir antrikot canavarıydım lakin kilosu du aralar 430 tl oldu
Aynisini muharrem once soylemisti. Hep caliyor hirsizlar
Kuzu candır onu diyene kadar eti nasıl ucuzlatırız diye düşünseler keşke
Dana etini daha çok seviyorum. Konu ise şu sayın Nebati bey konuştuklarını kulağı duysun
Nebati Kobe eti yiyor vatandaş yakında yılan eti yiyecek
Et olsun taştan olsun.. Her türlü yerim..
Bakan nebatiyi parasız bırakmak lazım bakalım ne yemek isteyecek
Kuzu eti güzel olur aslında. Ama dana etide sağlık olarak iyidir yağsız olur.
Et dediğin kuzudan yapilir
Damak zevkimiz maddiyattan dolayı değişmiştir..
insan eti de 3 aya kalmaz teklif edilir bu gidişle:))))
Bakan nebatiyi hayalinden ve esprisinden uyanması gerek saçmalıyor resmen ya
Bundan sonra yiyeceğimiz tek et pantolon balığı olacak gibi
Dana eti tabiki de kuzu etinin yağ oranı genelde daha yüksek olur o yüzden kuzu eti sadece yağ yiyormuşsun hissi verir kokusunu hiç söylemiyorum bile
Ay ben çocukıuktan koyun kuzu etine nefret ederim, ben dana etini severim😍🤌🏼
Kendisi hamudu ile yiyordur
ne sarışın ne esmer eti engüzeli çıtır kızılımın
vallahi kuzu etini daha çok seviyorum ben.
Sonunda etten anlayan biri
Kanki dana eti kesinlikle
Kuzu eti daha pahalı lan zowndksjxkejf
Kuzu etide nickimi neden çaldın aişe abla ayıp oluyor. :(
Tavuk seviyom ben 😀
Kuzu eti danadan pahalı bu arada
Kuzu etini seviyorum aslında ama inekte güzel
Ben kuzu etini daha çok seviyorum ama
dana etı en iyisi kuzu eti çok yağlı
Kuzu etinin ayrı tadı var
Kuzu koyun çok yağlı ya..
cidden eti aldık da kuzusu danası kaldı...
Eti bulduk da danası kuzusu mu kaldı ya
Para olmadığı için yiyemiyoruz
İkisini de severim ve yerim
et bulursak yiceez
Kuzu eti ya bence hâlâ 😋
Kırmızı eti biz ancak bayramda alabiliyoruz.
Az yağlı kuzu eti olmalı
Dana eti
Dana eti
kuzu eti kokuyor , dana favorim
Geneli tavuk eti
Dana eti
Dana eti 😋
Keçi eti
Dana Eti
Dana eti
kuzuyu severim ama para yok
Dana