Anneme yardım ediyordum babam gördü kalıbının adımı ol erkek adam hamur açar mı dedi ne diyeceğimi bilemedim 😐
Erkeğin hamur açması komik bir şey midir?

Anneme yardım ediyordum babam gördü kalıbının adımı ol erkek adam hamur açar mı dedi ne diyeceğimi bilemedim 😐
Erkeğin hamur açması komik bir şey midir?

Erkek adam kavramı, döven, söven, mesleği dışında hiçbir işe parmağını dahi dokundurmayan kişi midir? Aksine erkek adam hamur da açar, toz da alır, çocuğuna da bakar. Bu eylemler kadınlar için yazılıp, çizilmiş eylemler değil. O yüzden sen hamurunu açmaya devam et, ellerine sağlık🤓
Haha çok haklısın teşekkürler 😅
Bu tür durumlarda, sakin kalmak ve açıklamak en iyisidir. Babanızın sorusuna cevap vermek için, hamur açmanın cinsiyetle ilgili bir şey olmadığını ve herkesin hamur açabileceğini söyleyebilirsiniz. Ayrıca, hamur açmanın hem erkekler hem de kadınlar için mutfakta kullanışlı bir beceri olduğunu da belirtebilirsiniz. Annenize yardım ettiğiniz için iyi bir şey yaptığınızı ve cinsiyetin bu durumla hiçbir ilgisi olmadığını açıklayarak konuyu daha olumlu bir yöne çevirebilirsiniz.
Açar tabi ki neden açmasın dürüm veya lahmacun yemeğe gittiğinde orada ki hamurları kim açıyor? :D insan yemek yemek için her şeyi yapar bu yüzden de kadını erkeği yok erkek yalnızsa bir de çok iyi öğrenir hamur açmayı da ben üşengecim ondan açmam. ama erkek adam ya da kadın diye başlayan cümleleri gereksiz bulurum
Açar, benim babam da açıyor, sarma sarıyor, her türlü ev işini yapıyor
Cevap
4Cevap
Baban adamlığı çok yanlış anlamış. Annesine eşine hatta çocuğuna mutfakta ya da ev işlerinde yardım edince adam adam olur esas. Önüne gelen hazır yemeği sokak hayvanları da yiyor.
fırıncılar erkek degil o zaman zihniyete bak
Açar tabii neden komik olsun ki ellerine sağlık cok güzel şeyler yapmaya devam 😌
Hahaaa baban benim kafadan
Elinin hamuru ile kadınların işine karışma
Açar tabi nasıl Bi zihniyet bu
Fırıncılara hakaret bu öyle dersin ona :)
adamsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?