En son 75 tane yemiştim. Midyenin tanesi 4.75 olduğundan beridir yemiyorum.
Midye yeme rekorunuz var mı. Varsa ne kadar?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
En son 75 tane yemiştim. Midyenin tanesi 4.75 olduğundan beridir yemiyorum.
Midye yeme rekorunuz var mı. Varsa ne kadar?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃

4 sene önce bar işletmecisiydim ve iki tane tekel shop işletiyordum hem barın önünde

hem tekel bayii içerisinde midye dolma satıyordum ki geliboludan geliyordu midyelerim
ilk tekellere aldığım elli midyeyi ha şunun ytadına bakayım ha bunun tadına bakayım derken ben bitirmiştim, güzel günlerden iki anı
ama burada Onur Midye & Balık & Kokoreç gelriseniz bu taraflara tavsiye ederim
rekorum 50
Lisedeyken 25 tane yemiştim daha yerdim ama param kalmamıştı o zaman üstümde. Şimdi ise şöyle düşünüyorum sırf rekor için bu tarz fanteziye kaçmam sağlığım önceliklidir. 100 lercede yenir midye hani pekte doyurucu bir şey değil bu fakat sağlığa verecek olumsuz etkiyi düşünürsek 10 taneyi geçmemek lazım.
Bide gittiğin midyeci çok az koymuş bizim burada dolu dolu koyuyorlar fotodakinin en az 2 katı hani neredeyse.
50 tane yemiştim. Sonra inanılmaz karnım ağrımıştı. Bir de ağzımın içi deniz gibi olmuştu o tad olmuştu yani 😮💨
Sen de mi pembeli oldun gadası? 🤣 Soruya gelecek olursak, midye sevmem. Bir kere baktım tadına, sevmedim. 🤭
Eee bir Nisan gelince pembeye geçiyoruz 😜
Öyleymiş 🤭
Teşekkürler gadası 🥰
Rica ederim ❣️
Cevap
13Cevap
Benim rekorum yok hiç yemedim ama bir gün deneyeceğim tadı balık gibi ise muhtemelen severim zaten. 5-6 tane yerim herhalde
Yarım tepsi evet o midye tepsisinin yarısı abartı geliyor dimi ama gerçeği söylüyorum :) 4.75 liraya midye mi olur aga zaten kibrit kadar boyu var veya yok uzun zamandır yemiyordum artık hiç yemem çiköfte ye kokoreç ye
Yapma gözünü sevim deli gibi özledim midye 😭 fazla yiyemiyorum tıkanıyorum yoksa of of. İstanbula her gittiğimde bilerek aç aç Beşiktaş şubesine gidiyorum ama yine de tıkanıyorum 😭 bir de yenisini çıkarmışlar soslu of gidiyom ben ağlamaya
Sürekli midye yediğim bir tezgah vardı 7 ya da 8 sene oluyor 25 kuruştan 50tl lik yemiştim adam benim için sıcak poşette saklıyordu midyeleri o akşam fena yemiştim
Ya hiç öyle rekor yarışması yapmadım alıp keyfiue yedim evde falan en fazla 25 tane alıp yedim. Doymuştum onla ama zorlasam 40, 45 çıkar.
midye çok severim yerim ama rekorum yok maalesef... ayy bak şimdi canım midye çekti. :(
Abi burada 2 liradan başlıyor boyuna göre değişiyor
Saymadım ama torbasıyla alıp yemiştik iki kişi, şimdi yiyen var mıdır öyle uçtu artık.:)
Ben midye sevmiyorum gadası onların toplandığı yerleri gördüm midem kaldırmadı o günden sonra
Bir kaç sene önce denemiştim. Tadı bana pek hitap etmiyor. Bir sayı vereceksem 1 diyeyim 👀
En son yediğim de tanesi 1 TL'ydi. toplamda 20 tane yemiştim. Zamlandıktan sonra en fazla 5 tane tadımlık yemiştim.
Midye çok severim yerken hiç saymadim
Sıfır tane yemedim
ben bu şeyi yiyemem
Bn sevemedim yas
Yarım kilo yedim 😄
Midye sevmem
Sevmiyorum gadası
5 tane yerim
Midye yemem, haram değil mi?
Hiç sevmiyorum
210 adet
Yemiyorum