Yeme & İçme Çocukluğunu anımsadığında burnuna hangi yemeğin kokusu geliyor? rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çocukluğunu anımsadığında burnuna hangi yemeğin kokusu geliyor? 🥧 😋 🖼 Lenny Wen Çocukluğunu anımsadığında burnuna hangi yemeğin kokusu geliyor? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yemek değilde şu sıralar en çok babamın bütün mahalleyi inleten kahkahasını özlüyorum. 1 0 Yorumla
Coloney0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kokuyu bilmemde yumurtali ekmegi cok ozledim 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Annem o zamanlar çok sevdiğim pogaçalardan yapardı. Onların kokusu çok güzeldi. Bi o aklımda kalmış 0 0 Yorumla
Sabihailhan Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Spaget mis gibi ay hatırlamışken akşam iftarda yapayım ya 😅 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Direkt içli köfte geliyor. 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fırında sebzeli tavuk 0 1 Yorumla mine13 +1 yıl Çocukken çok sık yapardık Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yemek değil de damla sakızlı sütlaç geliyo 0 0 Yorumla
yulukhan Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl Boncuk boncuk üstüne atiyodun meyveli yoğurt vardı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yemek değilde şu sıralar en çok babamın bütün mahalleyi inleten kahkahasını özlüyorum.
Kokuyu bilmemde yumurtali ekmegi cok ozledim
Annem o zamanlar çok sevdiğim pogaçalardan yapardı. Onların kokusu çok güzeldi. Bi o aklımda kalmış
Spaget mis gibi ay hatırlamışken akşam iftarda yapayım ya 😅
Patates kızartması
Direkt içli köfte geliyor.
Fırında sebzeli tavuk
Çocukken çok sık yapardık
Yemek değil de damla sakızlı sütlaç geliyo
Hiçbiri annem hala her yemeği yapar
Kol bõreği 😊👍🏼
Ananemin sarmalarının kokusu geliyor.
Boncuk boncuk üstüne atiyodun meyveli yoğurt vardı