Yeme & İçme Soslu tavuk yaptım, nasıl görünüyor jsjsj? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar pek yemek yapan bir tip değilim de yapınca acaba güzel olacak mı diye heyecenali bekleyişler jdjdj patates yapacaktım Güncellemeler+1 yıl Pilav varmış ondan patates koymadım yanina Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar tavuk pisti lakin şoktan eser yok hic tadı gelmedi içine işlememiş muhtemelen malzeme az oldu Soslu tavuk yaptım, nasıl görünüyor jsjsj? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun ço0k güzel görünüyor ellerinize sağlık bende soslu tavuk severim özellikle çıtır çıtır olduğu zaman.. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Fazla sosunu sıyırsaydın tepsiye kıymadan keşke. O soslar yanacak çünküEline sağlık 0 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bagetlere kesik atsaydın keşke içi çiğ kalabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Bir daha kine biraz haşlayıp sonra böyle fırına ver daha güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Bir daha biraz haşlayıp sonra böyle fırına ver daha güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 498 cevap paylaştı. Nefis görünüyor afiyet bal şeker olsun, eline sağlık 0 0 Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Pişmiş halini merak ediyom😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de nsnsjdj Yorumla Ertacx +1 yıl Acıktımmmmm Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. pişince de görseydik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İns yakmam ya da çiğ olmaz ahahah yoksa ev halkı beni vurur iftara yetişecek Yorumla prensesmari +1 yıl dfbjdnf yetişir ya ffjndf Yorumla
olabililmez Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Sanırsın ne yapmış 🙂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu benim için önemli tamam mı 😀 ben mutfaja pek giren tip değilim hala yemekelri annem yapıyor ahahah Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dünyanın en basit yemeği 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Haşlayıp sonra fırına verseydin keşke 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok direk fırın bakalım Yorumla Soran +1 yıl İftara hazır olur umarım takmam ya da çiğ olmaz Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Çiğ gibi duruyo 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Daha pişmedi njd umarim takmam Yorumla YgzKhrmn +1 yıl O zaman yapmış sayılmazsın jdkfk Yorumla acbirbeypazarı +1 yıl cig gibi duruyo demis agwhvwgsgdvdgsf Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Yalan mı bdjfj Yorumla acbirbeypazarı +1 yıl evet baksana çıtır çıtır duruyor Yorumla Soran +1 yıl Zaten çiğ o fotoyu çektiğim anda bdndb Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Ne kör kadınsın. Bak çiğmiş çıtır çıtır sanıyo bide Yorumla acbirbeypazarı +1 yıl yalan soylemeyin pismis o tavuk hatta yanmis Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Düzeltsene kız bak yanmış tavuk Yorumla acbirbeypazarı +1 yıl ahshdhfhf of tm sus ya Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Geç anladı ndjfkg Yorumla acbirbeypazarı +1 yıl kafa atarim sana Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Kelle yiyemem sakatatla aram pek iyi değil Yorumla acbirbeypazarı +1 yıl öf dimi ya iğrenç bisi Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Evet bence de normal et varken kemiğini falan niye kaynatırsın ki Yorumla acbirbeypazarı +1 yıl ben direkt et de yemiyom ama Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Et giren yere dert girmez demişler kızım 2 pirzola göm kendine gel Yorumla acbirbeypazarı +1 yıl ıyyy diyorum baska da bisi demiyorum Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Sen neyle besleniyosun Yorumla acbirbeypazarı +1 yıl kaos Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Şeytann Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Afiyet olsun ço0k güzel görünüyor ellerinize sağlık bende soslu tavuk severim özellikle çıtır çıtır olduğu zaman..
Fazla sosunu sıyırsaydın tepsiye kıymadan keşke. O soslar yanacak çünkü
Eline sağlık
Bagetlere kesik atsaydın keşke içi çiğ kalabilir
Attım
Bir daha kine biraz haşlayıp sonra böyle fırına ver daha güzel oluyor.
Bir daha biraz haşlayıp sonra böyle fırına ver daha güzel oluyor.
Nefis görünüyor afiyet bal şeker olsun, eline sağlık
Pişmiş halini merak ediyom😄
Ben de nsnsjdj
Acıktımmmmm
pişince de görseydik
İns yakmam ya da çiğ olmaz ahahah yoksa ev halkı beni vurur iftara yetişecek
dfbjdnf yetişir ya ffjndf
Sanırsın ne yapmış 🙂
Bu benim için önemli tamam mı 😀 ben mutfaja pek giren tip değilim hala yemekelri annem yapıyor ahahah
iyi görünüyor umarım lezzide olmuştur.
Dünyanın en basit yemeği
Alt tarafi tavuk la
Güzel görünüyor eline sağlık
Afiyet olsun güzel
Haşlayıp sonra fırına verseydin keşke
Yok direk fırın bakalım
İftara hazır olur umarım takmam ya da çiğ olmaz
Çiğ gibi duruyo
Daha pişmedi njd umarim takmam
O zaman yapmış sayılmazsın jdkfk
cig gibi duruyo demis agwhvwgsgdvdgsf