Yeme & İçme Kahveyi nasıl içersiniz arkadaşlar?😃? BirKiloNamus5 Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Türk kahvesi sevenler yorumaaa😃😃 SADE ORTA ŞEKERLİ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahveyi nasıl içersiniz arkadaşlar?😃? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben sade ve şekersiz seviyorum daha çok. ya da filter kahve 1 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bool şekerli ve büyük bir kupada içmek tercihimdir. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Az şekerli ve biraz hindistan cevizi yağı koyulursa mis olur 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Şekersiz içerim, belki yaralarımı sarar🤕 1 0 Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sade her gün 2 fincan içerim çok severim 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Orta şekerli kahvem asla saatini şaşmaz 1 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. ben türk kahvesini orta tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Gerçek gurmeler sade içer bkz ben 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sade 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı. Şekerli. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben sade ve şekersiz seviyorum daha çok. ya da filter kahve
Bool şekerli ve büyük bir kupada içmek tercihimdir.
Az şekerli ve biraz hindistan cevizi yağı koyulursa mis olur
Şekersiz içerim, belki yaralarımı sarar🤕
Kafein tüketmem
Orta içebiliyorum sadece
Sade her gün 2 fincan içerim çok severim
İki şekerli içiyorum ☕️
Orta şekerli kahvem asla saatini şaşmaz
ben türk kahvesini orta tercih ediyorum.
Gerçek gurmeler sade içer bkz ben
Kahve sevmem içersem de şekerli.
şekerli içerdim sade içiyorum artık
Şekersiz
Sade
Sade içerim
Sütlü kahve
Sadeeeeeee
Orta içerim
Ağzımla
Şekerli.
Kürt kahvesi bu