Yeme & İçme Pazar kahvaltısı ne’siz olmaz? 1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bence masada boş yer olmamalı ve süresi upuzun olmalı Afiyetler 😋 Pazar kahvaltısı ne’siz olmaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben kahvaltı yapmıyorum size afiyet olsun 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 869 cevap paylaştı. Detaya aynen kayılıyorum 😂😂 Ama hep olmamalı, sadece pazar günü öyle olmalı 😃Yoksa gelsin kilolar 😃😅 1 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nesiz olmaz en önemlisi bence insansız olmazz. Yanında mutlaka biri olmalı ki sohbet edilsin beraber yiyip içilsin 1 0 Yorumla
sarpdogukanlı Takip Et Bilge Yaş: 53 , eic 55% +1 yıl Icinde et olmayan ve sicacik taze citir ekmek olmayan kahvaltiyi sevmiyorum 1 0 Yorumla
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Benim için Nostaljik türk sinemasi. 9 ila 12:30a kadar kahvaltıyı sündürüyorum. 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Patates kızartması, sucuklu yumurta olabilir. Herşeyden öte güzel bir aile olması 1 0 Yorumla
aattiiiiii Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Tabak çanak olmadan kahvaltı da olmaz o yüzden çokta şaapmamaak lazım 😄 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 846 cevap paylaştı. Çay, peynir, zeytin ve sucuklu yumurta. 1 0 Yorumla
Arnimlola Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 82% +1 yıl Hafif bir şeyler olmalı bence her kahvaltıda 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 496 cevap paylaştı. oruç mubarek gün akşama sakla bunlaarı 1 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sucuklu yumurta veya kızartılmış sade yumurta 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Patates kızartması çok iyi olurr 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Sucuklu yumurta ve çay 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çay ve meyve suyu olmadan olmaz. 1 0 Yorumla
mad_girl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Tulum peynir ve simit 1 1 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Erzincanmı? İzmirmi Tulum Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. her şey olabilir kişiye bağlı. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yumurtasız olmaz 1 0 Yorumla
duruuuuuuuuuuuuuu Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Aynen akşam 5 e kadar kalkmayalim masadan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ben kahvaltı yapmıyorum size afiyet olsun
Detaya aynen kayılıyorum 😂😂
Ama hep olmamalı, sadece pazar günü öyle olmalı 😃
Yoksa gelsin kilolar 😃😅
Nesiz olmaz en önemlisi bence insansız olmazz. Yanında mutlaka biri olmalı ki sohbet edilsin beraber yiyip içilsin
Icinde et olmayan ve sicacik taze citir ekmek olmayan kahvaltiyi sevmiyorum
Benim için Nostaljik türk sinemasi. 9 ila 12:30a kadar kahvaltıyı sündürüyorum.
Patates kızartması, sucuklu yumurta olabilir. Herşeyden öte güzel bir aile olması
Çay ve peynir kesin olsun ya
Tabak çanak olmadan kahvaltı da olmaz o yüzden çokta şaapmamaak lazım 😄
Çay, peynir, zeytin ve sucuklu yumurta.
Hafif bir şeyler olmalı bence her kahvaltıda
Patates olmadan olmaz
oruç mubarek gün akşama sakla bunlaarı
tabii ki çay 🫖
Oructan sonra dusunuruz
Sucuklu yumurta veya kızartılmış sade yumurta
Patates kızartması çok iyi olurr
Sucuklu yumurta ve çay
Çay ve meyve suyu olmadan olmaz.